İnşallah canim benim
Benim oglum 29.ayina girdi canim. Seninki biraz daha ufak. Ben baslamadan 15-20 gün once anlattim. "Artık sana tuvalet alalim. Çişini oraya yap annecim. Sonra da çislere kakalara bay bay yapalim, bez kullanmayalım" dedim. Bir de "Teo nun kaka kitabi" diye bir kitap var psikolog onayli. Onu aldim ara ara okuduk. Sonra camaşır kiyafet alışverişi yaptim. Busmillah deyip basladik. Bugun 3. Günümüz. İlk gün 11 defa kiyafet degistirdik üç makine yikandi. Lazımlığa hic yapmadı. Olmayacak sandim. Her defasinda güzelce anlattım. Geceye dogru bi iki defa bi kac damla lazımliga yapti. Simdi arada kacirmalarla beraber soyluyor yapiyor. bazen ben sormadan diyor. Ama kakayi hic yapmadi. Altina yapiyor. Bu cok zorluyor beni. Sabah kustum falan. Ona da bunu belli etmemeye calisiyorum. Olacak insallah bakalim.
Bebis isine gelince. Ögrenir ögrenme ona da soylemistik. Kardes büyüyüp gelecek diye. "Simdi Simdi ben büyüdüm geldim. Kardeş büyüyecek gelecek. Annenin karnında" diyor. Bazen "anne kardeşi cıkart" diyor. :) Oğluma hamileyken ben de konusurdum. Bu bebisle pek konusamiyorum. Kiskanirsa diye. Simdiki bebis de erkek. Gecen gun oglum dizimde yatarken bi elimle onun saçlarını oksayip, diğer elimle karnımı sıvazlayip "canim oğlum, seni cok seviyorum vb" konustum. İkisinin niyetine :)