Evet hareket etmiyordu bazen yeri daraliyor.ama hic hissetmesen doktora sorKızlar selam 37+2 deyim. Hareketleri eskisi gibi değil.. sizde de böylemiydi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hareket etmiyordu bazen yeri daraliyor.ama hic hissetmesen doktora sorKızlar selam 37+2 deyim. Hareketleri eskisi gibi değil.. sizde de böylemiydi ?
Bende Cuma gunu sabah olmustum.
Ertesi gun doktorum sordu cikmak istemedim,pazar sabahi cikis yaptik
Ben iki gece kaldım.Sezeryanın ertesi gün çık dese de çıkamazdım.3.gün öğlene kadar kaldık iyi olduKızlar ne sorcam, epidural ya da spinal olanlar hastanede kaç gün yatılıyor? Cuma sezeryan olacağım, ne zaman çıkartırlar hastaneden?
8 gün oldu canım bir an önce 40 günlük olmak istiyorum ya da şimdi tek kalırsam iyi gelir birazAy yazdigini okudum ic cektim yine gozlerim doldu,onun yazdigini okuyunca yine aglamissindir.
Ahh anne olmak❤
En azindan ne hissediyorsan soyle canim zaten seni iyi anladigi belli.Konustukca sende rahatlarsin.
Gececek❤
Ne kadarlik oldunuz?
Ben iki gece kaldım.Sezeryanın ertesi gün çık dese de çıkamazdım.3.gün öğlene kadar kaldık iyi oldu
Bunu yazdıktan sonra oynadı.. fakat eskisi gibi değilEvet hareket etmiyordu bazen yeri daraliyor.ama hic hissetmesen doktora sor
Zaten eskisi gibi olmuyor canim elini karnina koy en fazla nerde hissediyorsan oraya koy sakin ol o oynar bende cok korkardim biseymi oldu diye dogun yapacagim gune kadar korktumBunu yazdıktan sonra oynadı.. fakat eskisi gibi değil![]()
Bende tek kalmaktan korkuyorum bebekle ya bisey olur diye8 gün oldu canım bir an önce 40 günlük olmak istiyorum ya da şimdi tek kalırsam iyi gelir biraz
Günaydın oğlumda 3kg denmişti ama 2600 doğdu.
Bi 400 gram eksik o halde arkadaşıma da 3500 demişti 3100 doğdu bebek standart olan bi ölçüm mu acaba
Hamilelikte organlar falan yer degistiriyor ya bagirsaklar da cok etkileniyor. Ben de buna bagliyorum aslinda ama emin olamiyorum. Basur acisi nasil birsey hic bilmiyorum acikcasi..Benim hamileligin son haftasi basur sikayetim olmustu.
O yuzden biraz zorlandim ama agri sezaryenle ilgili degildi yani.
Basurda cok sukur gebeliktendi,gecti.
Aslında sağlıklı olsunlar gerisi çok önemli değil ama ben merakı ettim sadeceBugün kontrolüm vardı 37+2 yiz 3300 gr kilosu boyu 49 cm. Daha vakit var bu hızla giderse normal doğum zor dedi.
Geçen hafta 2800 idi bir haftada 3300 e çıkması çok fazla geldi. Ama doktorum da söyledi bebeğin duruşundan değişebiliyormuş. Artı eksi, bu tam kesin kilosudur diyemezmişizKafalar karıştı. 3800 e kadar normal doğabiliyormuş...
Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
![]()
Slm kızlar kızımı sağ salim kucağıma aldım 4 kg 53 cm nur topu gibi bir kızım oldu. Spinal anestezi oldum çok rahat ettim bebeğimde hemen emdi
Benimde 37+0... hareketi evet eskisi gibi değil büyüdü kocaman kız oldu :) yeri daraldı ama azıcık okşayıp konuşunca azıcık müzik açınca coşuyor benimki sonra duruluyor bikac gündür öyleKızlar selam 37+2 deyim. Hareketleri eskisi gibi değil.. sizde de böylemiydi ?
masallah çok tatlışmış zeynep.. ne güzel hepsinin kendine has olması bakalım benimki nasıl olacak bizi nerelere sürükleyecek:)@TazeAnne2018 @geranio kizlar hic birsey onceden planlanan gibi olmuyormus :)
Bende diyordum kundak battaniye...vs ama olmuyormus oyle :) zeynep 5 günlük olmasina ragmen kendine has ozellikleri var cok enteresan mesela asla kundak sevmiyor sıkı sıkı sarsan bile elleri dışarıcikmadan uyumuyor. Siz onu degil o sizi şekillendirecek emin olun. Aksam gaz sancimiz vardi 2 saat kadar uğraştık zor uyudu şimdi o nasil isterse o
Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun. Hayirli evlat etsin.Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
![]()
Bende aileler yanimdayken onlardan cok tepki aliyodum ama yinede bildgimi okudum. Cok giydirmk terletmek daha kotu aslnda..Ben de oyle yapiyorum. Hatta bence sicak bile. Herkes bu cocuk usur diyor. Niye ususun kisa kollu uzun kollu body bi de kac kat kundak. Illa pelus battaniye istiyorlar ustune.
Valla bence her anne nasil istiyrsa oyle yapmali. Acik da denersin kapali da. Belki tercihi bebegn yapar:) ben emerken yada araba koltgnda falan acik birakyrm uyurken kundakliyrm. Zaten muhtemeln 1-1.5 ay sonra o kollari kendileri cikaracklar:)))H
Hafif kundak mantikli geliyor bana da. Ama elleri serbest kalmali diyenler oluyor. Bakalim..