• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Kızlar benim bebeğime de tahmin de bulunabilir misiniz ??

Eklentiler

• sketch-1523021599248.webp
    sketch-1523021599248.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 92
  • sketch-1523021599248.webp
    sketch-1523021599248.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 92
Haklusn aılen kaynanan falan yokmu gelsn cnm ya ısımız cok zor sımdı bıkacgun yat sadece wc ve yemek ıcın kalk dedı dr bana
Varda uzaklar k .Validem var ama çok yakın değil bugün hastaneye koştu geldi oğlumla ilgilendi sağolsunbi şekilde idare edicez artık allaha emanetiz:nazar::KK200:

Canım benim kızımda öyleydi.
Ayrıntılı ultrasonda cikmisti.
20li haftalar flndı yani.
O zaman doktorum agir is,agir hareketlerden kacinmami,kanamam olabilecegini ve iliskiyi yasaklamisti.
O ara cok arastirmistim.Gecici gorulebiliyormus.
Benim de toparlanmis yukari cikmisti tekrar.
Rahim agzini kapatmaya cok yakindi hatta.

Sende dikkat et yine:KK66: Bayaa erken haftalar daha.
Evet soyledigin iyi oldu zaten hormonlardan mi nedir kose bucak kaciyorum kocisten bahanemde var simdi :)) saka bi yana insallah kist te cikti bi taraftan off insallah duzelir ikisi de Oglan dedigine sevinemiyorum bile endiseden:110:

Kızlar bebeğimin ense kalınlığı 2,4 çıktı. Doktor genellikle 1 ve 1,5 arası olmasını isteriz dedi. Kan sonucuna göre daha sağlıklı yorum yapılacakmış . Kan sonucumuda 2 hafta sonra çıkacak

Ben 11. haftadayım 2.5 mm ölçüldü. Yalnız değilsin inşallah bebeklerimizde bir problem olmaz

Back
X