çetin celik mi acaba sizi korkutan. o adamın hastalarıyla garezi var. üslubu cok kotu insan psikolojisinden zerrece anlamiyorBen myom ameliyatı olmuştum 5 yıl önce. Ameliyattan önce başka doktora gidiyordum ameliyat dedi bu defa gezmeye başladım belki biri çıkarda ilaçla tedavi olur diye. Isim vermeyeceğim ama buralarda gayette bilinen bir doktora gittim. Odasına girdiğimde myom var dediğimde bana hemen rahmin alınabilir dedi. Muayeneye aldı dünyanında lafını etti moralimi bozdu. Babam ısrarla Ali hocaya gitmemi söyledi gittim o da ameliyat dedi. Ben olmam dedim o zaman seni aşağı yönlendireyim takip yapılsın hastam çok alamam dedi. Aşağı indim poliklinik doktoru ameliyat istemiyorsunuz diye yazıyorum dediğinde birden ağzımdan ameliyat olacağım diye cıktı. Ali hoca ameliyatimi yaptı o gün bu gün doktorum. iyi ki ameliyat olmuşum çok çok şükür Rabbime bi sıkıntım olmadi sonrasında.
Ali hoca büyük bir sabırla beni dinledi yardımcı oldu. Ağladım teselli etti kurtajimi bile kendisi yaptı. En hassas olduğum zamanlarda hastalarını bekletti benle konuştu. Yani babam gibi oldu biraz.
Kazım hocanın da hastası çok biliyorum ya Ali hocanın ya onun. Doktor seçimin var ise ikisinden birini tercih et