• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Aralık Anneleri-pratik yemek önerileri,menüler,püf noktaları..Mutfağa dair herşey..

Evet canım çocuk için bunu yenmek istiyorum . En az koku yapan bir tarifin varsa alabilirim tabi ki.. kızartınca çok batıyor ve koku siniyor. balık çok severim ama kokusu beni bunaltıyor 😢
Yumuşak bir girişle somon yaparak başlayabilirsin. Kişi sayısı kadar istediğin kalınlıkta kestir.zeytinyağ,tuz,karabiber at fırına dikkat et çok pişirme somon çabuk pişer pembe kalıcak hafif sulu.
Aynı şekilde çinekop yapabilirsin yağ,tuz,karabiber at fırına. Çinekop ben pismis severim hafif kızarsın .
Yada levrek yapabilirsin 1 tane buyuk alırsan eşinle sana yeter. Geçen haftalarda yapmıştım resmini ekliyorum.
Bide hamsi tarifi var ama bunu denemedim videoda kadın kokusuz diyor. Hangisi sana uygun olursa.

Eklentiler

• IMG_20160526_192126.webp
    IMG_20160526_192126.webp
    944,6 KB · Görüntüleme: 29
Bugün eşim balık yapıyor kızlar. Fırında ayva tatlısı tarifi vermişti Dildildil Dildildil teşekkür ederim Canım yaptım. Daha tadına bakamadım ama. Kızım bugün kök söktürüyor, bakalım yemek yiyebilecek miyiz?
Ayva değil kız kabak🤣🤣 kız baya yormuş seni anlaşılan. Inşallah yemekteyken rahat durur bari afiyet olsun size.

Kızlar ya bana bildirimler gelmiyo hep geriden takip ediyorum sinir oldum.Bazen sayfayı yeniliyorum yinede göstermiyo.Akşama pilav hazır köfte ve salatam var ama çorba ne yapaam bilemedim.Yayla,mercimek dışında önerisi olan varmı

Kızlar pratik tatlı arıyoruz çoğu zaman burda. Kayısı tatlısı var yeni hatırladım. Hem çok pratik hemde çok lezzetli. Çoktandır yapmamistim

Kızlar ya bana bildirimler gelmiyo hep geriden takip ediyorum sinir oldum.Bazen sayfayı yeniliyorum yinede göstermiyo.Akşama pilav hazır köfte ve salatam var ama çorba ne yapaam bilemedim.Yayla,mercimek dışında önerisi olan varmı
Ezogelin, yoğurt, buğdaylı nohutlu olan bi çorba vardı adını unuttum, tavuk corbasi

domates, balkabak, kabak, tarhana, şehriye =)

Afiyet olsun ya patatesi rendelerken biberi közlerken falan bebeğini nasıl oyalıyosun? Ben elimi neye atsam durmuyo.
Pusete koyuyorum genelde mutfaktaki yemek masasinin uzerine aliorm puseti de bni izlio bnde yapiorm bazen aglio ama oyuna cewiriirm isi ce die donuorum falan oyalanio

Dildildil Dildildil Canim yaa müthiş olmus, bayildim. Doydum ama tadina doyamadim. Bir sürü yedim çok teşekkür ederim. Hiç tahinle denememiştim, müthiş olmus

Back
X