2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Ağla ağla gözümde yaş kalmadı çok kötüyüm yarın doktor ultrason bakıcak inşallah herşey yolundadır ve yolunda gider :KK43: tekrar yarım kalmaktan çok korkuyorum çok rabbim koru bebeğimi :mad:
Kuzummmmmm inşallah herşey yolundadır yaaa:KK43::KK43::KK43:Rabbim aynı acıyı yaşatmasın aynı acıyla sınamasın dualarım seninle ve minik meleğinle Dr baktı mı kanaman durdu mu nolur allahım herşey yolunda gitsin allahım sen koru :KK43::KK43::KK43:Rabbim meleğini korusun nolur güzel haberler ver

Kuzummmmmm inşallah herşey yolundadır yaaa:KK43::KK43::KK43:Rabbim aynı acıyı yaşatmasın aynı acıyla sınamasın dualarım seninle ve minik meleğinle Dr baktı mı kanaman durdu mu nolur allahım herşey yolunda gitsin allahım sen koru :KK43::KK43::KK43:Rabbim meleğini korusun nolur güzel haberler ver
Dedimya canım korku bitmiyo ve korktuğun da başına geliyo kabamadan çok korkuyorum yine oldu işte :( çok aşırı olmadı silinirken geldi üç dört kere silindim hep geldi sonrada daha olmadı şuan da yok,dr yoktu canım bugün hastaneye gelip bakıcak ultrason hayırlısı neyse o olsun rabbim bebeğimi korur inşallah adak adadım bebeğimi sağ salim doğurursam kurban kesicez :( çok mutsuzum canım ya

Dedimya canım korku bitmiyo ve korktuğun da başına geliyo kabamadan çok korkuyorum yine oldu işte :KK43: çok aşırı olmadı silinirken geldi üç dört kere silindim hep geldi sonrada daha olmadı şuan da yok,dr yoktu canım bugün hastaneye gelip bakıcak ultrason hayırlısı neyse o olsun rabbim bebeğimi korur inşallah adak adadım bebeğimi sağ salim doğurursam kurban kesicez :KK43: çok mutsuzum canım ya
Canım nasılsın son durumun ne Dr ne dedi canım ben.keseyi gördükten 1 hafta sonra silinirken leke geliyordu deli olmuştum soluğu Dr da buldum Dr muayene etti gülümsedi kesede kanama vs bir şey yok hatta bak kese içinde bebek oluşmuş demişti hatta bir sürpriz daha bak bebeğin kalp atışları bile başlamış demişti Dr çok aşırı kanama olmadıkça korkacak bir şey yok demişti gerçi onlara demek kolay gelde bize sor korkular bitmiyor stres bitmiyor malesef Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kucağına alınca için rahat edecek dualarım seninle ve.minik meleğinle bitanemmm

Canım nasılsın son durumun ne Dr ne dedi canım ben.keseyi gördükten 1 hafta sonra silinirken leke geliyordu deli olmuştum soluğu Dr da buldum Dr muayene etti gülümsedi kesede kanama vs bir şey yok hatta bak kese içinde bebek oluşmuş demişti hatta bir sürpriz daha bak bebeğin kalp atışları bile başlamış demişti Dr çok aşırı kanama olmadıkça korkacak bir şey yok demişti gerçi onlara demek kolay gelde bize sor korkular bitmiyor stres bitmiyor malesef Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kucağına alınca için rahat edecek dualarım seninle ve.minik meleğinle bitanemmm
Bugün iyiyim canım öğlen doktor aradı ben hastaneye geldim gel ultrasondan bakalım dedi gittim karnımdan baktı keseyi gördük bebek ve kalp atışları için erken dedi vajinal belki bebek görünebilir ama gerek yok bekleyelim dedi 6+2 dedi tarihler uyumlu dedi bi sıkıntı yok dedi bekleyip görücez canım kanama yada lekelenme yok şuanda inşallaj bidaha da olmaz nasipte ne varsa o olucak yaşayıp görücez dün zaten 10 yaş yaşlandım canım kötü bi gündü :(

Back
X