Hanimlar ben de hastane odasi icin bi seyler hazirladim. Aslinda oncesinde hastaneyle anlasmali bir organizasyoncuyla anlasmistim. Oda susleme kapi susu, ameliyathane ve odada foto cekimi, lohusa taci, cikolata ve lohusa serbeti 900tl demisti. 100 tl kapora verip anlasmistim ama sonra yapacaklarina bakinca cok anlamsiz geldi.. Bir de foto cekimini hastanede degil de insallah hayirlisiyla dogumdan 10-15 gun sonra aile fotolari seklinde dogum fotografcisi studyosununda cektireyim dedim. Bu parayi oraya ayiririm diye dusundum ve kollari sivadim :)
Aktardan lohusa sekeri aldim. Insallah dogumdan birkac gun evvel kaynatip hazirlicam hem ikramlik hem de kendim icmek icin
Ankarada yasiyorum Gimat toptanci halinden lokumluk kucuk kutular aldim. Icine kus lokumu denen o minik meyveli lokumlardan koyduk.
Lohusa serbetini ikram etmek icin plastik kadeh aldim 3 set (18 adet).Uzerine minik kurdeleler silikonlayip susledik.
Bir de ikramlik dankekin su minik keklerinden aldik. Ustlerine yine suslu kurdanlar batirip kurabiye sunum tabaginda koyariz diye dusundum.
Sonuc olarak masanin kucuk bi denemesini de yaptik. Nasil olmus sizce? Organizasyoncu foto cekimi haric buna benzer bir masa tasarimi icin 550 tl diyodu ^_^ ucretini de gectim de, kendim ugrastim buyuk keyif aldim ❤