Baya onyargılisınız. Burnumda sorun var 24/7 akıyor. ony yatıracaksam dıs görunumude yaptırmak ıstıyorum tabıkı. ve cok burunlar var guzel olan estetikli.
Baya onyargılisınız. Burnumda sorun var 24/7 akıyor. ony yatıracaksam dıs görunumude yaptırmak ıstıyorum tabıkı. ve cok burunlar var guzel olan estetikli.
canım bu kız heryer de insanlara laf sokmaktan başka bişey bilmiyor ona aldırma. istanbul daki doktorların listesini yaptım yazılarımdan bakarsın en iyi emre ilhan oda 18bin
Benim gibi doğal burundan yanaysanız Şahruz beyi öneririm, istanbul anadolu yakasında hastanede doktor. 5000 tL'ye oldum ben. 3. ayımdayım. tavsiye ederim.Merhabalar.
Burun estetigi icin doktor tavsiye edebılirmisiniz? Istanbulda. Fiyat bilgiside olursa super olur.
Baktıgım cogu doktorlar cok kalın burun yapıyor yaaa.. köfte gibi bir burun ıstemiyorum...
canım ben oldum bugün 10.günüm burun ameliyatı oldum konumda var onada bakabilirsin bir sorun olursa sorabilirsin banaMerhaba meltem hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda yarın için gokalp beyle görüşmeye gidicem yaptiraniniz varsa ne olur bilgi verebilirmisiniz.
Ben emre ilhana oldum ve çoğu kişi doktoru ilahlaştırmış ama ben nefes problemi çekiyorum maalesef , 2 ay sonra gittiğimde düzelmesini diliyorum burda forumları okuyarak ameliyatı oldum, etli kalım derili bir burnum vardı şekil olarak kötü bir burnum yok şimdide ama hala burun ucu ve kanat sertliğim ve nefes problrmim devam ediyor ne yazıkkicanım bu kız heryer de insanlara laf sokmaktan başka bişey bilmiyor ona aldırma. istanbul daki doktorların listesini yaptım yazılarımdan bakarsın en iyi emre ilhan oda 18bin
Çok teşekkür ederim pazartesiye ameliyat olucam insallahBende otrıla da ümit taşkına oldum 6000 e bir hafta oldu simdiden cok memnunum Instagram ı var bakabilirsin
Sizde mi ümit beye okacaksınızÇok teşekkür ederim pazartesiye ameliyat olucam insallah
Hayır gokalp dindara olucamSizde mi ümit beye okacaksınız
Sonuc nedir ? NasilsinHayır gokalp dindara olucam
Sonuc nasil ? Ucreti neydi?canım ben oldum bugün 10.günüm burun ameliyatı oldum konumda var onada bakabilirsin bir sorun olursa sorabilirsin bana
bu arada doktor çok canayakın ve ilgili
Sonuc nasil ? Ucreti neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?