- Konu Sahibi Ozgebalaban11
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok yapıyorum canım çok lezzetli oluyorayy bunu denemek lazımçok güzele benziyor. sen yaptın mı daha önceden?
Of diyorum :)) eşimi aradım gelirken kabak al diye :)Şimdi çıkardım fırından sunum akşama:)
tam benlik sütlü tatlı =) tam ölçülerini yazar mısın canım?Ben çok yapıyorum canım çok lezzetli oluyor
eşim bulamamış yarın başka markete bakarım dedi =)Of diyorum :)) eşimi aradım gelirken kabak al diye :)
Bence dene ben seviyorumdenesem mi ki acaba yaaa =)
en kısa zamanda inşaAllah denicem canım çok sağol =)Bence dene ben seviyorum
Ben hala dünden kalan çorba pilavın yanına ne yapıcam bulamadım malzeme de kalmamış
Bende alıp yapıp doldurucam inş biaraBenimde pilavın vardı sulu köfte yaptım yanınada dolapta hazır vardı
Oh oh maşallah döktürmüşsün be :))) afiyet olsun canım . Gratene sadece krema ile mi canımEki Görüntüle 2240333
Bende bi heves girdim mutfağa
Fırında palamut
Patates graten
Mantar
Tarhana çorbası
Revani tatlısı :))
Sağol canımm bende eşimde boğaz diyince akan sular duruyor çocuk olmadan önce sabah kahvaltıda akşam ne yapsam diye düşünüyordüm :) evet krema ve kaşar peyniri canım süt koymadımOh oh maşallah döktürmüşsün be :))) afiyet olsun canım . Gratene sadece krema ile mi canım
Yeşil fasulye çıktı mı . Buzluktan mı yoksa canımbulgur pilavi yesil fasulye salata ayran aksam yemegimiz
Ayyyynı ben :))) sahur yapardık anneme iftarda ne var diye sorardım. :))Sağol canımm bende eşimde boğaz diyince akan sular duruyor çocuk olmadan önce sabah kahvaltıda akşam ne yapsam diye düşünüyordüm :) evet krema ve kaşar peyniri canım süt koymadım