Doğuma Hazırlık 2018 bebeklerimizin cinsiyetleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebeginizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    15

justlook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
286
351
33
kizlar 2018 de dunyaya merhaba diyecek bebeklerimizin cinsiyetlerini ve hangi ay tahmini dogum bekliyoruz.. ?

Ben kiz bekliyorum hayirlisiyla agustos da

kizlar 2018 de dunyaya merhaba diyecek bebeklerimizin cinsiyetlerini ve hangi ay tahmini dogum bekliyoruz.. ?

Ben kiz bekliyorum hayirlisiyla agustos da
Kız bebeğe nasıl hamile kaldınız yani adet bitimi sonrası mı,adet ilk günden itibaren kaçıncı günkü ilişkiden?
@Semra54

Kız bebeğe nasıl hamile kaldınız yani adet bitimi sonrası mı,adet ilk günden itibaren kaçıncı günkü ilişkiden?
@Semra54

Açık söylemek gerekirse hamile kaldığım ay her gün ilişkiye girdik eşimle, 2 ay yumurtlama takibi yapmıştım, günlerimi tutturmustum ama olmadı. Sonrada ki ayda her gün yaptım. Bazı bayanlar 2 kere yumurtlaya bilir , hatta regliye yakın yada regliden hemen sonra olabilir ,,,, gibi şeyler okumuştum. Ondan dolayı hergun ilişki oldu. Yalniz şöyle bir ayrıntı var belki işinize yarar. Benim kızım geç döllenme ile olmuş. Ben gebeliği öğrenip, doktora gittiğimde 9 haftalik olması gerekiyorken 7 haftalikti.

Hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip eder Rabbim

Back
X