- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Bunu ben de çok merak ediyorum.Senin ne kadar oldu canim? Hayir hani diyorlar ya iste dogumdan bi ciktim 10 kilo gitmis o normal dogumda mi oluyor? Yok yok aksatmam elbette
saglikla al kucağına. Ay artik bende bu cümleyi kurmak istiyorumBizimde yarın sabah doğumumuzçok heyecanlıyım bu gece nasıl geçecekkk
Geçen hafta pazartesi doğum yaptım canım eve geldiğimde sadece 4.5 kilo gitmişti ben de anlamadım neden bu kadar az gitti oğlum da 3.5 kilo doğdu yani. Belki normal doğumda çok gidiyordur bilemiyorum kiSenin ne kadar oldu canim? Hayir hani diyorlar ya iste dogumdan bi ciktim 10 kilo gitmis o normal dogumda mi oluyor? Yok yok aksatmam elbette
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım hayırlısıyla alırsınız umarım kucağınızaBizimde yarın sabah doğumumuzçok heyecanlıyım bu gece nasıl geçecekkk
Oyyy maşallah canım, çoğu arkadaşdoğurdu, darısı biz bekleyenlereHuuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi
Sürekli sert karın ağrıyan kask eğilememe oturamama :/Olablr kasılmaları ben yorgunluga çok harekete baglıyrm:)) yani bende yürüyüş yapınca yada temzlk yada kızım veni yorunca çok sık olmaya başlamşto
Anladım cnm hayırlısıyla Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah.Erken değilki 38+2 oluyor yarın ..sezaryen oluyorum kızımdada 38+5ti 2.olduğu ve histereskopi olduğum için 38 bitinxe alalım dedi doktorum
Arkadaslar cok şükür bebeğime kavustuk. Saat 9.40 da doğdu. Ben yine ilk bebeğimde olduğu gibi spinalde uyuşmadım. Genele çevirdiler. Dua eden herkesten Allah razı olsun. Darısı bekleyen arkadaslara.
Saat 12ye doğruydu sanırım bebişimiz doğdu :) spinal anestezi ile gerçekleşti sezeryan, hala uyuşum ama karnım hafiften acımaya başladı bastırdıkları için. Bebeğe uzun uzun dediler 49 cm doğdu minnoş :) sürekli meme istiyor, emiyor da baya kuvvetli çenesi maşallah :) daha yeni uyuyabildi :)
İyi çok şükür bütün herşeyde yanımzdaydı tanıklı etti:)) doğum ancı çıkacaklardı hatta başta bi çıktılar ama sonra geldiler:) babası bi yandan benm elimi bi yandan büyük kızımı tuttu. Böyle güzel anı kaldı. Doğar doğmaz hepimz aynı anda görnüş olduk:) ilk gecemizi de geçirdk. Şmdi çıkış için drları beklyrz
Aile hekiminin ebesi tramboz falan dedi kendi doktorumu aradim ayagini yukselt dedi tuzlu tüketme dedi
Amin canım inşallah çabucak toparlanır bebeğin. Çok şık emzirmeye çalış zorla. Benim eşim de çok karışıyor çok rahatsız oluyorum gece emzirecegim eşim ağlamıyo ki diyo illa ağlaması ama ne gerek var yavrumun. Emzik yerine o eforu gogsumuzde sarfetsinler. Geceleri ben tek bakıyorum emzirme, gaz çıkarma, alt değiştirme. Zaten kolik problemi var hiç geceleri uyumuyor ben de uyumuyorum bir iki saat ancak. Annem hergun sürekli söyleniyor napiyosun, sadece emziriyosun diye. Ama elimden geldiğince tatlimi, kompostomu yapıyorum nerdeyse hiç ooturmuyorum çok zayıfladim hamilelik öncesinden zayifim. Doğumdan beri hep ayaktayım. Gergin ağlıyorum nerdeyse annemin laflarindan. Artık soyleneceksen git dedim ben kimseye güvenip yapmadım zaten. Agrimdam ölsem bile kaldırmiyorum annemi. Ne biçim lohusalık geçiriyorum hiç böyle tahmin etmezdim. Tek bakmak daha iyi ya. 4gunlukken de KV. Burnumdan getirmişti 4saat titreyerek ağlamış tim oğlumun yanında nasıl bagirmisti bana. Ama artık bu saatten sonra hiç susmayacagim kimseye. Oğluma karşı güçlü olmam lazım. Ezdirmeyecegim kendimi. Cuma günü 35yasima gireceğim insallah oğlum da 20gunluk olacak. 20sinde neler yapıliyo acaba.
Huuuu huuuu kizlar meraba.nasilsiniz? Dogum yapan var mi ? Biz sukur 2170gr olduk. Hala hastanede kuzum. Ama küvezden cikti besikte sukur. Taburculuga az kaldi
Herkese iyi aksamlar, nasilsiniz bebisleriniz nasil alisabildiniz mi :)
Kizlar kilolalar ne durumda bu arada? Ben suan tartida 4 kg vermisim gozukuyor 1 hafta olcak yarin dogum yapaliplojovic aman diyeyim normal mi yoksa yememe icmeme dikkat etmeye baslasam mi? Suan evde oldugum icin gunde 3 ogun normal ev yemegi yiyorum sezeryan oldum bu arada normalle fark vardir elbet
Bizimde yarın sabah doğumumuzçok heyecanlıyım bu gece nasıl geçecekkk
Oyyyy kuzum ya gelmiş olsun o kadar uzun sürmez inş rahatlasın inş . Sağol canım foto terapi almışsınızdır dimiEvet cnm her an şükrediyorum. Hamdolsun. Bugün çok sancısı var damlası hiç işe yaramadı. Yumruklarını sıkıyor. Dr 3-4 ay sürer dedi.
Çok sevindim cnm düşmesine. Bugün bizim kontrolde 7.9 idi 17 gün oldu hala var. Tekrar geçmiş olsun canım
Doğumdan sonra ne diye baktılar kü bana bakam olmadıAklima ne geldi size anlatayim
Simdi benim vajinal muayene korkum var mumkun degil elle muayene olamiyorum
Acilmama bakamadilar o gun sondayi da asagida takin dedim neyse bayan doktorun biri gekmisbana bu cocuk nasil oldu ben onu anlamadim dedi. Ya benim iliskide sıkıntım yok ki mudahale ettiremiyorum dedim bende
Tabi dogumdan sonra 2 defa baktilar artik o halimle bisey de yapamadım ama
Kızlar pazartesi kontrolüm vardı bebeğim hareket etmedi dr ultrasonla uğraştı kımıldamadı yine alttan bakalım dedi ondada elime su geldi suyun mu geliyo senin dedi iç çamaşırın ıslanıyo mu dedi evet bu ara sürekli ıslak dedim hemen yatışımı yaptı turnusol kağıtlı ped verdiler kağıtrenk değiştirecekmi haber ver dediler ve renk değiştirdi beni hemen doğumhaneye aldılar 2 kere alttan muayene ettiler rahim yumuşamış 1 cm açıklık var dedi suyumda değilmiş akıntıymş o gelen baya zorladılar kanama başladı ve şiddetli ağrılarım olmaya başladı düşük sancısı gibi ve kanama git gide arttı. Taze kan değildi ama siyaha dönük kan pıhtıları geliyodu ebeye sordm sulu pembemsi olursa hemen gel dedi bugün parça parça kan pıhtıları düşürmeye başladm pis kan temizleniyo dendi dr um yarn gelecek beklemedeym sizce bi sıkıntı var mıdır ? Tekrar alttan muayene olmak istemiyorum girince çıkarmak istemiyorlar Dr insaflı davrandı da servise yolladı beni yoksa ebeler muayene ede ede açtırıyolar alttan doğumu başlatıyolar
Aklima ne geldi size anlatayim
Simdi benim vajinal muayene korkum var mumkun degil elle muayene olamiyorum
Acilmama bakamadilar o gun sondayi da asagida takin dedim neyse bayan doktorun biri gekmisbana bu cocuk nasil oldu ben onu anlamadim dedi. Ya benim iliskide sıkıntım yok ki mudahale ettiremiyorum dedim bende
Tabi dogumdan sonra 2 defa baktilar artik o halimle bisey de yapamadım ama
16 sında sezeryan planladık ilkim sez. olduğu için ancak o vakte kadar doğum gelişirse normal deneyeceğim. Seninki ne zamanSeninle aynı gün bizim belli mi dogum tarihin yoksa normal dogum mu bekliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?