Geçen sene aynı takvimle 9 ay bekledim cnm:) sizin topiğe bi bakayım dedim nostaljik oldu ay çok heyecanlı. Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.bnm 9 ekim görünüyodu 2 ekimde geldi.hamileyken zmn geçmiyodu bana.Hadi inşallah güzel haberlerle gel=)
Çok şükür canim gelmiş geçmiş olsunAynen banada bebek keseye yerleşmeye başladığı zaman olabilir dedi bi sorun yok dedi sukur
Ay ne güzell=) Amin allah razı olsun inşallah. Benim de 9 ekim görünüyor ama ben eylül de gelecek diye tahmin ediyorum=) yada belki benim de 2 ekim olur=)Geçen sene aynı takvimle 9 ay bekledim cnm:) sizin topiğe bi bakayım dedim nostaljik oldu ay çok heyecanlı. Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.bnm 9 ekim görünüyodu 2 ekimde geldi.hamileyken zmn geçmiyodu bana.
Günaydın=)gunaydin kizlarrr
Teşekkkür ederimÇok şükür canim gelmiş geçmiş olsun
Geçen sene aynı takvimle 9 ay bekledim cnm:) sizin topiğe bi bakayım dedim nostaljik oldu ay çok heyecanlı. Allahım hepinizi sağlıkla kavuştursun bebeklerinize.bnm 9 ekim görünüyodu 2 ekimde geldi.hamileyken zmn geçmiyodu bana.
Bişey değip değip geçiyormuş gibi mi ? Benim öyle oluyordu da lekelenme olduğunda
Ben kullanıyorum o etkileri yapacağını doktorum bana söylemişti ama ilkinde yaptı sonrakilerde herhangi bir yan etki yaşamadım ben.arkadaşlar doktorum bana progestan vermişti içinde sadece 1 tablet var içmemiştim bugün içeyim dedim baş dönmesi+ uyku yapıyor her kullanımda mı böyle bu ilaç kullanan varmı?
insaallah katlanmistir canim meme hassasiyeti bendede var ilk gunden beri sol meme feci benimdeSaat 3 gibi kan vermeye gideceğim. İnşallah katlamıştır değerim.
Bir de meme uçlarım çok acıyor ya sağ meme özellikle çok rahatsızlık verici
Bak ankaradaymışsın sen de benim gibi istersen sana doktorumu Söyleyeyim bir defa bile olsa ona git memnunum ben
insaallah katlanmistir canim meme hassasiyeti bendede var ilk gunden beri sol meme feci benimde
Tepe tip merkezi Özgür karaahmetoğlu.çok Planlı çalışıyo hastalarına dosya tutuyo hastasını önemsiyo her şey iyi güzel de doğum yaptırmıyorCanım kime gidiyorsun?
canim benimdr 1 2gece oyle olduu resmen sabah kadar uyuyamadim cok normal bunlar sen daha once kan vermemismiydin bugun neden veriyorzunBenim daha 2 gün oldu bu meme hassasiyeti. Heryerinde değil de sadece ucu sağ çok fena öyle dokununca filan değil de birde geliyor canım yanıyor
Allah yardımcın olsun canımGünaydınlar
Bulantılarım başladı kızlar şimdi yoldayım birde okula gidiyorum off
Nerde canım bende ankaradayımTepe tip merkezi Özgür karaahmetoğlu.çok Planlı çalışıyo hastalarına dosya tutuyo hastasını önemsiyo her şey iyi güzel de doğum yaptırmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?