2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim kapı süsüm de bu olacak inş :))

Eklentiler

• IMG-20180912-WA0002.webp
    IMG-20180912-WA0002.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 88
Bende yorumlara bakarak aldım 6 aya kadar kullanılıyormuş özellikle annemlere yatıya gidersem bebek için kolaylık olur diye düşündüm yastık ufak gelmişti gözüme
Aynen kullanımı çok rahat olur dışarıda bunu. Biz babynest diktik annemlerle elbirliği ile güzelde yaptık bilmememize rağmen bence :) Bir yere giderken annemlerde kalırken falan onu kullanacağım. Reflü yastığını direk yatağına aldım o yüzden.

Günaydın kızlar .. sağlık ocağından tahlil sonuçlarımı saat kaça kadar alabilirim bilginiz var mı şuan hiç gidesim yok :KK43:
Öğleden sonrada sonuç verirler canım kan verecek olsan sabah 10a kadar diye biliyorum ama sonucu her zaman veriyorlar. Bende bugün kan verdim yarin öğlen gibi gel dedi sonuç için.

Kan verdim canım sonucunu almam lazım kalkıp gidedim de öğledem sonra alınıyor mu sonuç onu sordum uzak bi de boşuna gitmiş olmayım dedim

Aliniyor canim.
Barkod elinde olsaydi gitmenede gerek kalmazdi.Ama bazi saglik ocaklari vermiyor galiba.Verirlerse aklinda olsun bide gidip sonuc almaya ugrasmamis olursun.

Kan verdim canım sonucunu almam lazım kalkıp gidedim de öğledem sonra alınıyor mu sonuç onu sordum uzak bi de boşuna gitmiş olmayım dedim

Pardon ben yanlis anlamisim sabah mahmurlugu :) saglik ocaginda yapilan tahlillerin sonucunu halk sagligi lab. İnternet sitesinden alabilirsiniz google yazin sehrinizi semtinizi secin barkod tc nosuyla direk onunuze geliyor sonuc

Ne guzel renklenmis bugün sayfalarr:KK73:

Hepsi birbirinden guzel kizlar Allah saglikla kullanmayi nasip etsin :)
Bende musait olunca atarim.Sekerlerimizde bugun geliyor.
Isimleri okudukca ayri ayri heyecanlandim❤

Benim aldigim reflu yastigi bu sekilde. Anne yani besiginin icinde, gun icinde koltuk uzerinde vs kullanisli oluyor diye biliyorum ayni zamanda ustundeki cirt cirtlari sayesinde yanda yatiriliyor fakat her daim mi yan yatirmak gerekli? Duz yatirip kafayi saga sola cevirsek?

Eklentiler

• EE480AA3-092F-44C5-9984-935BDC37C011.webp
    EE480AA3-092F-44C5-9984-935BDC37C011.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 82
Çok güzel olmuş, el emeği ayrı bir güzel :)

Çok güzel olmuşlar. Kapı süsünüz de ayrı tatlı :)

Amin, Allah isteyen herkese nasip etsin. Tüpler güzel olmuş. Pembe yerine kırmızı da farklı olmuş açıkçası. Kızlara pembe, erkeklere mavi klişesini kırmışsınız.
Teşekkürler daha güzelleri sizlerin olsun :anneadayı::KK200::nazar:

Bizim kapı süsümüz de bu olacak. Sonrasında odasına pano olarak ekleriz diye çok abartılı birşey yapmadım. Yanına diğer hayvanlardan da oluşan panolar yapıp bir köşe oluştururuz diye düşündüm.
Vauuv süper bişey harika fikir sağlıkla gelsin miniğin :nazar:ellerine ,emeğine sağlık :nazar::anneadayı:

Benim aldigim reflu yastigi bu sekilde. Anne yani besiginin icinde, gun icinde koltuk uzerinde vs kullanisli oluyor diye biliyorum ayni zamanda ustundeki cirt cirtlari sayesinde yanda yatiriliyor fakat her daim mi yan yatirmak gerekli? Duz yatirip kafayi saga sola cevirsek?
Benimkide bundan. Yatış şekli bence bebekten bebeğe değişir. Nasıl rahat ederse öyle yatırırız deneye deneye :)

Kizlar susler konuşulmuş bunlar da bizim kapi susumuz taki yastigimiz ve hediyelik magnetlerimiz:anne:

Eklentiler

• IMG_20180814_130656_703.webp
    IMG_20180814_130656_703.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20180814_130654_065.webp
    IMG_20180814_130654_065.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20180803-131702.webp
    Screenshot_20180803-131702.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 104
Arkadaşlar oda-kapı süsü olsun, takı yastığı olsun, baby shower olsun vs. bunlar sizce gerekli şeyler mi? Yani yapılmadığında çevrenizden gelen, giden kınıyor mu, yoksa heveslendiginiz için mi yapıyorsunuz? Yanlış anlamayın lütfen kınamak için söylemiyorum, sadece merak. Yoksa ben mi fazla cimriyim? Açıkçası masrafları minimumda tutup, tutumlu olmaya çalışıyorum. Para kolay kazanılmıyor ve hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor malesef. Allah hepimize sağlıklı evlat nasip etsin :KK200:

Doğum odası küvöz eteği ve iki adet fiyonk hesaplı olarak alabileceğim bi yer önerirmisiniz arkadaşlar?

Back
X