2018 Ekim Anneleri

Dogum yapacaginiz hastane bunlari yapmiyormuki bu kadar sıkıntı ediyorsunuz .ben sadece bebege 1 zibin(yedek ) kendime lohusa seti ve bebege ana kucagi goturcem gerisi hastaneden
Hangi hastame cnm senn ?özel mi?her yerde yok o imkanlarda.ama olması gerek kesşnlikle,ben ilkşni devlette yaptım .çok kötüydğ herşey,iyice haatalandım.rengarenk olsaydı çok daha güsel enerji olurdu eminim,renklerin,ortamın insan psikolojisine ileri etkisini bilim kanıtladı

Normal dogummu dusunuyosunuz?normali beklersen daha zaman var alir o zamana kadar
Evet normal düşünüyorum doktorumu seviyorum aslında ama her gitmemde beni sezaryene teşfik etmesi sezaryen istiyorum diyim diye beklemesi canımı sıkıyor artık bugün net bir şekilde söyledim aksi olmadığı sürece sadece tüp bebek diye sezaryen olmam evet korkuyorum ama normal istiyorum dedim umarım kolay bir doğum olur sağlıkla kucağıma alırım

Evet normal düşünüyorum doktorumu seviyorum aslında ama her gitmemde beni sezaryene teşfik etmesi sezaryen istiyorum diyim diye beklemesi canımı sıkıyor artık bugün net bir şekilde söyledim aksi olmadığı sürece sadece tüp bebek diye sezaryen olmam evet korkuyorum ama normal istiyorum dedim umarım kolay bir doğum olur sağlıkla kucağıma alırım
Allah allah neden öyle yapıyor ki özeldemi cnm doktorun?uğraşmak mı istemio acaba ,malum normal doğum zaman alan bişi,sezeryanı 20 dk da yapıp çıkıolar

Allah allah neden öyle yapıyor ki özeldemi cnm doktorun?uğraşmak mı istemio acaba ,malum normal doğum zaman alan bişi,sezeryanı 20 dk da yapıp çıkıolar
Evet canım muayenehanesine gidiyorum doğumu medicalparkta yapıyor yani beni normal doğuma yönlendirip korkma diyeceğine sanki sezaryen diyim diye can atıyor .. Allah izin verirse akışına bıraktım ben nasıl nasip olursa artık .. yani zaten uğraşacağı doğum başlayınca ebe arıyor öyle geliyor belli bir zamana kadar zaten ebe ilgilenecek bende anlamadım bu doktorlardan bir şey kesip dikeyim bitsin havasındalar planlı olduğu için sezaryen istiyorlar galiba

Evet canım muayenehanesine gidiyorum doğumu medicalparkta yapıyor yani beni normal doğuma yönlendirip korkma diyeceğine sanki sezaryen diyim diye can atıyor .. Allah izin verirse akışına bıraktım ben nasıl nasip olursa artık .. yani zaten uğraşacağı doğum başlayınca ebe arıyor öyle geliyor belli bir zamana kadar zaten ebe ilgilenecek bende anlamadım bu doktorlardan bir şey kesip dikeyim bitsin havasındalar planlı olduğu için sezaryen istiyorlar galiba
Aynen cnn ya,ama şu unutulmamamlı sezeryan tercihten değil özel bir sebepten yapılmalı,tüm avrupa gelişmiş ğlkeler ,normal yapıo.sen kendini dinlemcnm,dur yere ameliyat nedir

InsaAllah. Keske drunda oyle dusunuyo olsa sana cok daha iyi olur hem moral olarak hem son dk islerde guven olarak. InsaAllah hersy yolunda gider. Istedgn gibi olur

Aynen cnn ya,ama şu unutulmamamlı sezeryan tercihten değil özel bir sebepten yapılmalı,tüm avrupa gelişmiş ğlkeler ,normal yapıo.sen kendini dinlemcnm,dur yere ameliyat nedir
Evet bende öyle düşünüyorum sağlık açısından hem kendim hem çocuğum için sezaryen olmak zorundaysam tamam o kabulüm ama sadece korkuyorum diye ya da senin keyfin için olamam .. Allah yardım eder illaki bize bunu bahşetti doğamızda var bizim için normal bir durum hastalık değilki bu .. kendi kendimi telkin edip rahatlatıcam Allahın izniyle herşey normal giderken sezaryene girmicem

Ya normalde bile girmiyo ki bazilari. Ebe dogurtmuyo mu zaten:) benm ebe yaptrtti en son dr 5 dkda kafayi cikardi dikti gitti. Acaba amelyt gibi oldgndan para mi aliyolar. Nedenini bende merak ediyrm valla

InsaAllah. Keske drunda oyle dusunuyo olsa sana cok daha iyi olur hem moral olarak hem son dk islerde guven olarak. InsaAllah hersy yolunda gider. Istedgn gibi olur
Amin inşallah canım malesefki doktorum hayal krıklığına uğrattı artık bu haftadan sonrada doktor değişemem Allah yardımcım olsun artık :dua:

Kitap olarak ben içime sinen göremedim 0-1 yaş için. Kartlar var onlardan alacağım sanırım ay ay degisiyorlar. Aylar önce çok hoşuma giden vardı tesadüfen internette görmüştüm daha var diye almadım ismini de kaydetmedim şimdi ona bakıyorum bulabilirsem onu alıcam.
0-1 yaş için satılanlardan ben de hiç beğenemedim.

Bazi doktorlar normal dogumun bebek icin travma oldugunu dusunuyorlar. Tup bebek de zaten zor bulunmus diye yormak istemiyorlar bebegi. Benim doktorumun da sezeryan ve normal dogum fiyati ayni. Zamani belli olunca da islerine geliyor herhalde.

Cnm sen mi yaptın hazırmı bayıldım rengi
İnanılmaz ağır,o süsleri nerden buluyorsunuz?
Kumaşı kendim aldım içine koyacağım elyafıda üstündeki ayıcık ve kurdaleleri aldım tuhafiyeden ..arkadşımın atolyesi var imalat tekstil orda diktirdim yastığı ve fiyongu sonra evde o süsleri yaptım ..yıldız pleksiyide eşimin arkadşı var istoçta süsçü o yaptırdı ücretsiz sağolsun bende süsledim evde :) baya uyguna gelmiş oldu ..bu şekilde imkanım olmasaydı okadar paralar verip almazdım zaten :) ben birşey alırkende çık araştıırım en uygunu bulurum genelde ..ben süsleri kumaşı bakırköyden aldım aslında eminönüne gidebilseydim neler alırdımda cesaret edemedim bu halimle gitmeye yorucu oluyor çünkü orası ..

Gunaydin kizlar
Artik rutine bagladim sabaha karsi uyuyorum esim de sabah erkenden gürültüsü ile uyandiriyor
Gece nefesim kesiliyor surekli ya da sag bacağım ağrıyor tam icim geçiyor nefesim kesiliyor uyaniyorum
Normalmis nette okudum diyaframa baski yapiyormus hanimefendi

Gunaydin kizlar
Artik rutine bagladim sabaha karsi uyuyorum esim de sabah erkenden gürültüsü ile uyandiriyor
Gece nefesim kesiliyor surekli ya da sag bacağım ağrıyor tam icim geçiyor nefesim kesiliyor uyaniyorum
Günaydın.. ben de her gece saat 2 gibi uyanıp 3e kadar yatakta dönüyorum. Artık rutine bağladık. 3 gece önce deprem oldu gece heralde ondan da korktum uyku sersemliğiyle. Aynı saatte uyanıp sallandığımı hissediyorum.

Kasılma dediğimiz şey karnımızın içten çekiliyor gibi olması şeklinde tanımlanabilir mi acaba? Dün gün içinde birkaç defa sanki bebek karın kaslarımı eliyle içerden asılıyor gibi hissettim. Karnım içe doğru toplanıyor gibi oluyordu. Sık sık olmayınca üzerinde durmadım.

Günaydınlar güzel anne adayları haftayı kapattığınız mutlu bir gün olsun. Seminer dönemini de bugün itibariyle bitiriyoruz şükür ki 3gün çalışıp 4. Gün izne ayrılacağım Allah nasip ederse. Kafam rahatlayacak bir ayrılsam izne

Gunaydin kizlar
Gece uykusu ne diyesim geldi :) gerçi gündüzde uyuyamıyorum ki sürekli wc kalkıyorum ya da dediğin gibi bacağım ağrıyor nefesim kesiliyor şimdi kendimi zorluyorum uyu diye yok yine uyuyamadım :(

Back
X