Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim
Bende pelvik agri var. Bi ara bacağım cekiyordu o duzeldi simdi vajina ustunde ağrı ile karisik aci var
Gunaydin, malesef demeyin hayirlisi oymus demek ki eskisi gibi degil artik sezeryanlar. Normal dogum yapipta sikintili bi surecte gecirebiliriz. Doktorunuza guveniyorsaniz kendinizi ona birakin bence. Kurek kemigi agrisi bilemedim acaba yataginiz mi rahat degil yada ters bi hareket mi yaptiniz? Bende legen kemigi agrisi geceleri saga sola donerken oluyor.
Buna da şükür saglikla gelsin deBebiş cikmadan bu agrilarda cikmazmis canim![]()
38+1 olmamıza rağmen kafa 11 cm. 10 cm den sonra zaten sezeryan diyorlar. O yüzden normal doğuramazsın 40 a kadar beklersek diyor. Çünkü kafa kemikleri esnekliğini yitiriyormuş. Ben de en azından hazır olduğuna işaret versin bebeğim diye bekliyorum. Bir yandan da zaren sezeryan olacaksa beklemesek mi diye düşünüyorum ama sanırım bekleyeceğimBen olsam beklerdim neden doğuramayacakmışsınız madem son dkka sezaryene alabilir bekleyin bence yapamazsanız sezaryene dönersiniz .. mesela benim doktorum sürekli beni kesme peşinde :) ama ben bekliyorum son dkka yapamazsam o zaman epidural düşünüyorum
Buna da şükür saglikla gelsin de
Bende normal istiyorum canım, bnm rahim ağzında dikiş var, çok şükğr 35 haftalık olduk erken Doğum riskim vardı hep yattım, tek korkum dikişler zorlanır rahim ağzı zarar görürse diyorum, sezeryan daha mı mantıklı acaba diyorum, aslında 18 haftalık bimdüşüğüm var onu normal Doğum şeklinde suni sancıyla oldu, tabi onda kesi dikiş vs olmadığı için çıktığı an bütün acılarım bitti, aöa o çok küçüktü, Allah hepimize sağlıkla doğurmak nasip etsin kafam çok karışıkBende yanıma destek arıyorum normal doğuran :) hayırlısı olsun inşallah canım .. ara ara bi sancı geliyo çok fena o değil diyorlar diyorum bu hafif olanıysa doğum sancısı nasıl olacak :) hem korkuyorum hem illa normal doğurma peşindeyim çünkü sezaryenden daha çok korkuyorum Allahım ikisinden de korkuyorum ya güç kuvvet versin yardım etsin hepimize inşallah
Hay maşallah ya ben niye 50 kere gidiyorum bu tuvalete acaba akşamları susadığım halde bazen su içmiyorum wc git yat abartısız 5 dkka sonra geri kalk normalde yaz kış su şişesiyle dolaşır yatarım gece wc değilde suya kalkarım doğurayım gece gündüz kana kana içicem diyorum :)
Benimde fıtığım var canım şimdiye kadar hiç ağrımamıştı ama şimdi bacağıma kadar vurmaya başladı yine baştan sormuştum fıtık normal doğuma engel mi diye yoo depil dedi benim doktor sadece tüp bebek diyor başkada bişey demiyor :) hayırlısı artık hangisi nasip olursaBenim doktorda öyle ya en baştan beri ilk başta fıtık ameliyatı oldum diye doktoruna sormamız lazım sezeryan olursun dedi sordum gerek yok dedi sonra bi hastam vardı 38 de fıtığı azmış yürüyemiyodu sezeryan oldu dedi yok bn çok rahatım belim de iyi dedim onuda geçti çatı muayenesi yapcm bakalm darsa olcaksın dedi en sonda plesenta da tutturdu dediğini yaptı bakalım haftaya kesinleşcel ama şimdiden zaren yüzde doksan dedi bile buda beni kesmeden rahat etmicek:)
Sancım yok canım sadece kasılma hala da devam ediyor arada alt tarafa ve kasıklara bi sancı girip gidiyor ama benim için hafif şimdilik adet sancımda çok fenaydı zaten yatırırdı beni yarın bakalım nst de yine sıfırı görüp gelmem inşallahSanciniz var mi? Benimde kasilmalarim cok sık oluyor hatta dun dr yaninda oldu. Bakalim nstde cikacak mi sancilariniz. İnsallah acilma oluyordur sizde de.
Bende yanıma destek arıyorum normal doğuran :) hayırlısı olsun inşallah canım .. ara ara bi sancı geliyo çok fena o değil diyorlar diyorum bu hafif olanıysa doğum sancısı nasıl olacak :) hem korkuyorum hem illa normal doğurma peşindeyim çünkü sezaryenden daha çok korkuyorum Allahım ikisinden de korkuyorum ya güç kuvvet versin yardım etsin hepimize inşallah
Kızlar ben de 36+4 teyim. Tüp bebekle hamile kaldım.Bugün kontrolüm vardı. Doktora doğum konusunda kararsız olduğumu söyledim. Normal istiyorum ama bebeğe bir şey olursa diye sordum. Boyum da 155 ya çatım darsa dedim. Doktor senden kısalar bile normal doğum yapıyor dedi. Sen normal istiyorsan bunları kafandan çıkar dedi. Yani beni mormal doğuma yönlendirdi. Siz olsanız ne yapardınız
bu kasılma nasıl oluyo bnde de oluyo bişiler ama ben bebek geriniyo falan diye düşünüyorum hani biyerini dayıyo karnıma gibi öylemi
Hmm .. canım şimdi senin doktor keyfi sezaryen dememiş ki ben öyle sandım sağlık açısından sıkıntı olacak ne varsa ben kabul ederdim doktorun dediğni38+1 olmamıza rağmen kafa 11 cm. 10 cm den sonra zaten sezeryan diyorlar. O yüzden normal doğuramazsın 40 a kadar beklersek diyor. Çünkü kafa kemikleri esnekliğini yitiriyormuş. Ben de en azından hazır olduğuna işaret versin bebeğim diye bekliyorum. Bir yandan da zaren sezeryan olacaksa beklemesek mi diye düşünüyorum ama sanırım bekleyeceğim
Yok canım tabi keyfi değil. En başından beri hep normal konuştuk zaten. Ama her muayenede bi normal bi sezeryan konuştuk oğlum sağ olsun ya pozisyon değiştirdi ya erken gelmeye kalktı fln.Hmm .. canım şimdi senin doktor keyfi sezaryen dememiş ki ben öyle sandım sağlık açısından sıkıntı olacak ne varsa ben kabul ederdim doktorun dediğni
plojovic @yalansindunya teşekkürler kızlar amin
S Snglmhmt normslde önümüzdeki pazartesi yani 38+3 te yapacaktık ama nst de sürekli Sancı çıkıyor bugün de çıkarsa daha erkene alacak netleşecek 38+0 cuma der dşye düşünüyorum
O 40 haftayi gecince oluyor diye biliyorum ben ama ne kadar dogru orasini bilmiyorumYok canım tabi keyfi değil. En başından beri hep normal konuştuk zaten. Ama her muayenede bi normal bi sezeryan konuştuk oğlum sağ olsun ya pozisyon değiştirdi ya erken gelmeye kalktı fln.
Sağlık açısından bi sıkıntı yok ikimizde de çok şükür şimdilik.
Bu arada bebeği kaka yapmasından korkuyprum. O zamanı dolunca mı oluyor yokssa her an olabiliyor mu acaba?
Amin canım benim çok sağolCanımm dualarım seninle. Allah sağsalim kavuştursun inşallah sizin![]()
Sağol canım amin cümletenPurpplee canim haydi saglikla gelsin bebisin insaallah
Benimde az kaldi korku heyecan merak hepsi bir arada
Benimde fıtığım var canım şimdiye kadar hiç ağrımamıştı ama şimdi bacağıma kadar vurmaya başladı yine baştan sormuştum fıtık normal doğuma engel mi diye yoo depil dedi benim doktor sadece tüp bebek
ayy hadi hayırlı olsun gözünaydın canım sağlıkla al kucağına inşallahh çok heycanlı gerçekten çok şükür bugünlere gelebildik bin şükürrSağol canım amin cümletenevet heyecan merak korku
Kızlar bu arada hastaneden geliyorum.Nst de Sancı çıksaydı doğum cunartesi ya da daha Erkrn olacaktı ama nst de hiç Sancı çıkmadı o sebepten Allah'ın izniyle pazartesi yapıcak doktor.Sabah 7.00 de hastanede olmamı istedi.İnşallah her şey yolunda ilerler.O gün heyecandan korkudan titremesemhepimiz sağlıkla kucaklayalım ve Rabbim isteyen bekleyen herkese bunu yaşatsın inşallah :)
Bu arada
leylunehar
grubumuzun üyesiydi şimdi yine hamile çok şükür Allah tamamına erdirsindarısı diğer Ayrılan arkadaşlarımıza olsun inş
Evet doktoruma güveniyorum tabiki ama hani onulvi şekilde anlatilan normal dogum hikayeleri,yok sezeryan doguk degil ameliyat denmeleri,sezeryan olunca bütün pislik karninda kaliyor göbek kaliyor kilon kaliyor denmesi hatta bazilari sezeryan yapanlar kendini anne saymasin bilmem ne tarzi laflar işitince moralim altüst oluyor Allahim hayırlısını versin insallah