Hanimlar herkese selamlar...
Telefonum bozuldu (tam da zamaninda!) Pek giremiyorum bu ara

normal dogum bekleyen arkadaslar
@exelanss
B
Bir mucize
icin bi sey paylasmak istedim. Eltim 2 ay once dogum yapti, 39. Haftasinda ahududu yapragi cayi icmis ve o gunun aksaminda sancilari baslamis. Hastaneye gittiginde henuz acilma olmadigini soyleyip sancilari sıklasinca gelmesini soylemisler. Bu olay persembe gecesi olmustu. Cuma da sancilar debam etmis cumartesi oglen hastaneye giris yaptilar ve saat 16:00gibi 6cm. Acilmasi oldugunu gorunce şok olmus doktor hemen doguma almis. Minik pasamiz 22:30 gibi dogdu. Galiba bu ahududu cayi ise yariyor ama miktarini ne kadar icti bilmiyorum doktorunuza danisip ya netten arastirip deneyebilirsiniz belki. Paylasmak istedim :)
Benim de bugun kontrolum vardi nst de sanci yok bebegim suyu iyi hatta fazla oldugu icin kasilman cok olur dedi doktor. Simdilik kuzu gibi yatiyo kuzucum :) kismetse pazartesi sabah 6 da gel dedi doktor. 8:30 da sezeryana alicak. Simdiden epidural korkusu basti cok fenayim :) doktor bile fark etti yuz ifademde endiselerimi

Allah dogum yapacak tum arkadaslara yardim etsin. Insallah saglikla atlatalim su sureci...