- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
Kızlar akşama ne yapiyosunuz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süt yerine su harika pufidik oluyorSulu kek ne kız
yoruldum zaten iki çocuklu anca yapabildim kek ve poğaça yı. aynen uğraşmicam iç harcını hazırlayıp yolla gitsinEtli ekmek![]()
Çikolata sosunu da yaptım şimdiAy harikasın beğeneceğine söz veriyorum![]()
Patatesli havuçlu falan terbiyeli haşlama yapıcam canmKızlar akşama ne yapiyosunuz![]()
süt yerine su harika pufidik oluyor
ben tamamen kakaolu yapıyorum dolapta vişnem varsa vişneli sonra üzerine çikolata sos![]()
ben bayılıyorumYa vişne ve kakao çok yakışmıyor mu? Ben kakaolu mozaik pasta yapıp bisküvisini kakaolu koyuyorum içine de buzluktan vişne çıkarıp koyuyorum nefis oluyor.
Eline sağlık canm çok güzel görünüyorlar.
Ayyyy etli ekmek yaziyorr:) bayiliriimmm :) ilk defa konyada yol üzerinde bi yerde yemiştim. Muhteşemyoruldum zaten iki çocuklu anca yapabildim kek ve poğaça yı. aynen uğraşmicam iç harcını hazırlayıp yolla gitsin![]()
Afiyet olsun canım.Patatesli havuçlu falan terbiyeli haşlama yapıcam canm
Cok güzeller canim Afiyet olsun :)
teşekkür ederim canımEline sağlık canm çok güzel görünüyorlar.
hazırı yemeyiz biz =) işte evde iç harcını damak zevkine göre hazırlıyorsun sonra ver fırınaAyyyy etli ekmek yaziyorr:) bayiliriimmm :) ilk defa konyada yol üzerinde bi yerde yemiştim. Muhteşem![]()
sağol canım benimCok güzeller canim Afiyet olsun :)
çok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun canım =)Yaptım ve yedik özgenin tatlısını nefis oldu![]()
Sağol canımçok güzel görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun canım =)