• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

bende oyle dusunuyorum. Ama burger king farkli ya evde yapilan yada steak house.lardakiler gibi degil o yizden cpk canim cekiyodu yedim
Dogru:) ben herlde en son cocukken girdim oralara. Babam gida sektrndeydi. Pek izin vermezdi. Oylede alistik. Ama canin cekince yiceksin ohh mis:)

Kizlar ben bugun dayanamadim burger king yedim :)
4 aydir yememistim cok canim cekti ne yapayim
Yiyen var mi benim gibi?

Canim bende bi kac sefer kacamak yaptom

Bide kizlar yogurdunuzu hangi sutten yapiyorsunuz? Ben hazir aliyordum brucella dan dolayi ama yiyemiyorum.
Mahalle sutcusunden alip mayaliyorum artik
Benim hamile oldugumu biliyo
Eger antibiyotik koyuyorsan almiim dedim
Yok dedi bende ondan alip mayaliyorum artik

Surekli bu sekilde tukettiysen gebelikden oncede sakinca olmaya bilir ama o cig sutleri kullanmak hamilelikde tavsiye edilmiyor canim istersen bi uzmana danis

Dogru:) ben herlde en son cocukken girdim oralara. Babam gida sektrndeydi. Pek izin vermezdi. Oylede alistik. Ama canin cekince yiceksin ohh mis:)
bende gida muhendisiyim aslinda :KK70:
O etlerin nasil hazirlandigini biliyorum ama nefs istiyor:KK45:

Canim bende bi kac sefer kacamak yaptom

Surekli bu sekilde tukettiysen gebelikden oncede sakinca olmaya bilir ama o cig sutleri kullanmak hamilelikde tavsiye edilmiyor canim istersen bi uzmana danis
dr.uma sormustum sorun yok demisti sut icin. 3 senelik sutcum

bende vida muhendisiyim aslinda :KK70:
O etlerin nasil hazirlandigini biliyorum ama nefs istiyor:KK45:
Bak bak asil uzmn burda:)) babamda yasadgmz yerdeki restrntlrn mutfagna kadar hersyi bilirdi ondan belli yerlerde yerdik:)) ama nefis dedgn gibi. Ben yasaklara karsi biriyim. Bu sebepten nefsi tatmin etmek icin az da olsa yemek.

Yani ayni sey mi bilmyrm ama idrar benmde oyle cikmisti. Umursamadilar. Snra agrim gecmeynce 40 dk ultrsanla bobrek idrar yollarina baktilar orda enfksyn gorduler. Hakketen birilerinin anlamasi lazim.
Yine ağrım basladi boyle bacagima vuran kramplar sanirim magnezyum vermesi lazim

Bide kizlar yogurdunuzu hangi sutten yapiyorsunuz? Ben hazir aliyordum brucella dan dolayi ama yiyemiyorum.
Mahalle sutcusunden alip mayaliyorum artik
Benim hamile oldugumu biliyo
Eger antibiyotik koyuyorsan almiim dedim
Yok dedi bende ondan alip mayaliyorum artik
Bende gönenliden alıyorum gğnlük inek sütü ve manda sütü karıştırarak yapıyorum sürekli

Onu bana ameliyat sonrası vermişti çok rahat içtim
Ben yanlış biliyorum demekki ben 2 değerlikli daha iyi emilir zannediyordum

Yanlış biliyormuşşun canım

Psikolojim bozuldu kızlar
Çok ağrım vardı doktora gittim yine valla bıktım hastaneye gitmekten
Idrar tahlili yaptı da lökosit pozitif 1 çıkmış o ne ki? Bu kadarcik değerde idrar yolu enfeksiyonu olurmu ki?
Aksam nobetciyim getir dedi ama
Sali gunu kendi doktorumda randevum var
Bu arada bu doktor da erkek gibi dedi :) ama bacağının arasında kordonu varmış o yüzden emin değilim kordon da olabilir dedi :)))
Ya ne yapcam böyle kendi kendime hayatı zindan ediyorum
15 cm.olmuş boyu bu usg ye göre. Kilosu da 180 gr. Elleri kolları oynuyordu kuzucum ya can melegim

Enfeksiyon var demek canım lökosit pozitif çıkmış çok geçmiş olsun. Tabi gideceksin sıkıntın var canım rahatsızsın bebeğin ve senin sağlığın önemli şikayetin varsa sıkılmadan git. Çok geçmiş olsun

yalansindunya yalansindunya :)) bende diyrm ki ne kahve akintim var ne de ilac kullaniyrm:) ondan mesjlar karsti herlde dedim. Bi problem yok yani

Aa öyle mi ben karıştırmışım demekki sonradan da anlamadım tabi çok özür dilerim. Afedersin :olamaz:

Selam kizlarrr..
Biz de hersey yolunda cok sukur oglusum buyuyo pek sik giremiyorum. Bulantilarim tamamen gecti diyebilirim istah tavan 58 ile basladigim hamilelik seruvenim 16. Haftada 64 u gordum.sonra kendime bi dur dedim yine herseyi yiyorum (cunku vitamin takviyesi almiyorum hala ona cesaret edemiyorum icersem kusacakmisim gibi hissediyorum) ekmegi 1 dilim falan sadce kepek yemeye basladim oysa baslarda mide bulantimi bastirsin diye surekli ekmek simit yerdim. Hic durmadan yiyordum ust uste tatli tuzlu agzim bos durmuyordu artik oyle yapmiyorum ogunler arasi soyle 1-2 saat vucudu dinlendireyim yediklerimi sindireyim diyorum. Aciktigimi hissedince hemen su iciyorum 1 bardak. Kizim krese basladi onu yuruyerek goturuyorum arada sirada. Cok uzak degil zaten ama onceden halsizlikten araba ile gotururdum. Netice de 2 haftadir hic kilo almadim. Hala 64 um. Insallah en azindan 5. Ayi bu kilo ile bitireyim diyorum. Herkese sevgiler.
ben de 45 le başladım 46 olabildim. ben de acaba besleyemiyor muyum.bebeği diye düşünmeye basladim

Bak bak asil uzmn burda:)) babamda yasadgmz yerdeki restrntlrn mutfagna kadar hersyi bilirdi ondan belli yerlerde yerdik:)) ama nefis dedgn gibi. Ben yasaklara karsi biriyim. Bu sebepten nefsi tatmin etmek icin az da olsa yemek.
evet bende oyle dusunuyorum :KK70:

Bemde birkaç kez yedim :)
oh be benim gibi arkadaslarim var sevindim :)

Bende gönenliden alıyorum gğnlük inek sütü ve manda sütü karıştırarak yapıyorum sürekli
Gonenli pastorize mi?
ben de 3 kez etsiz çiğköfte yedim
ben ona cesarer edemiyorum. Uni.deki hocalarimiz cig koftecilere demediklerini birakmazdi ama ben hamile degilken yerdim simdi cesaret edemiyorum canim. Ama ahdim var esim dogum yapar yapmaz beni hastahaneden cig kofteciye goturecek :KK70: :KK70:

evet bende oyle dusunuyorum :KK70:

oh be benim gibi arkadaslarim var sevindim :)

Gonenli pastorize mi?
ben ona cesarer edemiyorum. Uni.deki hocalarimiz cig koftecilere demediklerini birakmazdi ama ben hamile degilken yerdim simdi cesaret edemiyorum canim. Ama ahdim var esim dogum yapar yapmaz beni hastahaneden cig kofteciye goturecek :KK70: :KK70:

Etsiz cig kofte zararli mi yaa...ben daha yarim saat once yedim...
Brn aksinr icinde kan yapici bulgur var diyr faydali bile diye biliyorum...

Birde bu gun tamda gobegimin orada bir agri var acana niye ki..sizde de arada da olsa boyle agrilar oluyor mu

Etsiz cig kofte zararli mi yaa...ben daha yarim saat once yedim...
Brn aksinr icinde kan yapici bulgur var diyr faydali bile diye biliyorum...

Birde bu gun tamda gobegimin orada bir agri var acana niye ki..sizde de arada da olsa boyle agrilar oluyor mu

Ah bizlerin agrilari kramplari sizilari bitmiyor anlaşılan:olamaz: hepimizde farklı sorunlar var göbeğimin orda degil ama sağ göğüs altımda kaburgamın orda batma ve agri var benimde inşallah geçer hepimizin sorunlari :dua:

Benimde aklıma o geliyor da kötü düşünüp kötüyü çağrmak istemiyorum.
Takip et çok dikkatini çekerse Dr a gittiğinde amniyon sıvını kontrol eder zaten.Ben panik Yaptım muayene oldum Bişey çıkmadı seninki de normaldir inş

Back
X