2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar emzik konusunu tartışmışsınız ben ilk oğlumda o kadar çoook istedim ki emZik kullanmasını.Sırf bebeklerde hoşuma gittiği için :) Denemediğim emZik modeli kalmadı ama ne yazık ki almadı benim ki her seferinde öğürdü,kustu vb. Ama oğlumun dişleri emzik kullanmışçasına eğri :) Yani diş yapısı bozuk olacaksa emzik bahane.Ama tabi emzik kullanıyorsa 5 yalına kadar kullananları bunun dışında tutuyorum.O yüzden hem siZi hem bebeğinizi hangisi mutlu edecekse onu yapın derim

Senin ne kadar oldu canim? Hayir hani diyorlar ya iste dogumdan bi ciktim 10 kilo gitmis o normal dogumda mi oluyor? Yok yok aksatmam elbette
Geçen hafta pazartesi doğum yaptım canım eve geldiğimde sadece 4.5 kilo gitmişti ben de anlamadım neden bu kadar az gitti oğlum da 3.5 kilo doğdu yani. Belki normal doğumda çok gidiyordur bilemiyorum ki

Kızlar pazartesi kontrolüm vardı bebeğim hareket etmedi dr ultrasonla uğraştı kımıldamadı yine alttan bakalım dedi ondada elime su geldi suyun mu geliyo senin dedi iç çamaşırın ıslanıyo mu dedi evet bu ara sürekli ıslak dedim hemen yatışımı yaptı turnusol kağıtlı ped verdiler kağıtrenk değiştirecekmi haber ver dediler ve renk değiştirdi beni hemen doğumhaneye aldılar 2 kere alttan muayene ettiler rahim yumuşamış 1 cm açıklık var dedi suyumda değilmiş akıntıymş o gelen baya zorladılar kanama başladı ve şiddetli ağrılarım olmaya başladı düşük sancısı gibi ve kanama git gide arttı. Taze kan değildi ama siyaha dönük kan pıhtıları geliyodu ebeye sordm sulu pembemsi olursa hemen gel dedi bugün parça parça kan pıhtıları düşürmeye başladm pis kan temizleniyo dendi dr um yarn gelecek beklemedeym sizce bi sıkıntı var mıdır ? Tekrar alttan muayene olmak istemiyorum girince çıkarmak istemiyorlar Dr insaflı davrandı da servise yolladı beni yoksa ebeler muayene ede ede açtırıyolar alttan doğumu başlatıyolar

Selam kızlar, içimde bir kıpırtı hemen gelsin istiyorum artık.. :) epidural ile normal Doğum düşünüyorum. Siz ne dersiniz ?

Arkadaslar cok şükür bebeğime kavustuk. Saat 9.40 da doğdu. Ben yine ilk bebeğimde olduğu gibi spinalde uyuşmadım. Genele çevirdiler. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı bekleyen arkadaslara.

Oyy gozunuzaydiinn❤saglikla atlatmissiniz sevindimm

Masallah masallah :)
Gozunuzaydiinn❤ Allah anali babali buyutsun insallah.

Ahh ne guzeell❤ Allah mahrum etmesin birbirinizden❤

Aile hekiminin ebesi tramboz falan dedi kendi doktorumu aradim ayagini yukselt dedi tuzlu tüketme dedi

Emzirirken ayagini sarkitma canim ozellikle o zaman daha cok siser.Uzun sure ayakta kalincada bi uzan.

Bu kadar sikinti halinde gecirme bu gunlerini.Inan bi bakacaksin gececek.Bebeginin bu bebek bebek halinin tadini cikar canim.

Huuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi

Ne guzel haber❤Saglikla evinize dönün insallah❤ cogu geldi bebislerin :)

Sezaryenla degilde galiba nasiple alakali
Benim kizlarin ikiside gramina kadar ayni kiloda dogdular.Ama ilkinde 6 vermistim eve geldigimde,simdi 3 vermistim
Daha 1 hafta olmus ama gitmeye devam eder canim.Ama biara gitmiyor durdugu zamanda oluyor o araya dikkat etmek lazim.
Ögün olarak bisy diyemem kendine bakmanda guzel sutun icinde guzel sadece ne tukettigine dikkat et
Eskisine gore cok farkli zayifliyor insan cocukla,vucut sıkılasıyor inceliyor kosturmacadan :)

Aklima ne geldi size anlatayim

Simdi benim vajinal muayene korkum var mumkun degil elle muayene olamiyorum

Acilmama bakamadilar o gun sondayi da asagida takin dedim neyse bayan doktorun biri gekmisbana bu cocuk nasil oldu ben onu anlamadim dedi. Ya benim iliskide sıkıntım yok ki mudahale ettiremiyorum dedim bende

Tabi dogumdan sonra 2 defa baktilar artik o halimle bisey de yapamadım ama

Oyyyy kuzum ya gelmiş olsun o kadar uzun sürmez inş rahatlasın inş . Sağol canım foto terapi almışsınızdır dimi

Doğumdan sonra ne diye baktılar kü bana bakam olmadı

Allah yardimcin olsun❤

Oyle diyenler ne laflar hakediyorlarda neyse :)) bekar misiniz siz diye sorsaydin :))))))) ikisinin arasinda daglar kadar fark var.

Kizlar az evvel adet agrisi gibi agrim oldu, karnimi kaplayan, 10 dk kadar surdu. Arada belime de vurdu o sirada baya rahatsiz oldum. Ayni anda da kasilma oldu. Su an sadece karnimin genelinde hafif var agrim. Az onceki kadar siddetli deil. Bu yalanci dogum sancisi mi gercek mi oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…