Bu nasıl bir gerginliktir arkadaşlar yaaa daha şimdiden karnım öyle bir şişiyor ki... sabah dümdüz, akşama kadar 7-8 aylık oluyor. Var mi böylesini yaşayan
Al benden de o kadar, aynı durumdayım: gündüzleri davul gibi şiştiğimi hissediyorum karnım kocaman oluyo. Sabah kalkınca bakıyorum hoop minicik bi şey kalmış

Ama dikkat ettim de gaz yapan yiyecekler ya da meyve falan çok tükettiğimde oluyor çoğunlukla
Selam kızlar..kaç kilo aldınız? Ben 50.5 ile hamile kaldım. Sonra kusmaktan 48 kiloya kadar düştüm.. şimdi tok karnına 51.5 fln çıkıyorum. Yani nerdeyse 2-2,5 kilo almışım. Doktorum 57-58 kg dan fazla olma Doğumun çok zor olur kiloya vücudun alışkın değil, varis konusunda sıkıntı yaşarsın fln dedi. Ya daha Doğuma 23 hafta var. Sizce 7-8 kilodan fazla alır mıyım ne yapamam lazım..
Valla ilk oğlumda 48 ile hamile kalıp 65 ile doğuma gittim. minyon tipliyim ve bel fıtığım da var ama çok şükür bir sıkıntım olmadı. Zaten emzirme sürecinde de hızla gidiyor kilolar hemencecik. Şimdi de 18. haftam bitmek üzere ve dolu dolu 5 kilo almışım

İçim şöyle rahat: sağlıksız şeyler yememeye çalışıyorum, ama canımın çektiği her şeyi de ölçülü yiyorum. Demek ki metabolizma bu kadarını saklamış kendine, öyle düşünüyorum
Kızlar dün kontrolüm vardi onceden poliklinikte kiz gibi demislerdi bende hep kızım diye seviyordum ama babası ile kendi doktorumuza (ben doktor günleri dışında arada polikliniğe de gidiyorum) gidişimizde poposunu dönüp yatıyordu
Bugün yolda bak kızım uyuma da baba da görsün ben seni çok gördüm ama o sadece Ali doktorumuza gidince görüyor seni diye konuştum:)
Neyse sıra bize geldi bizimki ayaklarını karnına çekmiş bir yandan ayakları bir yandan elleri ile tekme atıyordu eşim bayıldı sevinçten:) doktorumuz kesin olarak Zeynebimin cinsiyet tahminini yaptı eşim de hep insaallah sağlıklı olsun ama kızım olsun çok isterim demişti Allah gönlüne göre verdi
Sağlığı iyi çok şükür 16 cm. 150 gr dedi kiloyu takma iyi dedi çok şükür. Bana kan ilacı ve magnezyum verdi 22.haftada ayrintiliya cagirdi
Maşallah minik Zeynep'e

İnsan gidip görmeyince özlüyor minikleri, babası da özlemiştir. Çok iyi olmuş, babayla hasret gidermişler
Ya ben gördüğüm herşeyi yemek istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Bir yandan da kilo almaktan zaten korkuyorum.. mesela canım hiç et yemek istemiyor böyle kızartma, mantı makarna fln istiyor..
Ben de bu ara meyveye taktım, dünyadaki bütün erikleri yiyebilirmişim gibime geliyo yani öyle bi canım çekiyo

Bu arada erik erken doğumu önlüyomuş sanırım

Ben de ilk gebeliğimde senin gibi sürekli mantı gözleme falan yemek istiyodum. Canın çok çekiyosa aşırıya kaçmadan tüket bence, hiç yemeyip aklında kalması daha kötü geliyo bana
Cuma günkü doktor randevum bugüne alındı nassı mutluyum anlatamam

bir de ilk ultrasonda kız, ikincide erkek dendi, bu akşam kesinleşir sanırım artık. Çok heyecanlı
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Ben de meraklandım, muayeneden sonra cinsiyeti bizimle de paylaş canım
Merhaba bayanlar benim gibi tuylenmesi olan var mi yuzumde 1 hafta almama ragmen yine baya ciktu bu durum beni canim cok sikiyor aglyrm bile ne yapmylm sizce yardim.edin
Benim yüzüm değil de göbeğimin üstü şimdiden tüy doldu. Geçen gün krem sürerken oğlum gördü ve tepkisi çok komikti "aaaa annee bu kıllar nerden gelmiş burayaaa" büyük bi şaşkınlıkla böyle dedi

Oğlum bilmem ki gelmişler bi yerden ama bebişimiz doğsun inşallah sonrasında gidecekler dedim