• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Mrb canım, bende dr dan az önce rahim ağzım 30 mm çıktı, 2 hafta sonra gel dedi, dikiş atabiliriz dedi ama sana kalmış dedi, bnm geçen yıl bir kaybım var o yüzden korkuyorum bu rakam iyi mi 40 ın altında iyi değil diye okumuştum bende , başından beri progrstan 200 lük kullanıyorum iğne ne iğnesi senin canım?
Progestan ve pruluton ıgne kullanym cnm senınde kısa 40 mm olması lazmmıs hemen dıkks nıye demıskı bana calısma verdi dr calsmaya basladm

Progestan ve pruluton ıgne kullanym cnm senınde kısa 40 mm olması lazmmıs hemen dıkks nıye demıskı bana calısma verdi dr calsmaya basladm
HAreketlerimi kısıtlasam dedim, hayır hiçbir faydası yok, aksine hareket etmen daha iyi dedi.iğne YÖK bende , önÜmüzdeki zamana bakacağız dedi yani şuan değil dikiş te,Allah bebeklerimizi ve bizi korusun 35ler 39 lar görelim inşallah

HAreketlerimi kısıtlasam dedim, hayır hiçbir faydası yok, aksine hareket etmen daha iyi dedi.iğne YÖK bende , önÜmüzdeki zamana bakacağız dedi yani şuan değil dikiş te,Allah bebeklerimizi ve bizi korusun 35ler 39 lar görelim inşallah
Kısalmış evet daha önce 4cm di

Rapor verıp yaymayı onerıyolar cok ılgınc demıs dr ılk kez duydm

Rapor verıp yaymayı onerıyolar cok ılgınc demıs dr ılk kez duydm
Evet sorma bende şaşırdım gecen yıldan beri araştırıyorum hep yatmayı öneriyorlar , çalışıyorum, kafam karıştı , başka dr a mi gitsem oyy oyyy

Evet sorma bende şaşırdım gecen yıldan beri araştırıyorum hep yatmayı öneriyorlar , çalışıyorum, kafam karıştı , başka dr a mi gitsem oyy oyyy
Fıkır almak ıcın gıdebılırsn cnm bnm drumda kısıtlaöado pek ayakta kalma cok yurume dedı okdr cok zorlandm bugun calısmalta ama

Fıkır almak ıcın gıdebılırsn cnm bnm drumda kısıtlaöado pek ayakta kalma cok yurume dedı okdr cok zorlandm bugun calısmalta ama
Yürümüyorum, eğilmemeye çalışıyorum, ev işi yapmıyorum, sadece yemek yapıp masa topluyorum evde.araba kullanmak ve işim masa başı ama sürekli oturmak işte inşallah Allah yardımcımız olsun

Yürümüyorum, eğilmemeye çalışıyorum, ev işi yapmıyorum, sadece yemek yapıp masa topluyorum evde.araba kullanmak ve işim masa başı ama sürekli oturmak işte inşallah Allah yardımcımız olsun
Benım kalca be bacaklarm tutuldu bugun 45 gundur raporluydum mafolmusum ya yatmaktan daha kısalmasn ıns bebeklerımız saglıkla gelsn

Ben 11 aylıkken odasını ayırmıştım canım zaten sesini duyabileceğim kadar yakın mesafede ayıracaksan eğer yakın zamanda yapman iyi olabilir kardeş geldiğinde dışlanmış gibi hissetmesin kendini. Yavaş yavaş alışacaklar canım kardeşe yapacak bir şey yok bizler için de zor zamanlar olacak ama kardeşin güzelliğini büyüdüklerinde anlayacaklar. Benim iki kardeşim daha var biriyle 9 diğeriyle 13 yaş farkımız var hiç bağlı değiliz onlarla ortak nokta bulamıyoruz inş yakın yaşlarda daha iyi olur durumlar

Sen baya erken ayırmışsın. Ben emdiği için tembelliğime geldi. Pek oralı olmamıştım. Yaşları yakın olsun istedim ben de zaten hep. Hemen yan odada olacak.

İnşallah canim benim

Benim oglum 29.ayina girdi canim. Seninki biraz daha ufak. Ben baslamadan 15-20 gün once anlattim. "Artık sana tuvalet alalim. Çişini oraya yap annecim. Sonra da çislere kakalara bay bay yapalim, bez kullanmayalım" dedim. Bir de "Teo nun kaka kitabi" diye bir kitap var psikolog onayli. Onu aldim ara ara okuduk. Sonra camaşır kiyafet alışverişi yaptim. Busmillah deyip basladik. Bugun 3. Günümüz. İlk gün 11 defa kiyafet degistirdik üç makine yikandi. Lazımlığa hic yapmadı. Olmayacak sandim. Her defasinda güzelce anlattım. Geceye dogru bi iki defa bi kac damla lazımliga yapti. Simdi arada kacirmalarla beraber soyluyor yapiyor. bazen ben sormadan diyor. Ama kakayi hic yapmadi. Altina yapiyor. Bu cok zorluyor beni. Sabah kustum falan. Ona da bunu belli etmemeye calisiyorum. Olacak insallah bakalim.
Bebis isine gelince. Ögrenir ögrenme ona da soylemistik. Kardes büyüyüp gelecek diye. "Simdi Simdi ben büyüdüm geldim. Kardeş büyüyecek gelecek. Annenin karnında" diyor. Bazen "anne kardeşi cıkart" diyor. :) Oğluma hamileyken ben de konusurdum. Bu bebisle pek konusamiyorum. Kiskanirsa diye. Simdiki bebis de erkek. Gecen gun oglum dizimde yatarken bi elimle onun saçlarını oksayip, diğer elimle karnımı sıvazlayip "canim oğlum, seni cok seviyorum vb" konustum. İkisinin niyetine :)

Yaaa :( böyle olunca bir yandan da üzülüyor insan. İlkini ihmal eder miyim korkusu. Bu sefer de ikincinin hakkını mı yiyorum korkusu. Allah yardımcımız olsun. Ben de artık söylemeye başlayayım bari kardeş gelecek bak diye.

Düşününce Hamilelikte de tuvalet eğitimi ayrı zor :(( Allah kolaylıklar versin. Kitap tavsiyesi için de teşekkür ederim. Hemen bakayım ben de.

Arkadaşlar merhaba belki beni hatırladınız bilmiyorum enfeksiyon hocası doktoruyla konuştum anlattım dedim gebelikte torch testi yaptım cmv igm negatif igg pozitif dedi eskiden gecrmissiniz herhangi bir problem yok bebeğe bulaşmaz dedim hani aktiflesirse nasıl anlarım dedi artık aktiflesmez si siz hastalığı atlatmissiniz geçmiş bitmiş hastalık Yokkk ki bulassin dedim hani dört yaşında oğlum var acaba onda varmı dedi belki çok önceden gecirmissinizb illaki belirtisi olurdu yani zaten prim er enfeksiyon bebeklerde kalıcı hasara neden olur zaten belli olurbl

Kızlar merhaba
Işten yeni geldim uzandım karnimda hep böyle pıt pit bisey hissediyordum ama bu defa farklı hissettim sağımdan soluma doğru kaydı sanki böyle sanki içerde hava kabarcığı var gibi değişik bişey hareket ettiğini hic böyle hissetmemistim

Hm anladım canım ama ışte şimdi sende de çıkmış beni anlaman lazım igg pozitif ya tekrar aktif olmaz değil mi yani bebeği emzirebilecek miyim yada aktif olursa sutumle bulasirsa ve ondan da aile bireylerine bulasirsa hiç birşey anlamadım internette değişik değişik şeyler yazıyor yani kendi sağlığım için değil evlatlarımız için yoksa kanser olmuşum kör olmuşum umrumda değil sende annesin zaten bu testi yaptığıma pişmanım
Sadece hamileyken tehlikeli canim, normal zamanda bi zarari olmaz ki.. o da bebegin hassas olmasindan kaynaklaniyor.. digerinin negatif olmasi su an bu hastaligin vucudunda olmadigini gosteriyor sana lazim olan o..

Sadece hamileyken tehlikeli canim, normal zamanda bi zarari olmaz ki.. o da bebegin hassas olmasindan kaynaklaniyor.. digerinin negatif olmasi su an bu hastaligin vucudunda olmadigini gosteriyor sana lazim olan o..
Yok zaten hoca söyledi eskiden geçirilmiş bir enfeksiyon diye su an bulasacak hastaliginizz yok dedi tekrar da aktiflesmez dedi hastalık geçirilmiş çünkü igg pozitif olması ben bu hastalığı daha önce geçirdim zaten demek ilk çocuğum da yapmadım çünkü böyle bir hastalık geçirdiğimi bile bilmiyordum

Mrb canım, bende dr dan az önce rahim ağzım 30 mm çıktı, 2 hafta sonra gel dedi, dikiş atabiliriz dedi ama sana kalmış dedi, bnm geçen yıl bir kaybım var o yüzden korkuyorum bu rakam iyi mi 40 ın altında iyi değil diye okumuştum bende , başından beri progrstan 200 lük kullanıyorum iğne ne iğnesi senin canım?
Bana da doktorum 2 hafta önce demişti dikiş atılabilir atılsa bile devamli Yatman gerekir demişti.en son 37.5 du
Bu persembe kontrol var bakalim ne alemde hem uzunluk hemde oğluşum
Kızlar merhaba
Işten yeni geldim uzandım karnimda hep böyle pıt pit bisey hissediyordum ama bu defa farklı hissettim sağımdan soluma doğru kaydı sanki böyle sanki içerde hava kabarcığı var gibi değişik bişey hareket ettiğini hic böyle hissetmemistim
Kız bebekleri genelde böyle yapıyormuş kayıyor gibi
Seninde kiz mi

Kızlaaar. Sizinde göbek delikleriniz dışarıda çıkıntı yapmaya başladı mı? Benimkinin üst yarısı dışarda :)

Bana da doktorum 2 hafta önce demişti dikiş atılabilir atılsa bile devamli Yatman gerekir demişti.en son 37.5 du
Bu persembe kontrol var bakalim ne alemde hem uzunluk hemde oğluşum

Kız bebekleri genelde böyle yapıyormuş kayıyor gibi
Seninde kiz mi
Kız dedi ama yarın kesinleseecek Allah izin verirse canim

Back
X