2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Teyzemin eşi trabzonlu ablamın eşi rizeli ama hiç biri bizim kadar yemez herhalde 😊 bende eşimde balık hastasıyız haftada 2 kere yeriz mutlaka 😁😁
maşaAllah size =) biz hiç tüketmiyoruz artık en son kızımın boğazında kılçık kalmıştı 😕

maşaAllah size =) biz hiç tüketmiyoruz artık en son kızımın boğazında kılçık kalmıştı 😕
Aa geçmiş olsun nasıl cıktı sonra? Küçükken bende çok korkardım hala alışkanlık iyice ayıklar öyle yerim. Dışarda falan bazen balık yeriz ordada girişirim elimle ayıklar sonra çatalla yerim😂😂

Eklentiler

• A21D8505-3B75-4D36-84BD-0549707BAA81.webp
    A21D8505-3B75-4D36-84BD-0549707BAA81.webp
    109,3 KB · Görüntüleme: 35
Aa geçmiş olsun nasıl cıktı sonra? Küçükken bende çok korkardım hala alışkanlık iyice ayıklar öyle yerim. Dışarda falan bazen balık yeriz ordada girişirim elimle ayıklar sonra çatalla yerim😂😂
sağol canım, sürekli öksürtmüştüm ve Allahtan büyük değildi kılçık.
yaaaa işte bak büyükler bile korkuyor kılçıktan =) demek ki etki altında kalmışsın küçükkene.
ama ben çok özledim balığı hele ki somon balığı 😋

Canim somonda kılçık yok ki. Yanı temizliyorlar cımbızla falan balıkçılar. Dilim değil fileto olandan 2-3 parmak kalınlığında kestiriyorum ben kişi sayısına göre. Hiç kılçık denk gelmedi daha bana.
sağol canım, sürekli öksürtmüştüm ve Allahtan büyük değildi kılçık.
yaaaa işte bak büyükler bile korkuyor kılçıktan =) demek ki etki altında kalmışsın küçükkene.
ama ben çok özledim balığı hele ki somon balığı 😋

Canim somonda kılçık yok ki. Yanı temizliyorlar cımbızla falan balıkçılar. Dilim değil fileto olandan 2-3 parmak kalınlığında kestiriyorum ben kişi sayısına göre. Hiç kılçık denk gelmedi daha bana.
alacam canım alacam aklımda babam gelsin de metro dan alacam çokca buzluğa atacam ;)

Back
X