2018 Ekim Anneleri

Slm kızlar kızımı sağ salim kucağıma aldım 4 kg 53 cm nur topu gibi bir kızım oldu. Spinal anestezi oldum çok rahat ettim bebeğimde hemen emdi

Gozunaydiiiinnn❤ masallah minigineee
Allah bagislasinn

Merhaba kızlar bugüne kadar gayet iyiydim rahattım. Bugün bi stres bi sıkıntı... Herşey gözümde büyüyor, cumaya doğum yapacağım kaynanam taa salı gününden geliyor, Allah bilir kaç aya gider artık zaten gelecek sıkma canını diyeceksiniz ama elimde değil...Bizde herkes il dışında, şimdi ev curcuna olacak, şimdiden stres bastı. Her kafadan bi ses, karışanlar görüşenler... Yeminle sancı giriyor...Ev 2+1 zaten.. Salon da millete tahsisli olacak..Bi an erken doğum olsa da ceeeee ben doğum yaptim desem ne güzel olur diyorum

Kizlar daha once konusuldu ama ben netlestiremedim kafamda. Bebeklere ortu olmuyor tehlikeli.
Uyku tulumu mu almak lazim. O da ilk zamanlar buyuk mu gelir. Sadece giysi ile mi yatirmak lazim?

Oyle yatirirsan emzirmeye kaldirdiginda fln sirtini ensesini battaniyesiyle kapat canim cok üsür.Ben kollarini ince muslinle tutturup oyle biraz asagidan örtüyorum.Kollarini cikarirsada gogsunu kapatiyorum ozellikle ve altindan ceviriyorum yine ne ile örttüysem.
Sabah karsi fln soguk oluyor artik

Kızlar, iç zıbınlardan kaç tane aşmıştınız, hastanede kaç tane kullanıldı, şimdi kontrol ettim. De az gibi geldi bana benimkiler, sezeryan da kaç gece kalınıyor hastanede?

Ben ne olur ne olmaz diye 3-4 tam takim almistim.Ic badi(citcitli uzun kollu),tulum fln.Kullanmasanda eve döner en fazla.
Bana ertesi gun cikmak isteyip istemedigimi sordu doktorum,istemeyince ertesi gun ciktim yani 2 gece kaldim.
Evdeki yatak gozumu korkuttu valla biraz yuksek :) bide buyuk kizim evde hastanedeki kadar dikkatli olur mu bilemedim,bir gun bir gundur deyip az daha toparlanayim deyip bol bol yurudum :)

Ama daha zamanin var :) hic üzme kendini.
Agrilar sizilar hep vucudu alistirmak icin.
Son zamanlarin huznude basiyordur

Benim sezeryan dikisinden sarı bi su gelmiş
Doktorum akinti olursa gel demisti
Kocam zeynep olmadan gidemeyiz ben eve gelince bakayim dedi sanki tip mezunu
Antibiyotik falan kullaniyorum ama cok korkuyorum

Peki ya bu lohusalığı berbat geçen bir ben mi varım kim ne dese batıyor .. kızımı severken ağlıyorum kızım ağlıyor ağlıyorum kızım gülüyor yine ağlıyorum şükrediyorum yine ağlıyorum .. anneme kızıyorum bu sefer üzdüm diye ağlıyorum kadın gitti ablamı yolladı ablam dönünce dün geldi yine bağırıp kızdım kırdım üzdüm sonra da git istemiyom dedim şimdi yine ağlama krizim tuttu ne zaman geçecek bu yoksa böyle mi devam edecek bunaldım çıldırcam neredeyse her kafadan bir ses iyisde batıyor kötüsüde ve herkesi kırıyorum

Benim sezeryan dikisinden sarı bi su gelmiş
Doktorum akinti olursa gel demisti
Kocam zeynep olmadan gidemeyiz ben eve gelince bakayim dedi sanki tip mezunu
Antibiyotik falan kullaniyorum ama cok korkuyorum

Benim kucucuk 1 cm bi yerde oldu nem ve cok cok az sarı.
Doktora yazmistim cumartesi gecesiydi.
Batikon sürüp stançla kapatın yarinda ayni sekilde yapin pazartesi gelin demisti canim.
Dediklerini yaptim o sabah kurumustu.
Gittim yine de doktorda bakti,kurumus gecmis bi sikinti yok dedi.
Gitmelisin sakın ihmal etme.
Duşada girme bence gitmeden daha da nemlenmesin o bölge.

Bende buyugune agliyorum :)
Oyun oynamak istiyor beklemek zorunda kaliyor.Aksam uykusu geliyor beni bekliyor.Ona bakinca nedense bi icim burkuluyor eski gunlerimizi dusunuyorum kostururken parkta,cok gezerdik fln.Yazarken bile gozlerim doluyor :)
Gececek diyorum bakalim.Kardesini severken ona da ayri duygulaniyorum.

Kırma konusu yok sadece o konuda genelde once susmayo tercih ederim sonrada bi sinir geciyor yumusuyor,ill gerginlik olmuyor.
Hormonlarinda etkisi var.Bu kadar degisiminde.Kolay degil.
Saril anacigina kusuruma bakma de canim,sende onun yavrususun sonucta ❤

Anacım hep alttan alıyor zaten gitti artık o istanbulda ben başka yerdeyim hala daha bana ağlama kızım diye yazmış halbuki ben onu üzdüm bi an önce geçsin hiç iyi değişim ya depresif bi halim var

Anacım hep alttan alıyor zaten gitti artık o istanbulda ben başka yerdeyim hala daha bana ağlama kızım diye yazmış halbuki ben onu üzdüm bi an önce geçsin hiç iyi değişim ya depresif bi halim var

Ay yazdigini okudum ic cektim yine gozlerim doldu,onun yazdigini okuyunca yine aglamissindir.
Ahh anne olmak❤
En azindan ne hissediyorsan soyle canim zaten seni iyi anladigi belli.Konustukca sende rahatlarsin.
Gececek❤
Ne kadarlik oldunuz?

benim de bugun annem geldi ve daha gitmeyecek nasil olucak nasil yapicaz bilmiyorum gerçekten kendi annem bile evde olmasi cok korkutucu geliyor bana

Ama daha zamanin var :) hic üzme kendini.
Agrilar sizilar hep vucudu alistirmak icin.
Son zamanlarin huznude basiyordur
Ama gelsin artık :) Böyle değildim rahattım ne güzel bugün bi karardı içim. Bilsem tarihini ona göre hareket edicem ama böyle bugün de gelebilir 10 gün sonra da gelebilir belirsizliği strese sokuyor beni iyice. Gelse öpsem koklasam rahatlasam istiyorum artık.

Ben de oyle yapiyorum. Hatta bence sicak bile. Herkes bu cocuk usur diyor. Niye ususun kisa kollu uzun kollu body bi de kac kat kundak. Illa pelus battaniye istiyorlar ustune.

Evet bugün benim dr.da böyle bisey söyledi bana bugünde gelebilir daha da geç gelebilir diye şimdi bi tuhaf ruh hallerimdeyim

Ya arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus devami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor. Yardimci olur musunuz

O sarı süt en yararlı olanıymış dün ebe söyledi. Emzirmeye devam ettikçe açılır rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…