- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ozgebalaban11
- #1.281
Artık yemek yapamıyorum kızlar, Bensu dönmeye baslayaldan beri durmuyor
uyku düzeni de bozulmuştu hala duzelemedi. Bakalım bu akşam ne yapabilicem 🍽
Bu arada artık hayatımızdaki çoğu şeyi değiştirmeye karar verdik.
Tavuk yemeyi bıraktık, sadece bildiğimiz köy tavuğu yetiştiren kişilerden almaya karar verdik. Margarin, ambalajlı gıda, kek, kurabiye, pasta işini de bıraktım. Sadece Bensunun özel günlerinde yapabilirim.
Süt almayı da kestik, köylerden alıcaz artık.
Ayçiçek yağı kullanımını en aza indircem.
Zeytinyağına alışkınım zaten, eşimi de alıştırmıştım o yüzden zorlanmam sanırım.
Yumurtayı da köy yumurtası kullanıyoruz, bildiğimiz yerlerden.
Artık aylık yemek listesi yapacağım. Ona göre alışveriş yapılacak.
Sağlıklı, doğal beslenmeye alışacağız Bensu bizimle yemek yemeye başlayana kadar.
Çayın yanina da kuruyemis ikram edicem. Misafir gelecegi zamanda hamur işi yapmayacagim(börek hariç).
Çikolatayı da kızımla en geç ne zaman tanistirirsam o kadar iyi, o yüzden onu da hiç sokmayacagim eve.
Büyünce zaten yiyecek, tutamayacağız. Bari hepsiyle geç tanışsın.
Çayda da 6-7 yildir şeker kullanmıyorum. Esime de alıştırdım. O da 3 aydır falan kullanmıyor. Şekerde çıkacak yani hayatımızdan mümkün olduğunca.
Reçel ve ayva, kabak tatlısı yaparken azıcık kullanırım.
Kimyasallari da en aza indiricem.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar ❤
Inşallah uygulayabilirim

Bu arada artık hayatımızdaki çoğu şeyi değiştirmeye karar verdik.
Tavuk yemeyi bıraktık, sadece bildiğimiz köy tavuğu yetiştiren kişilerden almaya karar verdik. Margarin, ambalajlı gıda, kek, kurabiye, pasta işini de bıraktım. Sadece Bensunun özel günlerinde yapabilirim.
Süt almayı da kestik, köylerden alıcaz artık.
Ayçiçek yağı kullanımını en aza indircem.
Zeytinyağına alışkınım zaten, eşimi de alıştırmıştım o yüzden zorlanmam sanırım.
Yumurtayı da köy yumurtası kullanıyoruz, bildiğimiz yerlerden.
Artık aylık yemek listesi yapacağım. Ona göre alışveriş yapılacak.
Sağlıklı, doğal beslenmeye alışacağız Bensu bizimle yemek yemeye başlayana kadar.
Çayın yanina da kuruyemis ikram edicem. Misafir gelecegi zamanda hamur işi yapmayacagim(börek hariç).
Çikolatayı da kızımla en geç ne zaman tanistirirsam o kadar iyi, o yüzden onu da hiç sokmayacagim eve.
Büyünce zaten yiyecek, tutamayacağız. Bari hepsiyle geç tanışsın.
Çayda da 6-7 yildir şeker kullanmıyorum. Esime de alıştırdım. O da 3 aydır falan kullanmıyor. Şekerde çıkacak yani hayatımızdan mümkün olduğunca.
Reçel ve ayva, kabak tatlısı yaparken azıcık kullanırım.
Kimyasallari da en aza indiricem.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar ❤
Inşallah uygulayabilirim