Normal mi yani
Hemsire de sezeryandan 24 saat sonra olur sonra gecer dedi
Su toplamis gibi
Bu arada süt indi ama 30cc mama veriyorum ilave artik mamayi da birakcaz
Emiyor ama emme de sorun var memeyi aliyor sonra birden birakiyor aranmaya basliyor agzina veriyorum ağzının icindeyken sinirleniyor orada olduğunu farketmiyor
Geçmiş olsun canım üzülme artık değeri yüksek ama çok riskli denilecek değerler değil hem hastanedeymişsiniz bak bizim de dün değerimiz 15.1 di hastanede de değiliz yatış vermedi dr düşecektir zaman içinde dedi. Sağlık olsun bundan sonra gerekli olan şeylet nelerse sadece sarılık için değil diğer konularda da daha temkinli oluruz kendini suçlama olur muCok sagol canim gece buraya yazdiktan sonra dayanamadım hastaneye götürdük sarilik olmustu degeri 15.1 yatis yaptılar şimdi hastanede oglum bugünde taburcu etmediler aynen esimde israrla hayir dedi ondan cok sinirlendim eşime agkama krizine girdim su an gözlerim öyle sis ki anlatamam ari sokmus gibi
Sezeryan olali 1hafta oldu neredeyse halen ayaklarım filan şiş cok fazla
Açıkçası karnımda kasılma gibi hissediyorum daha çok daha önce normal dogum yaptıgım için sancı olmadığını biliyorum sancılar belli ediyor zaten
Çatı muayenesine gerek yok bence dedi
Daha önce normal dogum olduğu için
Bebek 3.350 civarında normal dogurabilirsin dedi
Hayırlısı inşallah
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür nasip etsin darısı tüm bebek bekleyen annelerinin başınaÇok şükür hızlıca oldu bitti herşey. İki kızımla ilk gecemiz:))
Haklısın insallah canım tabiki hemde nasil temkinli olacaz sende anlarsin o kadar manyak bir psikoloji ki insan deliriyor sanki insallah evime getiririm saglikla oglumuGeçmiş olsun canım üzülme artık değeri yüksek ama çok riskli denilecek değerler değil hem hastanedeymişsiniz bak bizim de dün değerimiz 15.1 di hastanede de değiliz yatış vermedi dr düşecektir zaman içinde dedi. Sağlık olsun bundan sonra gerekli olan şeylet nelerse sadece sarılık için değil diğer konularda da daha temkinli oluruz kendini suçlama olur mu
aynen öyle ya kimse karışmasın hiç bi bebek aynı olamaz zaten hiçbirimizin hayatı düzeni genetik yapısı hiçbişeyi bir değil ki genellemeler oyüzden beni de pek bağlamıyo 9 ay boyunca aynı vücütta yaşadığım bebeğimi de benden başka kimse daha iyi tanıyamazda düşünemezde karışamazda bu konusa asla taviz vermem eşime bileHanımlar bence bu emzik biberon için anlatılan çok kötü şeylere inanmamak lazım diye düşünüyırum bizlerede annelerimiz kullanmış ama ben hiç dişle işgili bir problem yaşamadım her yaşanan kötü olayı birşeye bağlamamak gerekli 7-24emzik ağzına takılı durmuyor zaten ,gerekiyorsa verilir bence bebek uykuya dalamıyorsa sürekli memede tutamazsın sonuçta uykusuz kalmasını tercih etmez kimse herhalde ..erkekler neden karışıyor onuda anlayamadım doğrusu ..biberonda gerekiyorsa verikir ilk zamanlar birkaç kereden alışkanlık yapma süreklilik halinde memeden kopuyor..önemli olan şuan sağlıklı olmaları bebeklerimizin ..ben bu konuda rahatım onun sağlığı için ne gerekiyorsa onunyaparım kimsede karışamaz buna
Sağ salim dönersiniz inşallah evinize canım sabret yenidoğan sarılık olmayan bebek yok hepsi bişekilde geçiriyo atlatıyo sakin kalmaya çalışHaklısın insallah canım tabiki hemde nasil temkinli olacaz sende anlarsin o kadar manyak bir psikoloji ki insan deliriyor sanki insallah evime getiririm saglikla oglumu
plojovic bebeğim hala yoğun bakımda şimdilik damardan besleniyor ama bana hemşirelik süt sağma eğitimi verdi 3 saatte bir sağıyorum ama sadece çok az sarı süt geliyor biberona damlamıyor bile humananın süt artırıcısını kullanıyorum su ve komposto içiyorum ama herhalde bebeğime üzüldüğüm için sütüm hiç yok banadaa şu göğüs egzersizini anlatabilirmisin ve başka tavsiyelerede açığım
Hanımlar sayfaları arada fırsat buldukça gözden geçiriyorum.Doğum yapanların gözleri aydın olsun henüz yapmayanlara da sağlıkla kavuşmak nasip olsun bebişleriyle.
Biz şu an hastanedeyiz yine,bebeğim sarılık olmuş seviyesi 19 muş.Foto terapi alıyo kuzum.İnşallah 24 saatin sonunda değer düşmüş olur.
Emzik önerdi doktor önermesine biz de veriyoruz uykuya dalamadığında ama içim hiç rahat değil.Emmeyi unutmasa bile diş-damak yapısı bozulursa diye korkuyorum.Ben ortodontik tedavi görmek zorunda kaldım ama sebep belki emzik değildir her emzik kullanan tedavilik mi oluyor diye düşünmeye çalışıyorum artık.Uykuya dalma sorununda kullanayım diyorum sadece.
S Snglmhmt
canım eşim doğuma girmem Demişti biz de doktordan bunun için izin istemedik ama zaten istesek de almıyorlar sanırım çünkü beni doğuma indlrecekleri zaman annemle eşime odada kalmalarını söylediler.Ne kadar kaldı senin doğuma ?
Normal mi yani
Hemsire de sezeryandan 24 saat sonra olur sonra gecer dedi
Su toplamis gibi
Bu arada süt indi ama 30cc mama veriyorum ilave artik mamayi da birakcaz
Emiyor ama emme de sorun var memeyi aliyor sonra birden birakiyor aranmaya basliyor agzina veriyorum ağzının icindeyken sinirleniyor orada olduğunu farketmiyor
Çok şükür hızlıca oldu bitti herşey. İki kızımla ilk gecemiz:))
Canim değerini bilmiyordum kac gündür gözlerinde sarilik bar diyordum herkes yok sana öyle geliyor yeni annesin evham yapıyorsun diyordu sonra 2gece önce eşimde dedi gözünü kizkardesim ebe abla sütünü emsin mama takviyesi de yapın dedi hatta binkac arkadasim da dedi esim yok deyince vermedim kalkmis
Ona yok diyor e sekerli su verelim demişler verelim belki iyi gelir diyor annesi sacma sapn konuşuyor cok sinir oldum
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla :)Arkadaslar cok şükür bebeğime kavustuk. Saat 9.40 da doğdu. Ben yine ilk bebeğimde olduğu gibi spinalde uyuşmadım. Genele çevirdiler. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı bekleyen arkadaslara.
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun insaallah :)Arkadaslar cok şükür bebeğime kavustuk. Saat 9.40 da doğdu. Ben yine ilk bebeğimde olduğu gibi spinalde uyuşmadım. Genele çevirdiler. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı bekleyen arkadaslara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?