Insan takmasada konusmalar sıkıyor bi sure sonra bakmissin guzel bisy soyleyenede takiliyorsun.O yuzden cidden zor cok konusan.
Aynen bnm kizimda oyle dogunca bile aglamadi kuzum gozler fıldır fıldırdı,sanki cok icerde kaldim cok meraktayim der gb :)
Gunduz uykusunu 2 yasinda birakti mesela.
Gece sorulari komedi :) uyumasak olmaz mi anne?Herkes neden uyumasi gerek?birsuruuu :)
Pisik icin mamadan eminsen gecmesi gerekirdi aslinda?Gunluk iciyor mu hala devam sutu?
Baska bisy alerji yapiyor olabilir mi canim?
Mesela bazilarini yumurta sarisi,domates vb boyle alerjik meyve sebze ve gidalar etkileyebilir.Tamamen gecemeden yiyorsa tabii iyilestirmekte daha zor.3 gun yedirmeden deneyebilirsi sebep olabilecegini dusundugun bisy varsa.
Mesela dis doneminde de olur.Ilk disler degilde genelde sonradan cikanlar daha zor zaten ve o donemde tukurugunun icerigi sebebiyle yanaklarinda kizariklik,popiste pisik cok gorulebilir.
Burda el yapimi krem oluyor annen gelecekse eczaneye sordurabilirsin.
Sudokrem iyidir.
Has zeytinyagi bulursan hafif isitip sogutup kullanmalisin.Asidik dengesi icin ki daha cok yakmasin.Pisige surebilirsin sonra kendi sabunuyla beyaz sabunla yikayabilirsin canim.Zeytinyagi mikroplari temizler ciltte

Elin ayagin kasinir,kabarir vs aklinda olsun.Sonrasinda yikamak lazim ama

Daha etkili ilaclar vs oluyor ama onlari cok bilmiyorum doktor yonlendiriyor genelde gorup.
Kizim hic olmadi pisik.1 kere 7 aylikken tasindim ben ve soguktu havalar.Eltime birakmistim emzirmeye gidip gelip dusun.o zaman oldu.Mutlaka bisy verdiler diye dusunmustum,vermezdimde cunku ben olmayacak seyler ohh annen yokken ye demislerdir :) O zaman olmustu ve delik delik olmustu poposu resmen cok uzulmustum.Zaten mecburen birakmistim kimseyede emanet etmedim bidaha.