• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

2241716
Ben tavuk dunyasinin kekiklimini ve makarnasini denedim. Tadi gayet guzeldi 😍

Eklentiler

• 20190304_182849.webp
    20190304_182849.webp
    111,5 KB · Görüntüleme: 33
Canim çorbanın tarifini verir misin? Bn hiç yapmadim
700gr balkabağı, ben doğranmış şeklinde aldım sen daha az da alabilirsin. bir tane küçük patates, 3 havuç. göz kararı suyla haşladım düdüklüde. tuz ve 2 yemek kaşığı krema ekledim blenderden geçirdim.
afiyet olsun canım =)

700gr balkabağı, ben doğranmış şeklinde aldım sen daha az da alabilirsin. bir tane küçük patates, 3 havuç. göz kararı suyla haşladım düdüklüde. tuz ve 2 yemek kaşığı krema ekledim blenderden geçirdim.
afiyet olsun canım =)
Balkabağı hep tatlı olarak alışmışız ya çorba olarak hiç hayal edemiyorum😂

afiyet olsun canım =)
Teşekkür ederim canım benim deniyecem:) sagol

Ya bayilirim buna bugun aklimdan gecti de yapmaya usendim yakin zamanda yapicam ama
yakın olsak da birlikte yeseydik ☺️
ya böyle paylaşıyorum ama bazen düşünüyorum kiminin malzemeleri elde yoktur canı çeker diye 🙄 ama keşke dediğim gibi yakın otursak böyle hep beraber oturup kalksak aile gibi oldu yaaaa 🤗❤️

Back
X