2018 Ekim Anneleri

Benimkide erken döllenmeydi. Tahmini doğum tarihi 06 haziran olması gerekirken otomatik hesaplayıcıya göre, 01 haziran bazende Mayıs sonu gözüküyordu. Ama iyi bişeydi önden önden ilerliyorduk aynı adet tarihli arkadaslarıma göre.

Ohh çok şükür sevindim senin adına canım. Rabbim daha iyi haberler almayı nasip etsin.

canımmm cokk sevındım gözün aydın. zor günler gecırdın. rabbim bekletmeden mükafatını verdı. darısı bızlere ınsallah.

canımmm cokk sevındım gözün aydın. zor günler gecırdın. rabbim bekletmeden mükafatını verdı. darısı bızlere ınsallah.

Allah razı olsun canım.İnşallah en kısa zamanda alırız haberlerini.Nasılsın?

Adetime dört gün kaldı *test yaptım negatif.... Gecen yıl ki hamileliğimİe dört ggünönce cıkmıştı...ama düştü yavrum... en kısa zamanda hamile kalalım inşallah

İyiyim canım değerlerim sıfırlandı ipneye gerek kalmadan atlattım.inşaallah son düşüğüm olur şimdi adeti bekliyorum
Cok gecmis olsun kimyasal gebelikmiydi.
Eger sizin icin sikinti degilse beta degerleriniz nasildi yazarmisiniz

hayır canım sorun değil. kimyasal değil dış gebelikti.biraz uzun bir süreçti. iki gün arayla 350-450-515-590-512-560-515- sonra dış gebelik oldugu belli olunca sürekli ölctürmem gerekti. iki gün arayla bi arttı bı azaldı falan derken sonunda sıfırlandı.

ya canım benım senı bosyere korkutmus bu ebe. ne kadar ezbere konusuyor. ne kimyasalı. düpedüz hamilesin. artısında gayet güzel. hcg dedıgın nıhayetınde 0 dan yükselişe geçiyor ve iki günde bir kendini ikiye katıyor. hatta yüzde 60 artıs bıle yeterli. yanı senın gebeliğine saglıksız demek ıcın iki kere 48 saat arayla ölcülmesi lazım %60 artıs varsa sorun yok demek. arkadasım bosyere haftasonunu zehir ettirmişler sana. gözün aydın hamilesin bence hersey yolunda

Kızlar cuma günü Dr a gittim demiştim ya. Dr bana kesenin etrafında sebebi bilinmeyen hafif bi kanama var, ağır iş yapma falan demişti. Sonrada kanaman olursa gel diyip beni gönderdi. Ablama anlattım kızdı. Ne yani Dr ilaç falan vermeden gönderdi mi diye.tedirgin oldum şimdi. Ankara Eryaman dayım Dr da bulamadım başka. Randevular hep dolu. En yakın 15 şubat

Bu aylarda değilde son aylarda daha çok bebeğe kilo aldiracak seyler tuketmemiz gerekiyo. Bu aylarda yediğimizde yemedigimizde bize geliyo bizden gidiyo. Yoksa iki gündür hic bisey yiyemiyorum mesela. Ama yinede buyumeye devam ediyo.

Canım demek ki çok büyük bi risk görmemiş doktorun. Yatıp dinlenince atlatabilecegin biseydir belki. Doktorada gidemediğine göre üzülüp stres yapıp etkileme meleğini. Yat dinlen. Pozitif ol :)

Bende 4w5d bugün 2 defa ölçtük ilk 60 ikincisi 140 çıktı kese görmeye gidecegız 5 gün sonra

Canım anlamadığım ebe ne diye boş konuşmuş? Sen ilk öğrendiğin günle diğer ölçtürdüğün tarihleri ve değerlerini yazsana? Ben 16 aralıkta adet oldum yumurtlama tarihim 2 ocaktı 16 ocakta baktırdım değerim 141.7 çıktı ertesi gün doktora gittim %100 hamile diyemem bugünde değerine bakalım yarı yarıya bir artış olmuş mu dedi. Benim 1 günde 2 katı artmıştı. Beta 2000 lerde doktora gittim son adet tarihime göre 6-7 haftalık olmuş oluyordu ama karından kese görünmedi. Alttan anca göründü meğer geriden geliyormuşum geç döllenme varmış 7-8 gün yani son adet tarihim 24 aralık gibi oluyor yumurtlama tarihim 8 ocak. Değerini 2 güne bir sağlık ocağında ölçtür bak bakalım. Herşeyin olumsuzunu yüklemeye meraklı bu sağlık çalışanları. Takma kafanaa sağlıklı bir bebeğin vardır inşallahh <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…