Tüp Bebek Merkezleri 2018 de Ankara da tüp bebek yaptıracaklar

canım ben İstanbul Bahçeciye gittim ama Ankara'yı da iyi diye duydum. Şimdi bide ücretsiz muayene varmış bence hem git muayene ol hem merkeze bak aklına yatarsa orayıda düşünebilirsin

canım ben İstanbul Bahçeciye gittim ama Ankara'yı da iyi diye duydum. Şimdi bide ücretsiz muayene varmış bence hem git muayene ol hem merkeze bak aklına yatarsa orayıda düşünebilirsin
Canim gecen sene gazidr yaptırdım ikizlerim olcakti ama 4.5aylıkken kaybettim..kan pihtilasmasi çıktı bende..simdi yine orayi düşünüyorum..ozellerle hep konustum ama yatmadi kafama açıkçası

Kızlar ben bahçecide tedavi oldum sgklı oldum fiyat uygundu yarı yarıya düşüyo zaten şimdi Ankara bahçecidede sgk başlamış fırsatı olanlar rapor cıkarıp gitsin bence hem iyi bir merkezde tedavi oluyorsunuz hemde fiyat daha uygun oluyor

Merhaba ben de ankara bahceciden on görüşme icin randevu aldim berfu hocadan, burayi tavsiye ediyor musunuz, laboratuar embriyologlar ve doktorun iyi olmasi onemli

Merhaba,
Ben de merkez araştırıyorum. Nova art’a gitmeyi düşünüyordum ama olumsuz yorumları görünce kafam karıştı. Anatolia tüp bebek merkezi de iyi görünüyor gibi. Bahçeci için iyi yorumlar okudum ama karar veremiyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Nasl yani cnm raporluyumu diyorsun raporlu 4.500 fln demslrdi en son ama ilaclrla falan baya tutarmis

Sukran cakmakda cok iyi ankarada cnm oraya bak bi istersen

N
Ne kadara yaptrdin canim

Arkadaşlar merhaba ben bu ay aşılma yaptırdım malesef tutmadı tüp bebek düşünüyorum rapor olayını anlamadım raporlu olunca fiyat daha mı uygun oluyor raporu neresi veriyor memorial lı aradım ilaçlar hariç 6.500 dediler ayrıca 450 tl muanyene ücrete il dışından gelecem zaten hem daha uygun hemde iyi bir yer arıyorum.

Canım raporu devletten alıyosun evet fiyat yarı yarıya düşüyo ilaçlarında bi kısmını karsılıyo devlet ben mesela devletten aldım rapor bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 3080 di tedavi fiyatı devlet sana destek oluyor hermerkez kabul etmiyor ama raporu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…