2018 Burun Estetigi doktor tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
46
8
86
33
Merhabalar.
Burun estetigi icin doktor tavsiye edebılirmisiniz? Istanbulda. Fiyat bilgiside olursa super olur.
Baktıgım cogu doktorlar cok kalın burun yapıyor yaaa.. köfte gibi bir burun ıstemiyorum...

Madem biliyon cogu doktorlar önden burnu kalin yapiyor daha ne diye burun estetigi olmak istiyonki!?? Kemer alinirsa burun önden zaten patades olur ! Benimkisi cünkü öyle oldu! Heleki ince burnun varsa birak kalsin yada cakira git ama oda sanki komple yüzü degistiriyomus gibi dünyanin parasini aliyor!

Baya onyargılisınız. Burnumda sorun var 24/7 akıyor. ony yatıracaksam dıs görunumude yaptırmak ıstıyorum tabıkı. ve cok burunlar var guzel olan estetikli.

Baya onyargılisınız. Burnumda sorun var 24/7 akıyor. ony yatıracaksam dıs görunumude yaptırmak ıstıyorum tabıkı. ve cok burunlar var guzel olan estetikli.

İyice arastir bence gerci bende iyice arastırmama ragmen önden sisko burunla karsılastım keyfin bilir :)

24 Ocakta ameliyatım var fakat boğaz ağrısı başladı gibi grip olunca erteliyorlar hasta olmamak için dua ediyorum.
Ameliyattan 2 gün önce tahliller için hastaneye çağırdılar.Tomogrofi falan çektiklerini söylediler ekstra olarak ileride olabilecek sinüzit vs hastalıklarına karşı önlem için.Diğer doktorlar yapıyor mu pek emin değilim.Doktoru baya araştırdım keza hastaneyi de. KBB uzmanı. Arkadaşımın referansıyla gittim bugün görüşmeye.Doktorda gayet iyiydi iletişimimiz tuttu.
" Hollywood burnu istersen hayal kırıklığına uğrarsın yüzüne yakışanı istemelisin" dedi.Çok doğru kesinlikle.Burnumun ucu çok geniş ve büyük.Kalın derili olduğum için kemer belli olmuyor ama ondada düzelme olacak.Nefes alma problemim var küçükken burnumun üstüne düşmüşüm ve kırılmış fakat kalın derili olduğum için şekil bozukluğu yok.Geniş burun ucu var.Hafif kemer ve azıcık kaldıracak.Şuan ameliyat olup süreç atlatmadığım için doktorun ismini vermiyorum çünkü referans olamam kendim daha olmadım bile.Bu işler biraz şans meselesi ve inanç meselesi.Olumlu düşünün.4550 dendi bana başta fiyat olarak ama öğrenciyim dedim pazarlık yaptım 3750 tl indirdim.Bi kısmını kartla bi kısmını nakit vericem.İstanbul fiyatlarına göre çok uygun bir fiyat olduğunun bende farkındayım fakat bende başkasının refaransıyla ve doktorla iyi iletişimimize istinaden güveniyorum
Dipnot : Bugün görüşmeden çıktıktan sonra 20 li yaşlarda erkek hasta ile karşılaştım.Taburcu oluyordu dün ameliyat olmuş.Öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdiler bana gerçekten çocuğun burnu cok iyi olmus.Gözaltları şiş ve mordu.Burnu zaten kaplıydı.Rahat konuşabiliyordu ve ayakta gezebiliyordu.Bir iki dakika sohbet şansım oldu.Memnun olduğunu söyledi bana.Onu görünce dahada olumlu yaklaştım tabi.Sonuçta ameliyattan çıkıp taburcu olan birini görüyorsunuz.Kafanızda binbir soru ve bir doktor var karşınız da. Burnunuzu istediğiniz görünüme kavuşturabilecek mi sorusu aklınzdan hiç çıkmıyor.
Eğer grip olmaz yahut olup iyileşir ve çarşamba ameliyat olursam süreçlerimi paylaşırım.Özelden sorusu olanda sorabilir.
instagram adresim: psikopatfilozof oradan da iletişime geçebilirsiinz

canım bu kız heryer de insanlara laf sokmaktan başka bişey bilmiyor ona aldırma. istanbul daki doktorların listesini yaptım yazılarımdan bakarsın en iyi emre ilhan oda 18bin

canım bu kız heryer de insanlara laf sokmaktan başka bişey bilmiyor ona aldırma. istanbul daki doktorların listesini yaptım yazılarımdan bakarsın en iyi emre ilhan oda 18bin

Evet biraz oyle gibi hehe, evet dun baktim yazina, cok tsk ederim :)

Merhabalar.
Burun estetigi icin doktor tavsiye edebılirmisiniz? Istanbulda. Fiyat bilgiside olursa super olur.
Baktıgım cogu doktorlar cok kalın burun yapıyor yaaa.. köfte gibi bir burun ıstemiyorum...
Benim gibi doğal burundan yanaysanız Şahruz beyi öneririm, istanbul anadolu yakasında hastanede doktor. 5000 tL'ye oldum ben. 3. ayımdayım. tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba meltem hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda yarın için gokalp beyle görüşmeye gidicem yaptiraniniz varsa ne olur bilgi verebilirmisiniz.

Bende otrıla da ümit taşkına oldum 6000 e bir hafta oldu simdiden cok memnunum Instagram ı var bakabilirsin

Merhaba meltem hastanesinde ameliyat olan var mı aranızda yarın için gokalp beyle görüşmeye gidicem yaptiraniniz varsa ne olur bilgi verebilirmisiniz.
canım ben oldum bugün 10.günüm burun ameliyatı oldum konumda var onada bakabilirsin bir sorun olursa sorabilirsin bana
bu arada doktor çok canayakın ve ilgili

Ben emre ilhana oldum ve çoğu kişi doktoru ilahlaştırmış ama ben nefes problemi çekiyorum maalesef , 2 ay sonra gittiğimde düzelmesini diliyorum burda forumları okuyarak ameliyatı oldum, etli kalım derili bir burnum vardı şekil olarak kötü bir burnum yok şimdide ama hala burun ucu ve kanat sertliğim ve nefes problrmim devam ediyor ne yazıkki

Ve randevu için yaklaşık 1 sene bekledim ayrıyeten de oraya gittiğindede yaklaşık her görüşmede fix 2-3 saat bekliyorsun bu durumda stres yaratıyor evet dktor şahsına bir söylemim yok ama yanında çalışanları yaklaşık 4-5 kişiye aynı saatte randevuda verebiliyorlar

Benim burnumun inceliğinde şu an ödemli olmasına rağmen hiçbir değişiklik olmadı çok şükür. Zerrin Boyacı, 10000 civarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…