• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Yoğurtlu makarna sulu köfte şekerpare. Hayatınızda gördüğünüz en kötü sulu köfte olabilir altını kapatayım derken en açığında unutmuşum ocağın patatesler püre olmuş 😂😂
Yoğurtlu makarna sulu köfte şekerpare. Hayatınızda gördüğünüz en kötü sulu köfte olabilir altını kapatayım derken en açığında unutmuşum ocağın patatesler püre olmuş 😂😂
Makarnayı bende böyle yapıyorum yoğurtlu yaptığımda :)

Pesto soslu parmesanlı makarna ve şinitzel yaptım:)
hayırrr yapmadın =) ya çok güzel oluyor bu pesto parmesanlı makarna =) çok yağlı olduğu için almıyorum ama sanırım alacam artık almışım zaten kilo nolacak da onu da yesem dimi amaaaa 😜 afiyet olsun canım ellerine sağlık

Kızlar bana fikir verin acil . Bi halt yedim 😂 sulu köfteyi ilk defa yapıyorum yarım kilo kıymaya 1 soğan 1 yumurta diye tarif ama ben amaann nolcak dedim yarım kilonun yarısına 1 yumurta 1 soğan rendeledim. Kıyma gayet cıvık bi kıvamda oldu. Ne yapmam lazım. Dolaba attım kendine gelsin diye ama böyle pişirince dağılır mı
Kusum ben ekmek kirintisi da koyuyorum, daha bi güzel oluyor. Normal köfte gibi. Eşim çok seviyor o yemegimi

Koydum birazcık da kısırlık bulgur koydum. Annemi aradım nerde görülmüş sulu köfteye yumurta konduğu başlarken aramıyorsun k.çın sıkışınca napcam ben şimdi diyosun naparsan yap diye bi haşladı😂😂😂 hep diyo ilk defa yapacağın yemeği önce beni ara sor diye ben de hep internete bakıyorum çok kızıyo😂😂
Canım ben koyuyorum yumurta, çok güzel oluyo

hayırrr yapmadın =) ya çok güzel oluyor bu pesto parmesanlı makarna =) çok yağlı olduğu için almıyorum ama sanırım alacam artık almışım zaten kilo nolacak da onu da yesem dimi amaaaa 😜 afiyet olsun canım ellerine sağlık
Evet ya baya yağlı. Bir de ben ekstra krema koyuyorum tam bir kilo canavarı :) doğumda bütün kilolarımı vermiştim. Şimdi tekrar almaya başladım :)

Market pazar işlerini nasıl hallediyorsunuz? Biz genelde pazar günü eşimle yapıyoruz ama haftaiçi de mutlaka eksik bişeyler oluyor. Oturduğum yerde yakınlarda market yok. Yürüme mesafesi var marketler ama biraz uzak ve yokuşlar var. Kızı kanguruya koyunca gitmek zor oluyor. Bir kere denedim sırtımdan su aktı:) migrosun ve yunus marketin online alışverişi var oradan yaptım 3-4 aydır. Ama ben böyle bim a101 falan gezmek istiyorum :) işe başlayınca daha rahat olacak gerçi bu işler bizde
Kuru ürünleri bakliyat, ün,şeker, yağ, salça gibi doğumdan önce topluca aldık. Şimdi yavaştan bitiyorlar tekrar almak lazım.akşamları esimden istiyorum bazen ben kızımla çıktığımda alıyorum bebek arabasının altına koyuyorum. Geçen pazara gittik mesela😁
Daha büyük şeyleri migros sanal marketten yada üçler var bizim burda onun sitesinden sipariş veriyorum. Çok acil hemen lazım birşey olursa getir uygulamasını kullanıyorum. Max.5 dakika içinde gelmiş oluyor 😊

Back
X