- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
Bebeklerin geneli ayni :) bazilari daha aglak ve memeci olabiliyor :) Memede gecen emzirme suresinin ve bebegin aktif emmesinin onemi cok buyuk galiba bunda.O da tamamen bebege bagli.Kucukler fln ama uyanmayincada uyanmiyorlar valla :)
Bende dikis yok canim alinacak.Yapistirma (strip) yontemi.
Acisi her gecen gun daha da geciyor.
Duş aldikca daha da rahatliyorsun.
Yurudukce hareket ettikce daha da aciliyorsun.
Ama kendini birden yorma yine de o zamanda insan dayak yemis gb oluyor.Yine de hamilelik sonrasi ve dogum fln bi yorgunluk oluyor galiba vucutta
Benim de dikiş yokmuş sanırım tam bilmesem de, acıyor yatıp kalkarken. Bugün biraz daha iyiyiö çok şükür.
Ilk zamsnlar yara olacakmis gibi agriyor ama yara olmuyor benim oyle oldu
Bi göğsümde hafif yara olmuş aralarda sürekli lansinoh sürüyorum. Yara kabuk bağlamış çok acımıyor artık.
Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
![]()
Allah analı babalı büyütsün canım.
Merhaba kızlar..
Henüz geçmişi okuyamadım. 8 Ekimde kızımı kucağıma aldım. 3500 gr 49 cm. Doktor 3 kg geçmez diyordu, kendisi de şaşırdı :)
Sezaryen ağrıları ve meme yaraları hayatımı kabusa çevirdi.. Meme kanıyor sürekli. Silikon ucla emzirmeye çalışıp aynı zamanda sütümü sağıyorum. Uyku sürem günde 3 saati geçmiyor
Allah analı babalı büyütsün. Bir an önce biter sıkıntılarınız inşallah.
Merhaba bayanlar, cumartesi günü kontrol için gittiğimde bebeğimde bradikardi ve aritmi vardı doktor acil sezaryene alacağız dedi 20 dakika içinde tahlil sonuçlarını bile beklemeden ameliyathaneye alındım. Bebeğime kordon dolanmış doğduğunda solunumu yokmuş ve kalbinde ritim bozuklukluğu varmış. Yoğun bakıma alındı supraventriküler taşikardi teşhisi konuldu, yani bir anda sebepsiz yere kalp atışları 270lere çıkıyor. İlk başlarda günde 16 kez atak geliyordu ve uzun sürüyordu. Şimdi birkaç ilaç denediler son verdikleri ilaca direnç göstermedi ilk kez 50 saati ataksız geçirdik çok şükür. Dogum yaptığımız hastanenin yenidoğan yoğun bakım ekibi ve doktorları çok önemliymis onu anladım. Bebeğim ve tüm yoğun bakımdaki bebekler için dua istiyorum sizden, sağlıktan öte hiç bir şey önemli değilmiş.
Allah acil şifalar versin. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur tüm bebekler ve hastalar.