2018 Ekim Anneleri

Anneler anneler :)
Mini mini bunlar canim.Bende hastane icin yaptirdim sadece az sayida,cikolata almamak icin.
Kizimda dogum ani olunca esim gidip cikolata almisti pembeli fln bunlardan cok daha pahaliya patlamisti hemde az sayida.Bu sefer önden aldim hem istedigim gb hem sirin diye :)
Bende oyle mi yapsam. Annem cok fena o simdi aluminyum folyolu ustu biblolu bebek şekerlerine takti ben almasam kendi gidip alacak. Arkadaslarina onu verecekmis en son dedim senin arkadaslarin icin dogurcam herhalde diye :))) bu defa küstü istedigini yap canim ben karismam dedi bana :) ilk once onu memnun ediyorum sonra kendimi. Tabi hevesi vardir ilk torun yine simdi iyi bi ara havlu alip dagitacakmis hemde oyle ucuz degil markali diyor :) sonra güllü hediyelikleri gordu onu unuttu
Bende gec olmuşum cok beklemis belki ondan belki de dugunumde hersey apar topar oldu ondan hayaller farklı :)))))

Şu bulantı tüm hamileliğim boyunca bir kere bile bana denk gelmedi. Söyleyince ne güzel işte diyorlar ama hiç de güzel değil. Bulantı vb. bir rahatsızlık olmayınca iştahım inanılmaz açık oluyor. Normalde böyle yemezdim. Kendime şaşırıyorum. Resmen karnım gurulduyor. Kahvaltıda yedim de yedim öğleni zor bekliyorum gurul gurul midem. Öğle yemeğinden az sonra yine acıkma belirtileri başlıyor. İştahıma biri dur desin. Tam 15 kilo aldım. Sabah yürüyüş yaptım, öğlen yüzmeye gittim dönüşte yine yürüdüm. Tam bugün güzel geçti derken karnım guruldamaya başladı yine masayı donattım. Şu son 1 ayı kilo almadan atlatsam bari :(

IMG-20180914-WA0021.webp IMG-20180914-WA0004.webp
Kızlar benimde fideler geldi süslemeye başladı ablam onun evine kargolatmıştım :) sukulent küçük bu biraz daha dallı budaklı iyi durur dedik ama resimdekinden farklı geldi fazla dallanıp budaklanmış :) yinede fena olmadı he :)

Kizlar bu gun bebisim hareket etmiyor sizdede oldumu boyle
Benimki bir iki gün çpk sakin oldupu oldu..Tatlı ye üzerine de soğuk su iç ve uzan canım 15 dk içinde hareket yoksa Doktıra görünmende fayda var.Uyuyor olabilir mi hiç mi hareket etmedi bugün ? Başını ya da ayaklarını elleyince de direkt kıpırdıyor

Merhaba kizlar bugun kontrol vardi 37.haftadayiz ama 38 de gelisimi dedi.boy yaklasik 50cm olmus kilosuda 3300 dedi malesef sezeryana yatkin gidiyor su an o_Osiz ne alemdesiniz nasilsiniz babam ameliyat oldu 4 gündür hastaneye gidip geliyorduk yazamadim hic

Cok agrim var kizlar dus alacağım gecmiyor kesilip yenidem giriyor hastaneye gidecegiz boyle devam ederse

Benimki bir iki gün çpk sakin oldupu oldu..Tatlı ye üzerine de soğuk su iç ve uzan canım 15 dk içinde hareket yoksa Doktıra görünmende fayda var.Uyuyor olabilir mi hiç mi hareket etmedi bugün ? Başını ya da ayaklarını elleyince de direkt kıpırdıyor
Sabah yataktayken kipirdama oldu bide kuru kaysi yedim yine kipirdadi ama dune kadar baya aktifti bu gun bide dahada sistigimi hissediyorum ablama sordum yeri daralmistir diyor.simdi yazarten yine hareket etti.2 haftamiz kaldi kazasiz belasiz atlatsak rahatlicam da hergun omrumden omur gidiyor sanki

Ben de yenilebilir diye biliyorum ama bugün bir diyetisyenin syfasında gebelik şekeri olanlar hurma incir üzüm gibi meyveleri tüketirken dikkatli olmalı. Mümkün olduğunca az tüketilmeli yazıyordu. Ben de tek sayılarda yenildiğinde bir zararı olmadığını duymuştum önceden. Doktora sorup ona göre tüketeceğim.
Hamilelik boyunca önermedi diyetisyen bana. Ama 38 den sonra kasılmaya neden olduğundan normal doğum öncesi doktorlar tarafından öneriliyormuş aşırı değil tabi . Günde 2-3 adet.

Bende oyle mi yapsam. Annem cok fena o simdi aluminyum folyolu ustu biblolu bebek şekerlerine takti ben almasam kendi gidip alacak. Arkadaslarina onu verecekmis en son dedim senin arkadaslarin icin dogurcam herhalde diye :))) bu defa küstü istedigini yap canim ben karismam dedi bana :) ilk once onu memnun ediyorum sonra kendimi. Tabi hevesi vardir ilk torun yine simdi iyi bi ara havlu alip dagitacakmis hemde oyle ucuz degil markali diyor :) sonra güllü hediyelikleri gordu onu unuttu
Bende gec olmuşum cok beklemis belki ondan belki de dugunumde hersey apar topar oldu ondan hayaller farklı :)))))

Annenle aran nasil bilmiyorum ama hediyeliklerde madem oyle oldu cikolatayi annene birak bence gonlu olsun :)

Back
X