- 21 Mart 2016
- 911
- 978
- 53
Oturmak da iyi gelmiyor bana. Uzun süre otursam daha çok yoruluyorum. Hatta oturmak ile ayakta durmak aynı derece yoruyor. Yürümek ve yana doğru yatmak bana en iyi gelenler. Yürürken adeta dinleniyorum. Yatarken de hemen uykum geliyor 1 saat kestiriyorum.Bizim bugun kontrolumuz vardi ve cok sukur 2240 gr. olmuz minigim yaklasik 44 cm. ❤ biraz minik olacak artik kabullendim, saglikla gelsin insallah.. doktorum 10 gun sonra kontrole cagirdi ve artik dogum gunune karar veririz geldiginizde dedi :) Beni nasil bir heyecan basti anlatamam ^_^
Bu arada pimpiriklikten tabii doktora dogum kilosu dusuk olsa da organ gelisimi farkli bir durum degil mi dedim? Yani ben hep (Allah korusun) rahim ici gelisme geriliginden korkuyodum. Doktor da tam aksine dedi, gelisme geriligi olsa stres durumunda bebegij akcigeri daha hizli gelisir. Vucut onu erken doguma hazirlar dedi. Cok enteresan bir mekanizma ya hayran olmamak elde degil...
Bir de nst de 80 civari cok duzensiz sancim vardi ve oglusun kalp atislari 160 civariydi ama genelde 140-160 arasi cikar. Doktorum sorun yok dedi.
Sizde de oluyo mu bilmem ama bugun biraz hastaneye gittim sonra da aksam ev gezmesine gittik. Surekli oturmama ragmen altta cok baski hissediyorum sanki her an cikiverecekmis gibi yaramaz adam :) artik kabullendim cok gezinmek bana yaramiyo, bundan sonrasi mumkun mertebe yatis :)