2018 Burun Estetigi doktor tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
24 Ocakta ameliyatım var fakat boğaz ağrısı başladı gibi grip olunca erteliyorlar hasta olmamak için dua ediyorum.
Ameliyattan 2 gün önce tahliller için hastaneye çağırdılar.Tomogrofi falan çektiklerini söylediler ekstra olarak ileride olabilecek sinüzit vs hastalıklarına karşı önlem için.Diğer doktorlar yapıyor mu pek emin değilim.Doktoru baya araştırdım keza hastaneyi de. KBB uzmanı. Arkadaşımın referansıyla gittim bugün görüşmeye.Doktorda gayet iyiydi iletişimimiz tuttu.
" Hollywood burnu istersen hayal kırıklığına uğrarsın yüzüne yakışanı istemelisin" dedi.Çok doğru kesinlikle.Burnumun ucu çok geniş ve büyük.Kalın derili olduğum için kemer belli olmuyor ama ondada düzelme olacak.Nefes alma problemim var küçükken burnumun üstüne düşmüşüm ve kırılmış fakat kalın derili olduğum için şekil bozukluğu yok.Geniş burun ucu var.Hafif kemer ve azıcık kaldıracak.Şuan ameliyat olup süreç atlatmadığım için doktorun ismini vermiyorum çünkü referans olamam kendim daha olmadım bile.Bu işler biraz şans meselesi ve inanç meselesi.Olumlu düşünün.4550 dendi bana başta fiyat olarak ama öğrenciyim dedim pazarlık yaptım 3750 tl indirdim.Bi kısmını kartla bi kısmını nakit vericem.İstanbul fiyatlarına göre çok uygun bir fiyat olduğunun bende farkındayım fakat bende başkasının refaransıyla ve doktorla iyi iletişimimize istinaden güveniyorum
Dipnot : Bugün görüşmeden çıktıktan sonra 20 li yaşlarda erkek hasta ile karşılaştım.Taburcu oluyordu dün ameliyat olmuş.Öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdiler bana gerçekten çocuğun burnu cok iyi olmus.Gözaltları şiş ve mordu.Burnu zaten kaplıydı.Rahat konuşabiliyordu ve ayakta gezebiliyordu.Bir iki dakika sohbet şansım oldu.Memnun olduğunu söyledi bana.Onu görünce dahada olumlu yaklaştım tabi.Sonuçta ameliyattan çıkıp taburcu olan birini görüyorsunuz.Kafanızda binbir soru ve bir doktor var karşınız da. Burnunuzu istediğiniz görünüme kavuşturabilecek mi sorusu aklınzdan hiç çıkmıyor.
Eğer grip olmaz yahut olup iyileşir ve çarşamba ameliyat olursam süreçlerimi paylaşırım.Özelden sorusu olanda sorabilir.
instagram adresim: psikopatfilozof oradan da iletişime geçebilirsiinz

ameliyat olduğunuza göre doktorun ismini de açıklayabilirsiniz herhalde memnunsanız? :))

Baya onyargılisınız. Burnumda sorun var 24/7 akıyor. ony yatıracaksam dıs görunumude yaptırmak ıstıyorum tabıkı. ve cok burunlar var guzel olan estetikli.
Ben ocak ayında Şaban Çelebiye ameliyat oldum. Benim de akıntı ve deviasyon sorunum vardı. Önceliğim şekli değil fonksiyonelliğiydi. Burnumun doğallığı bozulsun istemiyordum açıkçası. Nihayet tüm isteklerim gerçek oldu. Artık nefes alabiliyorum günde üç defa burun temizlemek ya da çocuklar gibi burun çekmek zorunda kalmıyorum. Ameliyat sonrasında da ağrı kesici kullanmadım bile sadece hassas bir tene sahip olmamdan mütevellit ameliyat olduğum gün çizgi halinde morarma oldu ve hemen geçti. Şişlikler de üçüncü günden sonra hızla düzelmeye başladı. Şekle gelecek olursam şu an şiş olsa dahi patates gibi olduğunu düşünmüyorum. Yüzüme uygun doğal kavisli ve dik bir duruşu var ben mutluyum yani. Fiyatı da özelden yazabilirim isteyen olursa.

Back
X