2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

İyiyim çok şükür canım inşallah minnoşta iyidir valla kese ve kalp atışları duymadan sevinmek erken gibi geliyo canım Allahtan hayırlısı:dua: kuzum inşallah sana büyük bi sürpriz olur rabbim ol derse herşey olur hiçbişey imkansız değil canım inşallah kan tahlilin pozitif çıkar işte ozaman efsane olur yaa merakla bekliycem sonucunu kuzum dualarım seninle:dua::KK200:
Maşallah inşallah herşey yolundadır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ne zaman gidiceksin kese ve kalp atışı için

İyiyim çok şükür canım inşallah minnoşta iyidir valla kese ve kalp atışları duymadan sevinmek erken gibi geliyo canım Allahtan hayırlısı:dua: kuzum inşallah sana büyük bi sürpriz olur rabbim ol derse herşey olur hiçbişey imkansız değil canım inşallah kan tahlilin pozitif çıkar işte ozaman efsane olur yaa merakla bekliycem sonucunu kuzum dualarım seninle:dua::KK200:
Allah razı olsun canım benim ya bugün aşırı şancim var akşam kan vereceğim negatif veya pozitif ne çıkarsa paylaşırım elim dilim duada mucize diliyorum :dua::KK200:

Canım dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize
Allah razı olsun canım benim eşim akşam gelince acile gidecez şimdi gitsem mesai saati içinde acilden kabul etmezler artik en rahatı akşam acilde veririm 1 saatte çıkar sonuç olsa bi mucize olsa keşke bitanem:dua::KK43:

Maşallah inşallah herşey yolundadır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım ne zaman gidiceksin kese ve kalp atışı için
İğnelere ilaçlara aynen devam onun dışında içerde neler oluyo neler bitiyo hiçbir fikrim yok valla korkuyorum dejavu yaşamaktan hayırlısıyla bi herşey sağlamlaşsa emin olsam canım nasipse iki hafta sonra kontrole gidicez hayırlısı olur inşallah:dua:

Allah razı olsun canım benim eşim akşam gelince acile gidecez şimdi gitsem mesai saati içinde acilden kabul etmezler artik en rahatı akşam acilde veririm 1 saatte çıkar sonuç olsa bi mucize olsa keşke bitanem:dua::KK43:
İnşallah olur canım ama olmazsada yıkılmak yok biz güçlü kadınlarız yavrulara kavuşana kadar savaşa devam bir ay önce kuzum benden gidince dünya durdu sandım ama şimdi tekrar nereden başlasam diye araştırma içindeyim zaman bize hayırlı kapılar açsın inşallah

İğnelere ilaçlara aynen devam onun dışında içerde neler oluyo neler bitiyo hiçbir fikrim yok valla korkuyorum dejavu yaşamaktan hayırlısıyla bi herşey sağlamlaşsa emin olsam canım nasipse iki hafta sonra kontrole gidicez hayırlısı olur inşallah:dua:
İnşallah canım rabbim yavrunu kucağına almayıda nasip etsin beklemek zor ama geç gidince daha iyi oluyor olması gereken her şey gözükmüş oluyor

Ne zor bir duygu o ben hafta da bir gittim hastaneye hissetmiyorum birsey diye elim yüreğimde en son 26 sında gittim pazartesiye randevu aldım tekrar acaba durumları ne halde diye

İnşallah canım rabbim yavrunu kucağına almayıda nasip etsin beklemek zor ama geç gidince daha iyi oluyor olması gereken her şey gözükmüş oluyor
Evet canım sanırım doktorum da hem kese hem atışı birlikte olsun diye iki hafta sonra gel dedi bi sıkıntı olmadan ilerlesinde bir ay sonra gidim hiç problem yok ben diğerinde kalp atışı hiç duyamadım oyüzden ne kadar geç gidersem okadar iyi Allahım inşallah bu sefer kursağımda bırakmaz hevesimi :dua:

Ne zor bir duygu o ben hafta da bir gittim hastaneye hissetmiyorum birsey diye elim yüreğimde en son 26 sında gittim pazartesiye randevu aldım tekrar acaba durumları ne halde diye
Canım diyorum sonuçta tahlilim pozitif neden üzüleyim ama sevinemiyorum da tam anlamıyla,ortada olmak da çok zor kanama falan olucak diye korkuyorum gerçekten yine yarım kalmaktan çook korkuyorum :( doktor iki hafta sonra gel dedi yaa inşallah problemsiz keseyi görür kalp atışını da duyarsak bi nebze rahatlarım diye düşünüyorum canım sen kaçıncı gün kalp atışlarını duydun?

Canım diyorum sonuçta tahlilim pozitif neden üzüleyim ama sevinemiyorum da tam anlamıyla,ortada olmak da çok zor kanama falan olucak diye korkuyorum gerçekten yine yarım kalmaktan çook korkuyorum :KK43: doktor iki hafta sonra gel dedi yaa inşallah problemsiz keseyi görür kalp atışını da duyarsak bi nebze rahatlarım diye düşünüyorum canım sen kaçıncı gün kalp atışlarını duydun?
5 hafta kesemizi gördük 7 hafta kalp atislarimizi birsey olmaz allahın izniyle insallah ceviz kuru uzum meyveni ihmal etme ben cay bile icmedim süt filan ıçtim fazla uzun yürüyüş ve ağır kaldırma ben evden cikmamistim ki hala öyle 20 dk uzun yürüyüşler yasak bu aylarda bana sadece köpeğim var sabah akşam onu dışarı çıkartım kan dolaşımım olsun diye

5 hafta kesemizi gördük 7 hafta kalp atislarimizi birsey olmaz allahın izniyle insallah ceviz kuru uzum meyveni ihmal etme ben cay bile icmedim süt filan ıçtim fazla uzun yürüyüş ve ağır kaldırma ben evden cikmamistim ki hala öyle 20 dk uzun yürüyüşler yasak bu aylarda bana sadece köpeğim var sabah akşam onu dışarı çıkartım kan dolaşımım olsun diye
hadi yaa :KK64:canım ben neredeyse transferin 3.gününden beri normal hayatıma devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında aklına ne gelirse yapıyorum iyimi kötümü bilemedim :işsiz: bende çay kahve içmiyorum sıkma portakal içiyorum genelde ama süt konusunda kafam çok karışık hazır paket sütmü yoksa pişmemiş taze inek sütü alıp pişirip içmekmi mantıklı onu öğrenmeden süt içmek istemedim sen nasıl süt içiyosun canım?

hadi yaa :KK64:canım ben neredeyse transferin 3.gününden beri normal hayatıma devam ediyorum sadece ağır kaldırmıyorum onun dışında aklına ne gelirse yapıyorum iyimi kötümü bilemedim :işsiz: bende çay kahve içmiyorum sıkma portakal içiyorum genelde ama süt konusunda kafam çok karışık hazır paket sütmü yoksa pişmemiş taze inek sütü alıp pişirip içmekmi mantıklı onu öğrenmeden süt içmek istemedim sen nasıl süt içiyosun canım?
hazır inek sütü değil canim pastorize denildi bana da yani vucud suanda emriyolari tanımaya çalışıyormuş bu dönemde bakteri olabilecek cig et ürünleri (salam,sucuk,) gibi şeyler yemedim dokunmadim bile o yüzden tercih etmedim pastorize olmasın ni önerdi doktorumda

Evet canım verdim 0 çıktı olmadı malesef ve biz bi daha denememeye evlat edinmeye karar verdik hayırlısı böyleymiş çok yorulduk çok da stres yaptık nasip be canım ne diyim
cnm merhaba beni hatırladın mı özelden yazışmıştık transfer olacağını bildiğim içim mesajlarına baktım arada ve çok dua ettim sana maalesef olmamış çok üzüldüm niye vazgeçiyorsunuz cnm erken değilmi böle düşünmek için

hazır inek sütü değil canim pastorize denildi bana da yani vucud suanda emriyolari tanımaya çalışıyormuş bu dönemde bakteri olabilecek cig et ürünleri (salam,sucuk,) gibi şeyler yemedim dokunmadim bile o yüzden tercih etmedim pastorize olmasın ni önerdi doktorumda
Daha hiç süt siftahım yok yarından itibaren içeyim bari sen hangi marka içiyosun canım? Bende salam sucuk tarzı şeyler yemiyorum zaten normalde isabet oldu böyle olması ;) yemek olarak neler yiyosun canım?

Evet canım verdim 0 çıktı olmadı malesef ve biz bi daha denememeye evlat edinmeye karar verdik hayırlısı böyleymiş çok yorulduk çok da stres yaptık nasip be canım ne diyim
Canım nasibinde yokmuş hayırlısı böyleymiş ama lütfen pes etmeyin evlat edinmek çok güzel bi düşünce ama yinede kendi evladın olması bambaşka,biliyorum yorucu yıpratıcı bi süreç ama tekrar deneyin sen çok güçlü bi kadınsın rabbim mükafatını vericek sil baştan başla lütfen canım:dua:

Çok üzüldüm kuzum ama pes etme lütfen zamanı değilmiş demekki ne diyeceğimi de bilemiyorum evet çok zor ve yıpratıcı bir süreç ama inan bana evladını kucağına alınca hepsi bitiyor hiç birini hatırlamıyorsun bende çok acı çektim operasyonlar iki düşük 4 aşılama bir sürü tahlil daha neler neler ama pes etmedim eğer pes etseydim şimdi kızım yanımda olmazdı ona her baktığımda iyiki diyorum iyiki her düştüğümde tekrar kalkmışım çok şükür bir sıkıntın yok hamile kalabiliyorum durma kardeşim sabret ve devam et rabbim yardımcın olsun inşallahh dualarım hep seninle

Back
X