• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

sağol canım =) karnıbaharı biraz haşlayıp sonra her bir çiçeğini una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp fırına verince de çok lezziz oluyor hatta karnıbahar tadı pek gelmiyor denemek istersen ;) benim pek vaktım yoktu onu yapmaya ama aklımda o da =)
Haftaya pazara gidersem inşallah alayım dediğini deneyeyim bakalım yiyebilecek miyim

haftasonu yaptığım yemekler bitti :) bugün ne yapacağımı bilmiyorum. yufka alabilirsem haftasonu kavurduğum kıymalı ıspanakla börek yaparım. yanına da bir çorba salata.

Süpersin sipam kucağımdan inerse hemen haşlayayım çok iyi öldü eşimin canı istemiş kaç zaman sonra birşey istedi bende unuttum çok canım sıkılmıştı valla
canım ben ilk haşlamada düdüklü de suyunu atıyorum sonra etle birlikte en son tekrar düdüklü de pişiyor tam istediğimiz gibi haşlanmış oluyor. ben böyle ezilmiş nohudu fasulye yi sevmiyorum.

Bugün hiçbir şey yapmak istemiyor canım. :KK12: eşime söyledim, tavuk alalım o zaman dedik. Kanat alayım fırında yapalim dedi. Daha isini bitirecekteee, markete gidecekteee, yemek pişecek bizde yicezz:KK48:
Çok acıktım amaaa üşeniyorum.
Kızlar kanati nasıl sosluyosunuz, farklı tarifi olan var mi

Bugün hiçbir şey yapmak istemiyor canım. :KK12: eşime söyledim, tavuk alalım o zaman dedik. Kanat alayım fırında yapalim dedi. Daha isini bitirecekteee, markete gidecekteee, yemek pişecek bizde yicezz:KK48:
kanat pek yemeyiz ama tavuğu but vs yoğurt salça karıştırıp fırına veriyorum. çok güzel kızarıyor ve lezzetli oluyor canım

Mücver pişti gün akşam oldu ben başka birşey yapmadım daha🙄

Eklentiler

• 15543046974948222562402747276662.webp
    15543046974948222562402747276662.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 29
Biber salçası ve domates salçası sıvıyağ yoğurt sarımsak baharat. Defne yaprağı varsa pişirirken 1 tane de defne yaprağı atabilirsin içine canm.

Back
X