Merhaba benim de 7 haftalık 17 ekim Allah izin verirseArkadaşlar ekim ayı annişleri listemizi oluşturalım kim kaç haftalık ne zaman doğum
Miniğim daha 6 haftalık :) ekim sonu bende kucağıma alıcam inşallah. Dua ederek bekliyorum ❤Arkadaşlar ekim ayı annişleri listemizi oluşturalım kim kaç haftalık ne zaman doğum
Ohh masallah bnmde ikinci gebeligim il k ndede hic bulantim olmadi daha fogrusu cok hafif atlattim bundada coknrahatim sukrler olsun. Bir oglum var bakalim bu minnos ne olcak. 23 ekim gorunuyor dogum ama sezeryan oldugu icin muhtemelen 2 hafta once olacak hadi hayirlisi26 ekim insallah ama halimden cok memnunum ne mide bulantisi ne tiksinme hicbirseyim yok sukur boyleyse bu hamilelik dogururum ben daha
Biz aynıyız cnm ama benim sezeryan oldugu icin 17 ekim büyük ihtimal :) hayırlısı inşallah hepimiz icinMerhaba benımde ılk gebelıgım tup bebek ıkızlerım var 7 haftalık 28 ekim doğumum rabbim ızın verırse
Benımde ikiz olduğu için sezeryan diyorlar ama inşallah 9 ayı görürüz genelde erken dogum diyorlar amaBiz aynıyız cnm ama benim sezeryan oldugu icin 17 ekim büyük ihtimal :) hayırlısı inşallah hepimiz icin
Hayırlı olsun canım benim de ilk bebıslerim ikizler yarın kalp atışımız var inşallahSelam kizlar benim de 6 ekim insallah. Ilk bebeğim olacak :)))
İkiz mi:))) maşallahh cook güzell ilk gecelik mi?Benımde ikiz olduğu için sezeryan diyorlar ama inşallah 9 ayı görürüz genelde erken dogum diyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?