- 8 Haziran 2018
- 390
- 647
- 18
- 37
- Konu Sahibi elif ece 068
-
Evet canm biliyorum yukseldi ama..yine en uygun orası geliyor birde oraya alıştım gqliba..başka yere gitsem nolur bilmiyorum..sen yaptirmismiydin canm ordaCnm gazide biraz fiyatlar yukselms diyolar
Canim gecen sene gazidr yaptırdım ikizlerim olcakti ama 4.5aylıkken kaybettim..kan pihtilasmasi çıktı bende..simdi yine orayi düşünüyorum..ozellerle hep konustum ama yatmadi kafama açıkçasıcanım ben İstanbul Bahçeciye gittim ama Ankara'yı da iyi diye duydum. Şimdi bide ücretsiz muayene varmış bence hem git muayene ol hem merkeze bak aklına yatarsa orayıda düşünebilirsin
Gebelik varmı canm bu aradacanım ben İstanbul Bahçeciye gittim ama Ankara'yı da iyi diye duydum. Şimdi bide ücretsiz muayene varmış bence hem git muayene ol hem merkeze bak aklına yatarsa orayıda düşünebilirsin
Gebelik varmı canm bu arada
Çok şükür benim de 1oglum var.Rabbim korusun kuzularimizi..ne guzel keske dondurulmusum olsaydı.simdi hersey yeni bastan başlıyacakCanım Allaha şükür bir evladım var geriyede de dondurulmuş embriyolarım kaldı darısı hepinizin başına
Merhaba ben de ankara bahceciden on görüşme icin randevu aldim berfu hocadan, burayi tavsiye ediyor musunuz, laboratuar embriyologlar ve doktorun iyi olmasi onemliKızlar ben bahçecide tedavi oldum sgklı oldum fiyat uygundu yarı yarıya düşüyo zaten şimdi Ankara bahçecidede sgk başlamış fırsatı olanlar rapor cıkarıp gitsin bence hem iyi bir merkezde tedavi oluyorsunuz hemde fiyat daha uygun oluyor
Nasl yani cnm raporluyumu diyorsun raporlu 4.500 fln demslrdi en son ama ilaclrla falan baya tutarmisKızlar ben bahçecide tedavi oldum sgklı oldum fiyat uygundu yarı yarıya düşüyo zaten şimdi Ankara bahçecidede sgk başlamış fırsatı olanlar rapor cıkarıp gitsin bence hem iyi bir merkezde tedavi oluyorsunuz hemde fiyat daha uygun oluyor
Sukran cakmakda cok iyi ankarada cnm oraya bak bi istersenMerhaba,
Ben de merkez araştırıyorum. Nova art’a gitmeyi düşünüyordum ama olumsuz yorumları görünce kafam karıştı. Anatolia tüp bebek merkezi de iyi görünüyor gibi. Bahçeci için iyi yorumlar okudum ama karar veremiyorum. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Ne kadara yaptrdin canimKızlar ben bahçecide tedavi oldum sgklı oldum fiyat uygundu yarı yarıya düşüyo zaten şimdi Ankara bahçecidede sgk başlamış fırsatı olanlar rapor cıkarıp gitsin bence hem iyi bir merkezde tedavi oluyorsunuz hemde fiyat daha uygun oluyor
Teşekkür ederimSukran cakmakda cok iyi ankarada cnm oraya bak bi istersen
3080di ozamana ama fiyat aynımdır bilmiyorum ben genetikte yaptırmıstımN
Ne kadara yaptrdin canim
smdide 4.500 dur sanrm ole demislerdi bi arkds3080di ozamana ama fiyat aynımdır bilmiyorum ben genetikte yaptırmıstım
Canım raporu devletten alıyosun evet fiyat yarı yarıya düşüyo ilaçlarında bi kısmını karsılıyo devlet ben mesela devletten aldım rapor bahçeci umut tüp bebek merkezinde yaptırdım 3080 di tedavi fiyatı devlet sana destek oluyor hermerkez kabul etmiyor ama raporuArkadaşlar merhaba ben bu ay aşılma yaptırdım malesef tutmadı tüp bebek düşünüyorum rapor olayını anlamadım raporlu olunca fiyat daha mı uygun oluyor raporu neresi veriyor memorial lı aradım ilaçlar hariç 6.500 dediler ayrıca 450 tl muanyene ücrete il dışından gelecem zaten hem daha uygun hemde iyi bir yer arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?