- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sen de mi dış gebelik gecirdin çok zordur iğnesi bı de.Malesef dayandım.Hemde bi sonuc bile degildi sonrasinda igne vurulup 10 gun kadarda onun agrilarini cektim.Sonra da kanama sancilarini.Dış gebelik sikintili gecmisti.Gecen sene tamda bu zamanlardi,26 Eylul'de igneyi vurulmustum hastanede yattiktan sonra cikacagim gun.
An meselesi gb dusun ameliyati.Gozunde buyutme canim.Bu kez bi hayatla dolacak kucagin insallah.Herkesin hissettikleri var bizde hic tedirgin olmuyoruz sanma,insaniz sonucta![]()
Tmm cnm yrn bakcaz inş,nasipse oğlumda başlar evde çoook sıkılıo yavrumYoo kontenjan varsa neden almasınlar alırlar
Kaç kardeşsiniz cnmKendimi bazen uvey evlat gibi hissediyorum bunu da samimiyetle soyluyorum. Herseye koşturuyorum bisey olsa yardim ediyorum ama benim ne zaman boseye ihtiyacım olsa hoooopppp kimse yok
Kaynana desen oglunun cocuklari icin canini verir alir eder durmadan onlara yapar yaptigini yillardir yatak odasi takimi alicam derdi almadi :)
Cok sukur muhtac degilim kizima yaparım elimden geleni ama bu yuzsuzluk bu ukalalık canimi sıkıyor
Konusacak nelerim varda susuyorum.
Cnm bünyesel o asla asla morelini bozma ilk haftadan eriyip gideceksin,şimdi kendini iyi hissetmene bak bmmde ilk sezeryndan sonra 37 yim olmadı ayakkabılarım ,terliklerimde olmadı eşim evden kemdi terliklerinş getirdi 42 numara onlarla çıkmıştım ,parmaklarım davul gibiydi alyansımı takamadım ama indi söndü...anestezi ilaçların yan etkileri sanırımBiz sizinle ayniyiz demek ki. Bugun fotograf cektirdim. Resmen gozlerim gozukmuyor. Sadece 39 numara spor ayakkabi giyebildigim icin corap giymistim. Coraplarin izi cikmis hep. Mor gibi olmus hatta lastik yeri. Normalde 36ydi ayaklarim. Insallah eskiye doner. Herkesin yarisi kadar yiyorum. Herkesin iki katiyim.
Meme ucu penye olanlarda görünüyor değil mi cnmAaa evet kaplı değil penyeler.. penye evde daha rahat ettirir. Ust Çamaşırları başka markadan da penye aldım. Lcw den de 1 tane kaplı ust aldım. Ama atletli olandan hic almadim. Pentinin bu da penye olanı.
https://www.penti.com/siyah-mamma-emzirme-atleti-zidPLMMAATL17IY-500
Ben sağlam yiyorum valla zor doyuyorum ama günlük yürüyüş ve yüzmeye gidiyorum. Üzerine günlük 3 lt suyumu da içiyorum. Haa yiyorum derken abur cubur tatlı karbonhidrat değil, protein sebze ağırlıklı yediklerime de dikkat ediyorum ama yine ödem yine ödem. Hayret...Biz sizinle ayniyiz demek ki. Bugun fotograf cektirdim. Resmen gozlerim gozukmuyor. Sadece 39 numara spor ayakkabi giyebildigim icin corap giymistim. Coraplarin izi cikmis hep. Mor gibi olmus hatta lastik yeri. Normalde 36ydi ayaklarim. Insallah eskiye doner. Herkesin yarisi kadar yiyorum. Herkesin iki katiyim.
Kalmayacak evet kalmamalı kalmasın yani :)) Yoksa yandık ki ne yandıkBenim uyanınca uyuşukluk 1 saate tamamen geçmiş oluyor neredeyse ama parmaklarımın eklemlerinde hafif ağrı kalıyor gün boyu. Buz denemedim çok zorladiginda denerim aklıma gelirse o an tabi :) Şişlik komple var 10 kilo aldım toplamda ama daha fazla almış gibi duruyorum sanki. Bi süre görmeyenler almışsın bayağı diyor artık :/ Ayakkabılar sıkıyor oradan anlıyorum ayaklarımın sistigini. Bol gelenler bile sıkıyor artık :/
Ben inanıyorum ya doğumdan sonra ödem kalmayacak yoksa yandık :)
Sağol canım bugün bunlardan aldım bende 3 al 2 öde kampanyası vardı halaAaa evet kaplı değil penyeler.. penye evde daha rahat ettirir. Ust Çamaşırları başka markadan da penye aldım. Lcw den de 1 tane kaplı ust aldım. Ama atletli olandan hic almadim. Pentinin bu da penye olanı.
https://www.penti.com/siyah-mamma-emzirme-atleti-zidPLMMAATL17IY-500
Canim yok artik esimde konusmaz bende konusmam zatennikimizde calisiyoruz şükür parasindan ziyade o alacagim dedi diye biz almamistikKaç kardeşsiniz cnm( kayınvalide meselesine gelince inanılmaz ayıp etmiş,mesele alabşlmek değil elbet alınıo ,dolapsız çekmecesiz yataksız kalacak değil çocupun ama,hem eşit davranılmalı ,hemde fikrim bir söz verildiyse hele aile içinde hele aile büyğğü ise yapılmalı,çilekte 2000-3000 arasına şahane bebek takımları var,bnm yerim yok,bence eşine söyle o konuşsun
Cnm sen de mi dış gebelik gecirdin çok zordur iğnesi bı de.
Öyle mi?? Bize hastane hiç böyle bir paketten bahsetmedi benim bu 2. Dogumum ve sezertan olucak direk 9700 dediler.Dosya yuklenmiyor acibademin brosuru var elimde ama resim yuklemede hata veryor eko paket 3500.stsndart paket 4500. Vip paket 6500 iki ay onceki fiyatlar bunlar zamlandimi bilemiyorum
Canimmm ne guzel az kalmisGünlerdir yazamadım. Kasılmalar ve ağrılar sıklaştı ben de. Pazartesi bir buçuk saatlik kasılma sonucu acile gittik, açılma yoktu, serum taktılar bebeğin rahatlaması icin, nst de 60uzeri sancı çıktı, yatış istediler ama kabul etmedim çünkü geceliği 2500tl idi. İmza karşılığı ciktim.
Çarşamba günü muayenede Dr bu hafta sezeryan olacağını söyledi. Günü bu çarşamba muayeneye göre belli olacak. Ya perşembe ya da cumartesi sezeryan olacagim. Biraz daha beklemek istedik eşimle ama Dr riske atmak istemiyor. İnşallah Küveze gerek kalmaz.
İğneye devam edersek 37den sonra senin kan kaybın çok olur, eğer iğneyi bırakırsak bebeğin hayatı tehlikeye girebilir, senin pıhtılaşma riskini göze alamam dedi. Herşey çok ani oldu. Herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz.
Çikolata siparişini verdim, süslemeler tamamlandı, çanta nerdeyse hazır, bebeğin yatağını, anakucagini ve bebek arabasını sirkeli suyla sildim. Halilar yikamada. Biberon, emzik almadım inşallah gerek kalmaz. Bir gün öncesi ikramliklari hazırlarız.
Dr a gidince spinal anestezi yi, sünneti ve ikinci çocuk öncesi kullanmam gereken ilaçları ne zaman başlayacağımı soracağım. İnsallah herşey yoluna girer, çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz sorunsuz doğum yapıp bebeklerimizle sağlıkla evlerimize doneriz. Mutlu lohusalık diliyorum hepimize:) dua edin bana da olur mu?
Günlerdir yazamadım. Kasılmalar ve ağrılar sıklaştı ben de. Pazartesi bir buçuk saatlik kasılma sonucu acile gittik, açılma yoktu, serum taktılar bebeğin rahatlaması icin, nst de 60uzeri sancı çıktı, yatış istediler ama kabul etmedim çünkü geceliği 2500tl idi. İmza karşılığı ciktim.
Çarşamba günü muayenede Dr bu hafta sezeryan olacağını söyledi. Günü bu çarşamba muayeneye göre belli olacak. Ya perşembe ya da cumartesi sezeryan olacagim. Biraz daha beklemek istedik eşimle ama Dr riske atmak istemiyor. İnşallah Küveze gerek kalmaz.
İğneye devam edersek 37den sonra senin kan kaybın çok olur, eğer iğneyi bırakırsak bebeğin hayatı tehlikeye girebilir, senin pıhtılaşma riskini göze alamam dedi. Herşey çok ani oldu. Herşeyi yetiştirmeye çalışıyoruz.
Çikolata siparişini verdim, süslemeler tamamlandı, çanta nerdeyse hazır, bebeğin yatağını, anakucagini ve bebek arabasını sirkeli suyla sildim. Halilar yikamada. Biberon, emzik almadım inşallah gerek kalmaz. Bir gün öncesi ikramliklari hazırlarız.
Dr a gidince spinal anestezi yi, sünneti ve ikinci çocuk öncesi kullanmam gereken ilaçları ne zaman başlayacağımı soracağım. İnsallah herşey yoluna girer, çok heyecanlıyım. İnşallah hepimiz sorunsuz doğum yapıp bebeklerimizle sağlıkla evlerimize doneriz. Mutlu lohusalık diliyorum hepimize:) dua edin bana da olur mu?
Gerek kalmaz canim ins.Günlerdir yazamadım. Kasılmalar ve ağrılar sıklaştı ben de. Pazartesi bir buçuk saatlik kasılma sonucu acile gittik, açılma yoktu, serum taktılar bebeğin rahatlaması icin, nst de 60uzeri sancı çıktı, yatış istediler ama kabul etmedim çünkü geceliği 2500tl idi. İmza karşılığı ciktim.