- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
- #1.081
Ben bugün pırasa yaptım suyuna 1 portakal suyu yarımda limon suyu ekledim on numara oldu. Bence bi deneyin mutlaka.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Portakalı duymuştum canm ama hiç denemedim. Limon ben de sıkarım hep içine. Portakalı da deneyeceğim mutlaka.Ben bugün pırasa yaptım suyuna 1 portakal suyu yarımda limon suyu ekledim on numara oldu. Bence bi deneyin mutlaka.
Hiç pırasa sevmeyen eşim bile bayıldıPortakalı duymuştum canm ama hiç denemedim. Limon ben de sıkarım hep içine. Portakalı da deneyeceğim mutlaka.
Günaydın kızlar, bugün misafirim var akşama.
Tarhana çorbası
Kuzu gerdan
Sebzeli bulgur pilavı
Zeytinyağlı enginar
Salata
Ve kek yapmayı düşünüyorum. Çorba hazır,gerdan pişiyor, enginar hazir sayılır. Gerisi yetişme durumuna göre![]()
Aaa ilginç. Hiç denemedim semizotlu gözlemeKahvaltıya semizotlu gözleme yaptım. Aksama ne yapicam daha karar veremedim.
Canım bende kayinvalidemden öğrendim. Yağda soğanı kavurup salça koyuyorum. Elimle doğradigim semizotunuda koyup azıcık kavuruyorum. Tuz baharat falan.Aaa ilginç. Hiç denemedim semizotlu gözlemenasıl oluyor?
Yok canım tencerede. Hiç birşey koymadan direk etleri tek sıra halinde diziyorum. En kısık ayarda hiç açmadan kapağı 3-4 saat pisiriyorum. Arada suyunu kontrol ediyorum. Hiç su eklemedim kendi suyu yetti. Arada sadece ters düz yaptım. Servis öncesi ısıtırken az bi tereyağ ile harlı ateşte hafif kızartıyorum. Aynı tandir gibi oluyor. Akşam rsim çekerim unutmazsamNefissgerdanı nasıl pişiriyorsun canm fırında mı?
Deniycem canm ben de eline sağlıkCanım bende kayinvalidemden öğrendim. Yağda soğanı kavurup salça koyuyorum. Elimle doğradigim semizotunuda koyup azıcık kavuruyorum. Tuz baharat falan.
Hamurunu da un, su, tuz karışımından yapıyorum. Tavada pişiriyoruz sonra.
Off çok iyiymişYok canım tencerede. Hiç birşey koymadan direk etleri tek sıra halinde diziyorum. En kısık ayarda hiç açmadan kapağı 3-4 saat pisiriyorum. Arada suyunu kontrol ediyorum. Hiç su eklemedim kendi suyu yetti. Arada sadece ters düz yaptım. Servis öncesi ısıtırken az bi tereyağ ile harlı ateşte hafif kızartıyorum. Aynı tandir gibi oluyor. Akşam rsim çekerim unutmazsam
Tesekkur ederim canım benim ❤Deniycem canm ben de eline sağlık
Offf bayiliriiimmBugün biri beni durdursun. Şimdi de ıslak kek yaptımçocuk uyuyor ben duramıyorum
![]()
Valla heralde özledim doğru diyorsun canmOfff bayiliriiimmafiyet olsun kuzum. Özlemişsindir belki. Bende arada yapamayınca öyle oluyorum. Içim dolu doluveriyor.
![]()
Valla iyi yapmışsın canım.Valla heralde özledim doğru diyorsun canmMutfağı hep çok severdim çeşit çeşit yemekler tatlılar yapardım serroş doğduğundan beri o kadar yapamıyorum. Bugün acısını çıkardım
![]()