2018 de Tüp bebek yaptırcaklar

arkadaşlar merhabalar;
belki sizlere umut olur diye açıklama yapmak istedim. öncelikle tüp bebek yaptıracaksanız doktorunuzu çok iyi seçmelisiniz. öyle internetten falan yazanlara göre değil, en yakınınızdan kimlerin daha önce tedavi olduğuyla takip edin. ben 3,5 yıllık evliyim ve 2 yıldır bebek istiyoruz. ilk önde dış gebelikten sezeryanla ameliyat oldum sol tüpüm ve bebek alındı. ameliyattan 4 ay sonra tekrar tedaviye başladım. 3 aşılama yaptım bu süreçte, klomenler derken olmadı. en sonunda aralık ayında tüp bebek araştırmasına başladık. yakınlarımdan bi kaç kişi daha yaptırdıkları doktorları önerdi. ben ikisine de gittim. bir tanesi çok pahalıydı ortala 20 milyara denk geliyodu. ama bitanesi sağolsun tanıdık indirimi ile derken 5 bin tl ye hallettik ( ilaçlar dahil ) daha sonra regl min 3.günü tedaviye başladık.iğneler artık her yerimi delik deşik etmişti ama dayandım. 27 aralık da yumurtalar toplandı aynı gün eşimden de sperm alındı ve 4 gün boyunca hergün arayıp rapor verdiler. maşallah embriyolarım 1.ci kalitedeymiş. sonu olarak 31 aralık da transfer yapıldı. tek embriyo koyuldu. 4 tane de dondurduk her ihtimale karşı. 1 hafta boyunca lavabo ihtiyacım dışında hiç kalkmadım. allah razı olsun kayınvalidem hizmet etti 1 hafta boyunca bana. kabız olmamak için hep sebze yedim. iyi beslendim. tutunmaya yardımcı oluyo diye kabak çekirdekleri yedim. sabahları ballı süt geceleri yatarken pekmezler yedim. pazartesi işe baladım, ben masabaşı çalışıyorum hemde tedavi gördüğüm hastanede çalışıyorum. yorulmuyorum fazla yani. dün test yaptım elhamdulillah HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :=) senelerdir bunu yazmak için ne dualar ettim, çok şükür bende yazdım. sakın umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edin ve okuyun... rabbim isteyen herkese nasip etin, bakalım bide keseyle kalp atışını duysam daha da rahatlıycam inşallah...
Gözün aydın.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. peki merkez ve doktor bilgisi verebilirmisin?

6 yıllık evliyim
24 yaşımdayım
2 negatif aşılamam
1 tüp bebek denemem oldu

Ikinci denemeyi ocakta başlamak istiyorum

2018 hepimize uğurlu gelir inşallah

Dertleselim kızlar birbirimizize umut olalım
Kolay gelsin, başarılar, Allah hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin !

Merhaba Bayanlar!!! 13 .01.2018 günü haberlerde Ankarada tüp bebek merkezi menopoza giren ve yumurtası az ve kalitesı düşük (yumurta hüçrelerin ilaçla gençlectiriyormuş) olan hastalardı tedavi ediyoruz dedi. O haberin sonuna denk geldim,acaba sizin bilginiz varsa -hangi doktor , hangi hastane? Paylaşsaniz çok iyi olurdu.

Merhaba Bayanlar!!! 13 .01.2018 günü haberlerde Ankarada tüp bebek merkezi menopoza giren ve yumurtası az ve kalitesı düşük (yumurta hüçrelerin ilaçla gençlectiriyormuş) olan hastalardı tedavi ediyoruz dedi. O haberin sonuna denk geldim,acaba sizin bilginiz varsa -hangi doktor , hangi hastane? Paylaşsaniz çok iyi olurdu.
Hangş haberlerde?

Merhaba arkadaşlar Bnde tüp bebekle hamile kalanlardanim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah . Ben cok büyük araştırmalar yaptım Ve bi merkeze karar verdim cok şükür pozitif sonuç aldım Yen'i başlayacak olan arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum . Merak ettiğiniz her seye severek cvp veririm tüp bebek maddi manevi cok zor bi süreç o yüzden hem doktorun başarı oranını hemde laboratuvarını iyi araştırarak karar verin arkadaşlar

ne güzel bebişinize kavuşmussunuz..
Hangi merkez ve dr da yaptırdınız??

Merhaba arkadaşlar,
Bende 3.denemem için doğru merkez ve doktor arayışı içerisindeyim.. maddi olarak da araştırmaktayım Aret Kamar da tedavi ücretleri nasıl acaba? İstanbul tüp bebek merkezinde galiba peki labaratuvarı nasıl son teknoloji mi?

Back
X