- 5 Temmuz 2018
- 1.417
- 851
- 43
- 34
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
- #1.221
Daha bu akşam iyi bi yedimMantıyla yoğurtlu makarnayla falan ekmek de yiyosundur sen. Ben hiç yemem hiç![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha bu akşam iyi bi yedimMantıyla yoğurtlu makarnayla falan ekmek de yiyosundur sen. Ben hiç yemem hiç![]()
Allahım neler neler yapmışsınız öyle . Kızlar kültürler mutfaklar ne kadar farklı demi. Herkesin mutfağı çok farklı. Mesela gördüğüm kadarıyla Sümeyye aşırı sağlıklı besleniyor aşırının aşırısı yanı . Ben ömrümde ne yedim ne de herhangi bir yakınımın evinde gördüm o karnabaharıbravo valla takdir ettim. Ben kızartma yapıp piştikten sonra yağına domates sarımsak sos yapıp kızartmanın üzerine döken bir aileden geliyorum
o kızartmanın yağına ekmek banardık
eşim asla o kadar yağlı yiyemez onla beraber ben de uzaklaştım ama hala bir çoğunuza göre ağır kalıyo yemeklerim. Mesela bi yerde kurufasulyeyi sucuklu ve patatesli gördüm. Şok. İlk defa gördüm . Bu arada şu yemek konservesi olayını kim çıkardıysa kucak dolusu sevgiler öpücükler kokulu kokulu 2 aylık kurufasulyeyi afiyetle indirdik mideye geçen gün
![]()
Aaa ben sucuklu fasulye yaptım dün çok severim ve çok güzel oluyor dene mutlaka bayılırsınAllahım neler neler yapmışsınız öyle . Kızlar kültürler mutfaklar ne kadar farklı demi. Herkesin mutfağı çok farklı. Mesela gördüğüm kadarıyla Sümeyye aşırı sağlıklı besleniyor aşırının aşırısı yanı . Ben ömrümde ne yedim ne de herhangi bir yakınımın evinde gördüm o karnabaharıbravo valla takdir ettim. Ben kızartma yapıp piştikten sonra yağına domates sarımsak sos yapıp kızartmanın üzerine döken bir aileden geliyorum
eşim asla o kadar yağlı yiyemez onla beraber ben de uzaklaştım ama hala bir çoğunuza göre ağır kalıyo yemeklerim. Mesela bi yerde kurufasulyeyi sucuklu ve patatesli gördüm. Şok. İlk defa gördüm . Bu arada şu yemek konservesi olayını kim çıkardıysa kucak dolusu sevgiler öpücükler kokulu kokulu 2 aylık kurufasulyeyi afiyetle indirdik mideye geçen gün
![]()
Ckolatakahve canım aklında olsun krema koyman gereken şeylere muhallebiyi pişirip soğuduktan sonra içine 1 paket toz krem şanti koyup mikserle çırp
aynı lezzet ve aynı kıvamı veriyo
Genelde evde yoktuk aslında, bir ara da düzenimiz yoktu hani hrp kucakta ya da memede durduğu zamanlar:) dün pişmiş halde söylrdik balık geldi ama o saate kadar duran teo yemek zamanı huysuzlandıCanm doğumdan sonra neden yapmadınız balık? Fırsat bulamadığın için mi? Teo’yu da yanına alıp yapabilirsin aslında. Düzenini bozma o sana ayak uydursun![]()
Allahım neler neler yapmışsınız öyle . Kızlar kültürler mutfaklar ne kadar farklı demi. Herkesin mutfağı çok farklı. Mesela gördüğüm kadarıyla Sümeyye aşırı sağlıklı besleniyor aşırının aşırısı yanı . Ben ömrümde ne yedim ne de herhangi bir yakınımın evinde gördüm o karnabaharıbravo valla takdir ettim. Ben kızartma yapıp piştikten sonra yağına domates sarımsak sos yapıp kızartmanın üzerine döken bir aileden geliyorum
![]()
Kuzu göbeği neydiKizlar kahvaltiya dereotlu poğaça yaptim, yanina da esim kuzu gobekli soganli yumurta yapiyor(kuzu göbeği 1 güne kötü oluyo diye yapalım dedik)
maşaAllah sana afiyet olsun sizeBugün arkadaşım gelecek bebek görmeye. Gül böreği, yoğurtlu köz patlıcan, börülce salata, tırtıl kurabiye ve ıslak kek yaptım. Tabakları hazırlayınca unutmazsam foto çeker atarım ☺
Kuzu göbeği neydi![]()
mantar tarzı birşey mi? ilk defa görüyorumruhum_mavi
Smyy89 Böyle bir şey. Buralarda çok satılıyor. Ormanda, çalılıklarda yetişiyor. Tam mevsimi, çok faydalı bisey
![]()
Bir tür mantar mı?ruhum_mavi
Smyy89 Böyle bir şey. Buralarda çok satılıyor. Ormanda, çalılıklarda yetişiyor. Tam mevsimi, çok faydalı bisey
![]()
Evet kuzummantar tarzı birşey mi? ilk defa görüyorum
Evet canım, tadı çok guzelBir tür mantar mı?
Harika Harika Harika eşim bile bayıldıYemek konservesini ben anlatmıştım canım yapmana sevindim. Çok pratik olmuyor mu ama ac ısit o kadar. Afiyet olsjn![]()
Evet canım dene mutlakagerçekten miiii