Slm kızlar kızımı sağ salim kucağıma aldım 4 kg 53 cm nur topu gibi bir kızım oldu. Spinal anestezi oldum çok rahat ettim bebeğimde hemen emdi
Kizlar daha once konusuldu ama ben netlestiremedim kafamda. Bebeklere ortu olmuyor tehlikeli.
Uyku tulumu mu almak lazim. O da ilk zamanlar buyuk mu gelir. Sadece giysi ile mi yatirmak lazim?
Kızlar, iç zıbınlardan kaç tane aşmıştınız, hastanede kaç tane kullanıldı, şimdi kontrol ettim. De az gibi geldi bana benimkiler, sezeryan da kaç gece kalınıyor hastanede?
Ben çok bunaldım yaBugün depresif bi haldeyim ağrım var bi kaburgamda bi kasıklarımda bişey yapamıyorum yapmak istemiyorum. Ağladım durdum kızımla konuştum azıcık. Bekle bekle stres yapıyorum sürekli
Benim sezeryan dikisinden sarı bi su gelmiş
Doktorum akinti olursa gel demisti
Kocam zeynep olmadan gidemeyiz ben eve gelince bakayim dedi sanki tip mezunu
Antibiyotik falan kullaniyorum ama cok korkuyorum
Peki ya bu lohusalığı berbat geçen bir ben mi varım kim ne dese batıyor .. kızımı severken ağlıyorum kızım ağlıyor ağlıyorum kızım gülüyor yine ağlıyorum şükrediyorum yine ağlıyorum .. anneme kızıyorum bu sefer üzdüm diye ağlıyorum kadın gitti ablamı yolladı ablam dönünce dün geldi yine bağırıp kızdım kırdım üzdüm sonra da git istemiyom dedim şimdi yine ağlama krizim tuttu ne zaman geçecek bu yoksa böyle mi devam edecek bunaldım çıldırcam neredeyse her kafadan bir ses iyisde batıyor kötüsüde ve herkesi kırıyorum
Bende buyugune agliyorum :)
Oyun oynamak istiyor beklemek zorunda kaliyor.Aksam uykusu geliyor beni bekliyor.Ona bakinca nedense bi icim burkuluyor eski gunlerimizi dusunuyorum kostururken parkta,cok gezerdik fln.Yazarken bile gozlerim doluyor :)
Gececek diyorum bakalim.Kardesini severken ona da ayri duygulaniyorum.
Kırma konusu yok sadece o konuda genelde once susmayo tercih ederim sonrada bi sinir geciyor yumusuyor,ill gerginlik olmuyor.
Hormonlarinda etkisi var.Bu kadar degisiminde.Kolay degil.
Saril anacigina kusuruma bakma de canim,sende onun yavrususun sonucta ❤
Anacım hep alttan alıyor zaten gitti artık o istanbulda ben başka yerdeyim hala daha bana ağlama kızım diye yazmış halbuki ben onu üzdüm bi an önce geçsin hiç iyi değişim ya depresif bi halim varBende buyugune agliyorum :)
Oyun oynamak istiyor beklemek zorunda kaliyor.Aksam uykusu geliyor beni bekliyor.Ona bakinca nedense bi icim burkuluyor eski gunlerimizi dusunuyorum kostururken parkta,cok gezerdik fln.Yazarken bile gozlerim doluyor :)
Gececek diyorum bakalim.Kardesini severken ona da ayri duygulaniyorum.
Kırma konusu yok sadece o konuda genelde once susmayo tercih ederim sonrada bi sinir geciyor yumusuyor,ill gerginlik olmuyor.
Hormonlarinda etkisi var.Bu kadar degisiminde.Kolay degil.
Saril anacigina kusuruma bakma de canim,sende onun yavrususun sonucta ❤
Anacım hep alttan alıyor zaten gitti artık o istanbulda ben başka yerdeyim hala daha bana ağlama kızım diye yazmış halbuki ben onu üzdüm bi an önce geçsin hiç iyi değişim ya depresif bi halim var
benim de bugun annem geldi ve daha gitmeyecek nasil olucak nasil yapicaz bilmiyorum gerçekten kendi annem bile evde olmasi cok korkutucu geliyor banaMerhaba kızlar bugüne kadar gayet iyiydim rahattım. Bugün bi stres bi sıkıntı... Herşey gözümde büyüyor, cumaya doğum yapacağım kaynanam taa salı gününden geliyor, Allah bilir kaç aya gider artıkzaten gelecek sıkma canını diyeceksiniz ama elimde değil...Bizde herkes il dışında, şimdi ev curcuna olacak, şimdiden stres bastı. Her kafadan bi ses, karışanlar görüşenler... Yeminle sancı giriyor...Ev 2+1 zaten.. Salon da millete tahsisli olacak..Bi an erken doğum olsa da ceeeee ben doğum yaptim desem ne güzel olur diyorum
Ama gelsin artık :) Böyle değildim rahattım ne güzel bugün bi karardı içim. Bilsem tarihini ona göre hareket edicem ama böyle bugün de gelebilir 10 gün sonra da gelebilir belirsizliği strese sokuyor beni iyice. Gelse öpsem koklasam rahatlasam istiyorum artık.Ama daha zamanin var :) hic üzme kendini.
Agrilar sizilar hep vucudu alistirmak icin.
Son zamanlarin huznude basiyordur
Ben de oyle yapiyorum. Hatta bence sicak bile. Herkes bu cocuk usur diyor. Niye ususun kisa kollu uzun kollu body bi de kac kat kundak. Illa pelus battaniye istiyorlar ustune.Canım ben kare battaniyeyi kundak yapıyrm eller bağlı gibi ayaklar relax oluyor. Evınde ısısını ayarladk mı başka bişeye gerek olmuyor. 1 ay olunca da hazır kundak kullancam. 3-4 aydan sonra da kolsuz uyku tulumu:) ilk kızımda bu düzen gitmiştim. Yine aynısını yapyrm
Maşallah Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah37+3
Cuma gunu dogum iznine ayrildim pazartesi doguma gittim.
Evet bugün benim dr.da böyle bisey söyledi bana bugünde gelebilir daha da geç gelebilir diye şimdi bi tuhaf ruh hallerimdeyimAma gelsin artık :) Böyle değildim rahattım ne güzel bugün bi karardı içim. Bilsem tarihini ona göre hareket edicem ama böyle bugün de gelebilir 10 gün sonra da gelebilir belirsizliği strese sokuyor beni iyice. Gelse öpsem koklasam rahatlasam istiyorum artık.
Ya arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus devami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor. Yardimci olur musunuz
Allah kurtarsin. Allah kavustursun kucagina saglikla almayi nasip etsin.Kızlar yarın sezeryan a gireceğim. Kalbim çok hızlı atıyo çok heyecanlıyım. Sanki ben bende değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?