2018 Ekim Anneleri

meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.
Bende ilk gebelipimde grip olmuştum doğumdan 1-2 gün önce ama sezaryeni engellemedi ona göre anestezi verilmişti genel anesteziydi ama farkediyormu bilmiyorum ..geç olsun güç olmasın beklesin biraz daha ohalde :)

Kızlar çok takip edemiyorum başlığı malum hazırlıklar. :anne:Artık yapılacak tek şey çantayı hazırlamak kaldı. Neler koydunuz çantanıza detaylı yazar mısınız eksiklerimi göreyim :)

Bende 38 de gelsın ıstıyorum hala çalısıyor olmanın verdiği sıkkınlıkta olabilir.Benim doktorum sezeryan bile olsa 39 la 40 arasında alıyormus.Biz daha normal sezeryan konusmasını hiç yapmadık bile.keske 38 de normal doğum kendıliğinden olsa :işsiz:
Kendiliğinden gelse daha iyi olur tabi canım ama sezeryan ilkse 39-40. Haftalar gayet iyi iki hafta daha dursun büyüsün bebişler

Kızlar çok takip edemiyorum başlığı malum hazırlıklar. :anne:Artık yapılacak tek şey çantayı hazırlamak kaldı. Neler koydunuz çantanıza detaylı yazar mısınız eksiklerimi göreyim :)
BEBEK İÇİN;
1 adet 10lu hastane çıkışı,
4 zıbın takımı (herbirinin içinde şapka eldiven tulum çorap mevcut),
2 battaniye,
1 banyo havlusu,
6 adet Agız mendili,
1 paket Yenidoğan bezi,
Biberon, emzik, sampuan, pişik kremi,
İnce bi sarı tülbent ( anneanne tavsiyesi)

ANNE İÇİN;
2 adet sabahlıklı lohusa geceliği,
1 adet pijama takımı,
6 adet Hasta bezi, orkid,
4 adet battal boy kilot,
Emzirme sütyeni,
1 adet tac,
Terlik, 3 çorap
Gögüs pedi,
Sabun, diş fırcası, toka, makyaj çantası, elyüz havlusu,
Şarz aleti,
Çok sayıda büyüklü küçüklü poşet,
Hasta dosyam ( gebelikteki tüm tahlillerim)...

Bir sorun mu vardı peki canım dr lar neden bu kadar erken alıyorlar? Buradan birkaç arkadaşın daha 14-15 günden fazla varken tarih vermişler merak ettim sizin nin böyle verdiler. Hayırlısıyla gelsin tabi.minikler önemli olan o
Mesela benim ikinci gebeliğim, ikinci gebeliklerde doktor 40 haftayı beklemiyoruz dedi, normalde 22 ekimken, 11 ekimde sezeryan tarihi verildi banada...

meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.
Hay Allah. Hazir gidip donmek de degisik olmustur. Hayirlisi olsun.

vardır bir hayır .. geçmiş olsun vaktinde kolay doğum nasip olsun inşallah ..

Merhaba canım şuan 3 haftadır felan aşağida kafası.. önce bi aşagi dönmüstu sonra tekrar yukarı dönmüstü ama simdi yine aşağida.. doktor artik dönmez dedi.. çünkü benimki pozisyon olarakta baya bi aşağıda duruyor.. hep bebeği aşağida taşıdım ben.. sanki hep doğuma hazır gibi.. şu 2 hafta daha dursun inşallah..

Benimkide sürekli dönüp duruyor afacan :)):emir_bebek:
36 haftaya kadar yukardaydi sonra asaga indi,şimdi 38.ci haftaya girdim gene yukarda acaba daha inermi asaga:KK64:

Mesela benim ikinci gebeliğim, ikinci gebeliklerde doktor 40 haftayı beklemiyoruz dedi, normalde 22 ekimken, 11 ekimde sezeryan tarihi verildi banada...
Doktorlar Ilkinde bekliyorlar da Ikinci gebelikte neden 40 ı beklemiyorlar ben bunu çözemedim ?

Bir sorun mu vardı peki canım dr lar neden bu kadar erken alıyorlar? Buradan birkaç arkadaşın daha 14-15 günden fazla varken tarih vermişler merak ettim sizin nin böyle verdiler. Hayırlısıyla gelsin tabi.minikler önemli olan o
Ben şöyle duydum 38 den sonra kanala girme ihtimali olduğundan Sezaryeni zorlaştırıyormuş.Arkadaşıma doktoru öyle söylemiş.

Kapi susum geldii:anneadayı:

Eklentiler

• IMG-20180925-WA0000.webp
    IMG-20180925-WA0000.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar kasılmalar sıklaştıktan ne zaman sonra sancılar başlar kişiden kişiye değişir mi bu da .. bugün çok fazla kasılma yaşıyorum .. sık ve peşpeşe :işsiz:

Benim de ikinci doğum olacak nasipse 10 gün öncesinde alınacak da ilk doğumda sorun yoksa neden erken alındığını bilmiyorum

Ben şöyle duydum 38 den sonra kanala girme ihtimali olduğundan Sezaryeni zorlaştırıyormuş.Arkadaşıma doktoru öyle söylemiş.
Rahim de geriliyor gittikçe canım asıl olan nedir bilmiyorum ama öncesinde ameliyat işlemi görmüş sonuçta son zamana kadar beklendiğinde hem zorluk çıkarıyor olabilir hem de doğum başlayabiliyor kendiliğinden. Yani benim düşüncem tabi tıbbü bilgi olarak söylemiyorum her uzmanın görüşü bile farklılaşırken net bir şey yok.

Kızlar kasılmalar sıklaştıktan ne zaman sonra sancılar başlar kişiden kişiye değişir mi bu da .. bugün çok fazla kasılma yaşıyorum .. sık ve peşpeşe :işsiz:
benmde aynı şekilde nerdeyse yarım saatte bir kasılıyorum ve hareketleri çok aşağıda hissediyorum kasıklarımın vajinamın tam üstünde..acaba doğum yakın mı merak ediyorum

Back
X