Teşekkürler canım benim, faydası olursa ne mutlu
Ben kendi çocukluğumdan biliyorum, annem olmadığı için babannem büyüttü beni. annemi küçük yaşta kaybetmiştim. Tuvalete mutlaka babannemle gider, tuvalet bitene kadar onu bırakmaz habire konuşurdum

Tuvalet deliği beni yutacak babanne nolur gitme derdim

ve evimizdeki alaturka tuvaletti, ondan bile korkarken bi de misafirlikte klozet falansa hayatta oturmaz kabızlıktan ölürdüm

Dediğin çok doğru her çocuk için farklı bir deneyim, inşallah en kısa zamanda alışır prenses
Ben de 3 kilo almıştım son kontrolde ama 2 haftadır kesin bir 2 kilo daha almışımdır. Bir de yaz meyveleri falan da çıktı ya, dünyaları yiyesim gelior. Nasıl bir anda açıldı iştahım ya

Ama işin kötüsü süt ve özellikle de yoğurtla aram hiç iyi değil, çok zorlarsam günde bir bardak sütü anca içiyorum. Yoğurt da ayran falan olursa anca öyle tüketebiliyorum ya da sos olarak yemeklere döküyorum bazen
Benim ilk gebeliğimde de kanama sorunlarım olmuştu ama doktor tetonoz aşını yaptır demişti ve ben de güverek yaptırmıştım hatta sanırım 2 doz şeklinde vurulmuştum. Bilmiyorum ki bi zararı falan mı oluyomuş neden yaptırmak istemiyosunuz?
Ben henüz hiçbir şey hissedemiyorum ya acaba iyi mi kötü mü bilemedim

zaten ilk oğlumda da taaa 18.haftada hissedebilmiştim. Şimdi sabırsızlanıyorum ama ufak tefek gaz hareketlenmeleri dışında bir şey hissedemedim henüz
Al benden de o kadar canım ya... Acaba geçti mi ay bugün akıntı sarı gibi falan düşündüğüm günler gece kesin rüyama giriyo: kanamam oluyo hastaneye koşuyoruz falan. Hep bi kabus

Hayırlısıyla sağlıkla atlatsak şu süreçleri de kanama kabusu sona erse bi