2018 Ekim Anneleri

Canim benim alisir hic korkma.
Yenidoganlar zaten oyle evde paso :) emmeye uyanip,memede uyuyakalip,genelde tam yatirdim uyandi denir :) aslinda cok cabuk yorulup ememediginden saskinlar hemen acikirlar :)
Insallah gonlune gore olur.
Kavusunda hayirlisiyla hepsi hallolur❤
Sen yazinca bana bile heyecan basti :)
Cnm bmm aynen öyle bnm oğlum yanımda dakikalarca uyurdu,halsiz kalırdı bir iki çekince ıyırdu,bende yanına uzanırdım ,inanırmısnız,yanından kalkınca bas bas bağırırdı.anne kokusunu hissediolar y o kesşn.o kadar şaşkınlr ki

Yenidogani yan yatirmayin diyorlar ama yanlis mi duyduk ki acaba bende aldim reflu yatagi onun ustunde cirt cirtli yan yatirma destegi var ama sonra duydum ki yenidogan duz yatirilip kafasi her emzirmeden sonra saga yada sola cevrilmeliymis hem kustugunda bogazina kacmamasi icjn hemde kafasinin duz olmamasi icin
Reflu yatağı değil bizim kullandığımız yan yatma yastığı yani sırtına destek oluyor yan düz dönmesin diye ama sadeve kafayı çebirmek zor olur gibi geldi tehlikelide olabilir kusma boğulma vs. Biz hiç sorun yaşamadık yan yatma yastığıyla her emzirmeden sonrada diğer yöne çebiriyordum

Bizimde bugün kontrolümüz vardı34+2 olduk günümüz kesinleşti 10 ekim❤️2600gr 48 cm olmuşuz ,nstyede girdim hiç sancı kasılma çıkmadı çok şükür herşey yolunda şimdilik son 4 haftamız kaldı

Oyy gun belli oluncada baska heyecan ya :)
Hayirlisiyla saglikla kavusun insallah❤

Sevibebe aldım ben koku yoktu geldiğinde. Kılıfları çıkartıp yıkadım sungerde havalanmis oldu böylelikle. Birde üzerine çarşaf diktirmeyi düşünüyorum kirlenmesin diye. Hoşuma gitti benim kiraz çekirdekli olanı aldım inşallah gerek kalmaz ama uzun süre kullanırım sanırım direk yatağın içine koyucam.
Ben de kızımda fazlasıyla kullanmıştım canım kızım zaten reflüsü olan bir bebekti ayakları baya dışarı sarkana kadar kullanmıştık herhalde 3-3.5 ay civarı belki yanlış hatırlıyorumdur daha da fazla kullanamadık ama çok memnun kalmıştık hem başı yukarıda kalmış oluyor bebeğin hem de sağa sola çok dönemiyordu

20180913_004640.webp

Bu olur mu kizlar

Cnm baturalp ismi şahane bir isim.hiçdüşünme koy,her kafadsn bir ses çıkar .millet sana sordu mu ?bu isim konusu renkler gibi düşün,kimi beyyaz sever kimş siyah ,vizon,mürdüm,ya da saç rengi,ya da tatil anlayışı,kimi sakin yer sever kimi kalabalık,ailenden ve çevrenden her kafadan bir ses çıkar,sen net ol ve direk koy.herhangi bir
Ayy sen böyle söyleyince paylaşayım dedim isim konusunda biz de oldukça zorlandık bizim beğendiğimizi çevremiz beğenmefi onlarınkini biz derken baya zaman geçti en son utku da karar kıldık. İki gün önce okulda bir arkadaşım ismini sordu utku dedim suratını buruşturup neden utku demez mi sinir oldum ama biz böyle yakıştırdık kızım ı n ismiyle uygun bulduk dedim kapattım konuyu. Demem o ki birileri beğenecek birileri beğenmeyecek ama insanlar beğensin diye koymuyoruz ismi biz yakıştırdığımız için koyuyoruz. Çevremizdeki insanlara isim konusunda fırsat verince bizim de kafamızı karıştırabiliyorlar. En güzeli içimize sinen yakıştığını düşündüğümüz isimleri vermek çocuğumuza

Ben 33+4 üm şimdi. Dayanamadım 33te gittim kendi doktorum izinde olunca başka doktora ağırlığına 2300 dedi doktor. Yüzünü de göstermedi yavrum. 34te kendi doktoruma gideceğim. Haftasonu yatağını aldık. Biraz da kıyafet. Şimdilik aldıklarımız bu kadar. Bugün evde odalarda biraz temizlik yaptım. İçimde büyüsün en az bi 4 haftayı daha atlatayım istiyorum ben. 2 hafta daha çalışıcam sonra 1 ekimde de doğum iznine ayrılıcam.
Ben izne çıktım 32. Haftada. Olmadi daha sonra rapor alırım yıllık ızinlerimi kullanırım ama şu son ayı sakin sakin geçirmek istedim. Sıcaktan ve halsizlikten hiçbirşey yapamasamda sabah erken uyanmamak bile güzel:)

Kızlar bu arada biz kapı süsü siparişi verdik. Daha sonrada odasında başucunda kullanacaz kısmetse haftaya elimizde olacak. Fikir olsun diye bir resim atacam kampanya yapmışlar. Bizimki gelince onu da atarim. Çok içime sindi.

Eklentiler

• Screenshot_20180828-095945.webp
    Screenshot_20180828-095945.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 104
Kızlar bu arada biz kapı süsü siparişi verdik. Daha sonrada odasında başucunda kullanacaz kısmetse haftaya elimizde olacak. Fikir olsun diye bir resim atacam kampanya yapmışlar. Bizimki gelince onu da atarim. Çok içime sindi.
Cok guzelmis hayirli olsun simdiden

Kızlar cok fazla nefes darligim oluyor. Gece kac defa nefes alamadim diye uyandim sizfe de oluyor mu

Çok güzelmiş canım güle güle kullanın inş.

Back
X