• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Yavrumun halinden anlıyorum ama
Uykusuz olunca sinirleniyorum ben ya mesela bugün akşam tuttu Gaz sancısı 8 12?arası hiç sinirlenmedim seve seve sakinleştirdim yavrumu . Gece de sinirlenmesem keşke .

Uyku hali biraz daha zor oluyor.
Ama yine de onlarin işi bizden daha zor oyle dusun :) cok masumlar
Acı cekende onlar buyumeye calisanda
Bol bol saril kokla❤

Açilmam 2.5 cm kadardı.. ama açilma olmasada suni sanciyla başlatilacakti bebeğin suyu azalmişti.. sabah 9 bucukta suni sanciyi taktilar.. yaklaşik saat 2 gibi sanci hissetmeye başladim.. cünkü ebe 1 bucuk gibi su kesesini patlatti.. saat 4 gibi epidurali taktilar.. yani yoğun sanciyi 2 saat çektim.. çok kolay diyemem ama dayanilmicak gibi de değil.. sanki çok yoğun bir gaz sıkışması gibiydi.. Allah yardımcın olsun.. ebenin yönlendirmeleri çok önemli..
Çok sağol canım teşekkür ederim

Vücut istiyor demek ki normalde sevmediğin şeyi isteyerek yediğine göre kesin vücudun ihtiyacı var tahin helvasına :rolleyes:
Kakao, kafein ve çikolata beni can evimden vuran üçlü :rolleyes:
Tahinli kurabiye de olur bak onu da severim.
Kalori sayımı yapıyorum son bir haftadır. Gerçekten de az yedikten sonra karbonhidrat ve şeker sınırını geçmeden istediğini yiyebiliyorsun.
Ahh şu az yeme olayına aynen böyle devam etsem...

Cok yemiyorum bende ama emzirdikce insanin bi içi cekiliyor sanki :)))))

Hahaha ... bizde hastane için çıktık sağlık ocağınada gittik hastane çıkışı hem yemek hem alışveriş yaptık .. bu sefer baktılar ben 40 beklemiyrum akşam ezanından sonra çıkılmaz bak bişeyler görürsün hasta olursun falan filan dediler bende her ihtimale karsı sorayım dedim :) bugün kontrolü var kızımın yine çıkacağız mecbur ..

'Sizi goruyorum ya' denilesiymis cidden :))))
O ne demek bisy gorursun ya.
Ben hava guzel diye gezmeyede gittim.
Bence Allah'a emanetiz oyle cok basit hemen bisy olacaksa evde de olur.Tamamen psikolojik bence.
Bide boyle muhabbetlere gozune sokar gb ne gerek var.

Çok heyecanlanıyorum ya ben de bi ishal oluyorum bi üşüyorum bi sıcak basıyor adet sancısı gibi sancılarım oluyor bugün iyice heyecan yaptım ama düzenli bi sancı yok. Şimdiki merakım terazi mi olacak kızım akrep mi her şey bitti derdim bu :))

Çok heyecanlanıyorum ya ben de bi ishal oluyorum bi üşüyorum bi sıcak basıyor adet sancısı gibi sancılarım oluyor bugün iyice heyecan yaptım ama düzenli bi sancı yok. Şimdiki merakım terazi mi olacak kızım akrep mi her şey bitti derdim bu :))
Benim de kız zamanlarımız yakın ;) Akrep olacak bence, daha vakit var çünkü.

Benim de kız zamanlarımız yakın :KK66: Akrep olacak bence, daha vakit var çünkü.

Öyle görünüyor ben de akrebim de ondan korkuyorum :) bi kaç kişi kaldık heralde doğurmayan hayırlısıyla alsak kucağımıza :) siz de normal istiyorsunuz heralde. İnşallah kolay doğumlarımız olur

Öyle görünüyor ben de akrebim de ondan korkuyorum :) bi kaç kişi kaldık heralde doğurmayan hayırlısıyla alsak kucağımıza :) siz de normal istiyorsunuz heralde. İnşallah kolay doğumlarımız olur
Evet normal istiyorum bir aksilik olmazsa. Dün çatı muayenesi de yapıldı. Çok uygun gaaayet iyi dedi ama bakalım. Daha iki haftası var bu bebenin dedi gönderdi beni :D Ama hiç belli olmaz hazırla kendini normal başlar sezaryene alınır, ani bir şey olur sezaryene alınır falan önemli olan bebeğin sağlığı dedi. Ben de öyle canım dedim, bebek için en iyisi neyse o olsun. Bana uyar ;)

Ya bu akrep burçlarından neden sahipleri de dahil herkes korkuyor. Dün hastanede akrep burcu muhabbeti oldu hemşirelerle. Eşim de çok korkuyor yandık yandık diye :D Ben burçlara inanmam o yüzden rahatım. Ama eşime göre şu ana kadar tanıdığı tüm akrep kadınları kök söktüren cinsindenmiş. Hatta hemşirelerin içinde ikisi akrepmiş ve evet az sinirleneyim kimse yaklaşmasın bana fena yaparım dediler :rolleyes:

Bunlar sıkmayacak gb degil.
Zaten psikoloji onemli.
Dinleme canim hurafeleri,bebege verimli olacak tek kisi sensin seninde moralin onemli bebegin ve sutun icin.
Birak onlar zamaninda ne yapmissa,nelere inanmislarsa.
Al bebisini cık yuru,balkona cikip oksijen almakta mi yasak,ne garip insanlar.
Al benden dr o kadar canim.yani gelemeleri sormalari güzel de onlar gidince soyledikleri hep aklimi kurcaliyor.
Şu sıra da giymeye taktim.nasil giydirecegimi sasirdim.hava bu aralar serin.esimle ikimiz kazak ve ustune ceket giyiyoruz.bize soguk geliyor.
Bebegi de kolsuz zibin.2 penye takim giydiriyorum.1 ince kundaga sariyorum.1 de müslin battaniyeye sariyorum.üsür diye.
Başina bere ellerine de corap takiyorum.komşu diyir ki tek takim giydir kundagina sar bide müsline tamam diyir.ama ben bitlisteyim.zaten hıriltısı var.iyice hasta olur diye korkuyorum.

Siz bu kadar konusurken olur mu deseydin valla :))
Bebek emdikce yine de getirir canim.
Ve bu kilo kontrolunde anlasilir.
Pompaya ve ondan cikan cc'lere cok takilmamak lazim.
Yutkunuşundan anlayabilirsin emerken.Uyuyakaliyorsa memede tabii daha cabuk acikacaktir.Sen doktorunu dinle sadece.
Canim belli bi doktorum yok.burds cocuk doktoru yok.sezeryanimi da baska bi ilcedeki hastanede yaptirdim.ama surekli gittigim bi doktor degildi.
Kadin doğumcuma sürekli gittim.ona mi sormaliyim??
Burundansa temizlemelisin ona gore duurmuna bakarsin.
Bogazdansa doktora gorunmenizi tavsiye ederim.
Burunda görünen bisey yok.acik görünuyor.lakin memeye takinca hirilitisi basliyor.bide gün icinde ara ara hapsuruyor.boğazdan olup olmadıgini nasil anlicam?
Kusuruma bakma çok soru sordum.Allah razi olsun.

Evet normal istiyorum bir aksilik olmazsa. Dün çatı muayenesi de yapıldı. Çok uygun gaaayet iyi dedi ama bakalım. Daha iki haftası var bu bebenin dedi gönderdi beni :KK70: Ama hiç belli olmaz hazırla kendini normal başlar sezaryene alınır, ani bir şey olur sezaryene alınır falan önemli olan bebeğin sağlığı dedi. Ben de öyle canım dedim, bebek için en iyisi neyse o olsun. Bana uyar :KK66:

Ya bu akrep burçlarından neden sahipleri de dahil herkes korkuyor. Dün hastanede akrep burcu muhabbeti oldu hemşirelerle. Eşim de çok korkuyor yandık yandık diye :KK70: Ben burçlara inanmam o yüzden rahatım. Ama eşime göre şu ana kadar tanıdığı tüm akrep kadınları kök söktüren cinsindenmiş. Hatta hemşirelerin içinde ikisi akrepmiş ve evet az sinirleneyim kimse yaklaşmasın bana fena yaparım dediler :rolleyes:

Hehe :) ne güzel uygun olması kısmet artık benim de muayenem yapıldı da kafası çok yukardaymış onu indirmeye çalışıyorum yerimde durmuyorum :) ya ben çok inanırım burçlara benim sıkıntım fazla derin olması yüzeysel kafaya hiç bişey takmayan biri olmak isterdim yoksa iyidir akrep :p

Aaaa geçmiş olsun iyi olsun inşallah ne zamZbdır var sarılık ? Benimki de olmuştu bir gece fototerapi Aldı geçti şükür.
Ya ben gece saat kurmuyorum :KK43: doktor uyku süresi 5 olmadığı sürece kendi uyabdığında emebilir Demişti bu konuda her kafadan ayrı ses çıkıyo ama 5 saat de çok fazla cidden..Bebeğim geceleri genelde 2 saatten fazla uyuyor uyanınca emziriyorum.Tedavş Altın'da olduğu için mi iki saatte bir uyandırıp emziriyorsun
6. Gun kontrole goturduk. Gecen cumartesi. 24 saat fototerapi aldi 10a dustu. Iki gun sonra kontrolde 14e yukseldi. Iki gun sonra yani dun 16ya cikti. Bugun 14e inmis tekrar. Karaciger enzimlerine ve idrarina da bakildi. Iyi cikti. Iki saatte bir bi anne sutu bi mamayla besledik. Oyle dustu. Pazartesi yine kontrol var. Uykusuzluktan sarhos gibiyim.

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Merhaba arkadaşlar bebeğim küvezden çıktı henüz 13 günlük ve göbeği hala düşmedi ve bizde hala yıkamadık der yıkamayın dedi diye bugün evde beraber geçirdiğimiz 5. Günümüz artık alıştık birbirimize annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Geçmişi tam okuyamasamda kilo konusu geçmiş ben hamilelikte 6 kilo almıştım şuan kilom hamilerkaldığım kilodan 4-5 kilo daha aşağıda yani 10-11 kilo gitmiş benden herkes dahil buna bende şaşırıyorum ama bende de ödem görmüştü Doğum sonrası kontrolde ödem ilacı verdi eski yeni tüm ödemi attım sanırım:))

Göğüs ucu yarası içinde şunu söylemek istiyorum bebeğimi 1 haftadır düzenli emziriyorum ve gümüş kapak kullanıyorum şu ana kadar hiç yara olmadı bilmiyorum bundan sonra olurmu artı hiç krem kullanmıyorum ben şimdilik memnunum gümüş kapaklarımdan :))

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Geçmiş tedavilerimden bu sürecini anlayabiliyorum canım şu an değerlerin çok güzel katlanmış artık bir daha test yapmana gerek yok kafanınrahat tut ve artık bebeğine odaklan tek yapacağın stersden uzak durmaya çalış ve dua et canım inşallah keseyide görürsünüz kalp pıt pıtlarınıda duyarsınız rabbim hayırlı evlat eylesin inşaalah

6. Gun kontrole goturduk. Gecen cumartesi. 24 saat fototerapi aldi 10a dustu. Iki gun sonra kontrolde 14e yukseldi. Iki gun sonra yani dun 16ya cikti. Bugun 14e inmis tekrar. Karaciger enzimlerine ve idrarina da bakildi. Iyi cikti. Iki saatte bir bi anne sutu bi mamayla besledik. Oyle dustu. Pazartesi yine kontrol var. Uykusuzluktan sarhos gibiyim.
Rabnim şifa versin zor günler ama atlatacaksınız inşallah

Geçmiş tedavilerimden bu sürecini anlayabiliyorum canım şu an değerlerin çok güzel katlanmış artık bir daha test yapmana gerek yok kafanınrahat tut ve artık bebeğine odaklan tek yapacağın stersden uzak durmaya çalış ve dua et canım inşallah keseyide görürsünüz kalp pıt pıtlarınıda duyarsınız rabbim hayırlı evlat eylesin inşaalah
Artik kan vrrmeme gerek yok mu? 2 dusuk yaptim once pataloji de sebebini bilmiyor. Simdi cok umutluyuz. Esim cok hevesli. Ben hep stresliyim. Yasim 28 oldu . Saglikli bebemiz olsun

Selam hanımlar birşey soracağım topuk testinin ikincisini sağlık ocağında kaç gün sonra yapılıyordu arayan sıran yok sağlık ocağından 10gün oldu doğum yapalı..birde oğlumun vücudunda soyulmalar var normalmi acaba sizdede oldumu?

Back
X