2018 Ekim Anneleri

Sende yine beşik varmış bende o da yok :)))) şimdiki sıkntım pişik sleepy almıştım pişik oldu kızım hastane prima hediye vermişti 4 adet bugün onları denedim yok daha da kızardı kremimi bezi mi değiştirsem bilemedim kremde bepanthol

Bir de nivea nin pişik kremini denemeni tavsiye ederim canım

Grupta doğum yapanlar 38. haftayı bitirdikten sonra oldu genelde değil mi?

Catlicam artık meraktan erken gelsin istemiyorum ama kavuşmak istiyorum artık.
Ben daha doğum yapamadim.sancım da yok zaten.yarin son gün.bekle bekle çatladım.iyice ağırlaştim.çok zorlanıyorum.

Gayet guzel masallah 2 saatte bir 20 dk emip uyumasi.Masallah :)
Agrin sizin ameliyatla ilgili olur mesela bnmde kaburgalarimda cok agrim vardi.
Ama vucuda hava girmez bildigim bagirsaklarda olurmus sadece.

Tesekkur ederim :) aynen iste benimde kaburgam agriyor ameliyat esnasinda uzerime agirlik koyduklarini hissettim ve buna bagladim. Hastaneye gidip agri kesici igne vuruldum daha yeni geliyorum kendime

Kızlar erken Doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda solunum yeterli alamıyormuş sizlerden dua istiyorum
Cnm çok geçmiş olsun tez zamanda evladını kucağına alırsın inş... Güzel bir zamanda doğdu çok erken sayılmaz iyileşecek inş... Dualarımız seninle

Sende yine beşik varmış bende o da yok :)))) şimdiki sıkntım pişik sleepy almıştım pişik oldu kızım hastane prima hediye vermişti 4 adet bugün onları denedim yok daha da kızardı kremimi bezi mi değiştirsem bilemedim kremde bepanthol

Besige alistirmam cok zor oldu ama reflu yastigi vs ancak. Yenidogan prima almistik simdilik 1 kez krem surdum ama bakalim gidisat nasil olacak sebamed almistik bizde

Ben daha doğum yapamadim.sancım da yok zaten.yarin son gün.bekle bekle çatladım.iyice ağırlaştim.çok zorlanıyorum.
Senin günün de dolmuş. Doktor bişey demiyor mu normal mi bekliyorsunuz?

Ben şimdiden sabırsızlanıyorum ha geldi ha gelecek diye. Streste olmaya başladım :/

Senin günün de dolmuş. Doktor bişey demiyor mu normal mi bekliyorsunuz?

Ben şimdiden sabırsızlanıyorum ha geldi ha gelecek diye. Streste olmaya başladım :/
Doktor pazartesi de doğurmazsan salı günü büyük hastaneye git yatış yap dedi.
Normal bekliyoruz.hersey düzgün ilerliyor lakin ne gelen var ne giden.
Bende iyice stres oldum.
Açıkçası salı gitsem bile açılma olmayacak.sonra da suni sanci verecekler.onda da olmicak büyük ihtimal.sonra da apar topar sezeryana alacaklar.bunlari düsündükçe sinir oluyorum.sezeryan olmayi da istemiyorum.
Bu gece sancım tutsa da sabaha normal doğum yapsam keşke.

Doktor pazartesi de doğurmazsan salı günü büyük hastaneye git yatış yap dedi.
Normal bekliyoruz.hersey düzgün ilerliyor lakin ne gelen var ne giden.
Bende iyice stres oldum.
Açıkçası salı gitsem bile açılma olmayacak.sonra da suni sanci verecekler.onda da olmicak büyük ihtimal.sonra da apar topar sezeryana alacaklar.bunlari düsündükçe sinir oluyorum.sezeryan olmayi da istemiyorum.
Bu gece sancım tutsa da sabaha normal doğum yapsam keşke.
Yürüyüş, çömel kalk falan yapıyor musun? Insallah sağlıkla gelir yarın bi anda.

Yeri iyi geldi demekki ayrılmak istemiyor annesinden. Gününü bilsek sıkıntısız o gün gelseler ne güzel olur ya.

Bizde de beslenemediği için değil de kan uyuşmazlığı sarılığı oldu. Diğerine göre çok çabuk yükseliyor ve uzun sürüyormuş öyle de oldu. Gündüz anne sütü gece mama veriyorum ben sütümü sağıp veriyorum. O halde sarılığı 11 den 5 e düştü ama 5 te kaldı gibi. Dr kilo alımı iyi sarılığı da düşmüş bu şekilde devam et bu sarılık diğerine göre daha ağır olur dedi. Bence siz mama takviyesi yapsanız 2-3 güne sarılık geçer

Ben emzik kullanıyorum canım tabi aç olmayacak uyumak için emmek istediğinde emzik veriyorum göğsüm boş ise göğsümü veriyorum çünkü tok karnına göğsümü verdim mi çok yemiş oluyor hıçkırık felan tutuyor uyuyamıyor bi süre ben de yoruluyorum öyle olunca
Çok emince hıçkırık mı tutar benlmki sık hıçkırıyor

Yürüyüş, çömel kalk falan yapıyor musun? Insallah sağlıkla gelir yarın bi anda.

Yeri iyi geldi demekki ayrılmak istemiyor annesinden. Gününü bilsek sıkıntısız o gün gelseler ne güzel olur ya.
Yürüyüş yapamiyorum disarda.evde surekli ayaktayim.çömel.kalk yapamiyorum.esim yerden bisey bile aldirmiyor.çok pimpirikli oldu.bisey olacak diyip duruyor.
Bende yerini beğendi diye düsünüyorum.herseyi hazir.sadece bi banyo yapip çikacaz evden.yine de gelmek istemiyor çocuk.bide ilk bebisimiz.insan hemen sevmek istiyor.

Ev temizliği tamam. Lohusa şerbetimi kaynattım o da tamam. Çantaları son kez kontrol ettik. Başıma bir ağrı girdi, dudaklarımda kemirmedik et bırakmadım bugün. Hem heyecanlı hem endişeliyim. Sabaha kadar nasıl uyuyabilcem acaba :KK42: Yarın doğuma girecek arkadaşlar:nazar::anneadayı::dua:, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Dualarınızı bekliyoruz hanımlar:cry:
Allahım yardım etsin inşallah cnm sağlıkla kucağına al benimde 3 gün kaldı çok heyecanlı

Yürüyüş yapamiyorum disarda.evde surekli ayaktayim.çömel.kalk yapamiyorum.esim yerden bisey bile aldirmiyor.çok pimpirikli oldu.bisey olacak diyip duruyor.
Bende yerini beğendi diye düsünüyorum.herseyi hazir.sadece bi banyo yapip çikacaz evden.yine de gelmek istemiyor çocuk.bide ilk bebisimiz.insan hemen sevmek istiyor.
Bunlar açılmaya yardımcı olacak hareketler diyorlar ya belki ise yarar. Gerçi son gün artık erken başlamakta gerekebilir. Bizde meraktan ölüyoruz gelse artık diye ama bakalım.

Bunlar açılmaya yardımcı olacak hareketler diyorlar ya belki ise yarar. Gerçi son gün artık erken başlamakta gerekebilir. Bizde meraktan ölüyoruz gelse artık diye ama bakalım.
Keske daha önce yapsaydim ama korktuk.bu arada en son gittigimde 1 cm acilmam vardi.simdi ne oldu bilmiyorum.
Bebişi iyice merak ediyoruz.acaba kime benziyir kaç kilo.sağlıklı mı diye.
Gelsede bi sevsek ya.yatagini nevresimini yıkadım.ütüledim.yatağının icini oyuncak ayilarla doldurdum.gelip gidip bakıyorum.
Oğlum gelde yat şurda diyorum.
Ama benim karnımda daha rahat sanki gelmiyor.

Ceylin_naz Ceylin_naz canım gözün aydın.Rabbim en koşan zamanda Bebişinle evinize gideceğiniz günleri de nasip etsin inş.

Demek ki çok yorulmaya gelmiyormuş bebişler anladık.Ama senin ki babyshower ını da yaptı.Oh mis ;)

Tokken uykuya dalmasi icin verebilirsin,uykuya dalmak icinde emmek istedigine eminsen.Ama onun disinda tabii ki tamamen sana kalmis bisy canim.Belki de almayacaktir zaten.Kac gun oldu hatirlamiyorum sizin?10 gun sonra deneyin diyorlar genelde.

Kucaga alisma zamanla olur ama seni istemeside o kadar normal ki,kokunla uzun uzun uyumasida.Yani suan sahsi fikrim sana doysun❤

Guzel emiyor doyuyor uyuyorsa ekstra bi sikinti var mi diye dusunup uzme kendini❤
Teşekkürler canım :KK200:
Hastanedeyken de bende susup beşiğe konduğunda çığlığı basmıştı.o kadar garip ki :) resmen ait oldupu bedeni istiyordu...mucize işte

İyi geceler kızlar.. Yarın 41 hafta doluyor ve doktor daha fazla beklemeyi kabul etmeso, risk alamam dedi. Yarın saat 13.00 gibi spinal anestezi ile sezaryen olacağım. Açıkçası normal olmadığı için çok üzgünüm ama yapabileceğim her şeyi yapmama rağmen gelmedi kızım. Hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimden.. Dualarınızı eksik etmeyin.

Delirmek üzereyim artık, ne kadar şanssız bir insanmışım.. Tam doğum arefesi hastalandım. Ciğerlerim dolmuş ama sökülmüyor, zorladığım için artık ağzımdan burnumdan kan geliyor. Uzansam tıkanıyorum, uyuyamıyorum ve nefes bile alamıyorum. Balgamı sökmek için ne yapabilirim kızlar?
Offf çok geçmiş olsun :( soğan kaynatıp içebilirsin

Doğum yapan arkadaşların bebekleri hayırlı olsun inşallah doğumu bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun. Allah izin verirse yarın sabah 8 de spinal anestezi ile sezeryan olacağım inşallah 38+2 de kızıma kavuşacağım. İçimde inanılmaz bir korku var uyuyamıyorum çok tuhaf hissediyorum nolur dualarınızı eksik etmeyin inşallah sağ salim kavuşalım bebişimle.

Back
X