merhaba kızlar dr um 17 Ekim 2018 için doğum tarihi verdi şuan 9. haftadayım şuana kadar 2 farklı dr a muayene oldum(testler için ankara da ve akrabımız vardı kayseride ona) gerek hastane ortamı gerekse dr samimiyeti olarak kayseriyi çok beğendim fakat gidip gelmem risk hatta imkanım olsa bile Ankara'daki özel muayene dr yada hastanelerinden doğumda harcanan ücretlerden daha ucuza geliyor :) Avusturya vatandaşı gurbetçi gelin olarak Türkiye'ye geldiğimden buyana Türk hastane sistemi ve dr ile aram hiç iyi olmadı orayla karşılaştırdığımdan bu yüzden kafama yatan DR ve hastane bulamadım sizler bu konuda napıyorsunuz ?(Dr ve hastane öneriniz varmı Ankara'da)
TORCH testi yaptırmıştı dr muz sonuçlarımız IgM değerleri negatif IgG pozitif çıktı sağlam olması amacıyla avidite istedi özellikle Toxoplasma IgG testinde onda da yüksek avidite çıktı Dr'umun ve Intaniye servisinin yorumuna göre bağışıklık hamilelik öncesi kazanılmış bir sorun olmadığı söylendi fakat yinede hamile bayan olarak düşünce oluyor.