- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım Allah yardımcımız olsunAllah yardımcın olsun canım. Benim de çok mide bulantim var yemek yemeği biseyler içmeyi özledim resmen. Senin iki katı bide Allah kolaylık versin sabredelim geçecek insallah
Ben hafif gobusluydum yani dumduz bir karnim yoktu bazen sisiyor bazen gayet normal oluyor ben pek anlayamadimMerhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo
Benim karnim bu hafta belli olmaya basladi tabi disardan anlasilmiyor ama alt karnimda kucuk bir hamile gobegim var artik. Tabi benim ikinci gebeligim. Ilkinde 15. hafta belli olmaya baslamisti ikinci gebelikte daha erken belli oluyor. Annenin kilosu ve vucut yapisinin da faktoru var.Merhaba kızlar,
Hanımlar bir sorum olacak size ben 7 haftalık hamileyim. Doktora gittim vajinal ultrasonla muayene oldum. Bana adet ağrın oluyor mu dedi ben de ara sıra dedim progesteron verdi hazneden kullan dedi. Hem her şey yolunda dedi hem de bu ilacı verdi bir fikri olan var mı. Adet sancısı varsa kanama başlamasını engeller bu ilaç dedi.
Kızlar selam,
Boğazım feci ağrıyor... Sabah kalktığımda yutkunamıyor oluyorum. Gece yatmadan zencefil limon bal karıştırıp sıcak sıcak içtim. O biraz yumuşattı ama dinlenmek şart. E bizim gibi çalışan insanlarda da dinlenme olmuyor mlum... Önerisi olan var mı boğaz için?
Havalara dikkat edin, tam hastalık havası!
Selam kizlaarr. Benim 23 Martta ikinci randevum var 12+3 olacagim. Meraktan catliyorum doktorun cinsiyetini soyleme ihtimali nedir sizce gozrebilir mi belli olur mu tam ?
Kızlar bağdaş kurup oturmuştum sonra da öne doğru eğilerek oturmaya devam ettim ayağa kalktıgımda iğne gibi barkalar oldu kasigim da neden olur ki?
Merhaba kızlar,
Benim karnim bu hafta belli olmaya basladi tabi disardan anlasilmiyor ama alt karnimda kucuk bir hamile gobegim var artik. Tabi benim ikinci gebeligim. Ilkinde 15. hafta belli olmaya baslamisti ikinci gebelikte daha erken belli oluyor. Annenin kilosu ve vucut yapisinin da faktoru var.
Bence endiselenmeyin benim doktorum sikayetleri bir saydi ki araya bile giremedim dedi ki hamileler bize gelip soyle der; karnim agriyor, belim agriyor, basim agriyor, karnim cok agriyor, kasiklarima igne batiyor, karnima bicaklar saplaniyor, sirtim ayriliyor, kasiklarima bicak sokuluyor, midem yaniyor, midem cok bulaniyor, kusuyorum, asiri kusuyorum, basim donuyor, kalbim carpiyor, uykum geliyor, halim kalmiyor, yataktan kalkamiyorum... ama bunlarin hepsi 'normal' :) hepsini tek nefeste saydi korkma gececek dedi. ama yine de icim rahat etsin istiyorsaniz doktorunuzu arayin.Iğne gibibbatiyot kasigim doktora mi gitsem sinirim bozuldu
Ben hafif gobusluydum yani dumduz bir karnim yoktu bazen sisiyor bazen gayet normal oluyor ben pek anlayamadim
Ama 4.aydan once cok belirginlik olacagini sanmiyorum.
Şişkinliğim dışında hamile göbisi yok daha :)
Kızımda 4.ayin sonunda alt karnım belirmeye başlamıştı.
Selam canım. Benim normalde hiç göbek yok dümdüz karnım. Ama bu hafta küçük bi büyüme oldu dar giyince belli oluyor benim ikinci olduğu için belki daha erken çıkmış olabilir. Ilkinde 16.haftadan sonra çıkmaya başlamıştıMerhaba kızlar,
ben kese icin gittigimde iki kese gorduk. Sonra kalp atisini dinelemeye gittigimizde 3 kalp atisi duyduk canim.Kizlar birde seyi soracaktim cogul gebelik yasayan var mi bilmiyorum ama ilk muayenede tek kese tek kalp atimi duyup sonrasinda ikiz olma olasiligi var mi? aranizda yasayan ya da sahit olan var mi boyle biseye? Benim annem ikiz ve ailemizde de hem anne tarafinda hem baba tarafinda ikiz cok var ayni sekilde esimin tarafi da oyle. ben cok minyon tipli biriyim ilk hamileligim bu yuzden zor gecmisti vucut tasiyamiyor ikiz olursa diye cok korkuyorum. Bakimi da daha zor oluyor ama kismet iste Rabbim saglikli versin de yine de var mi boyle birseyle karsilasan?
Bence endiselenmeyin benim doktorum sikayetleri bir saydi ki araya bile giremedim dedi ki hamileler bize gelip soyle der; karnim agriyor, belim agriyor, basim agriyor, karnim cok agriyor, kasiklarima igne batiyor, karnima bicaklar saplaniyor, sirtim ayriliyor, kasiklarima bicak sokuluyor, midem yaniyor, midem cok bulaniyor, kusuyorum, asiri kusuyorum, basim donuyor, kalbim carpiyor, uykum geliyor, halim kalmiyor, yataktan kalkamiyorum... ama bunlarin hepsi 'normal' :) hepsini tek nefeste saydi korkma gececek dedi. ama yine de icim rahat etsin istiyorsaniz doktorunuzu arayin.
Normalde dışardan bakıldığında benmde belli olmaz daha ama ben kendimi bildiğim için normale göre çıkık azcık
Ay masallah ya. Saglikla kucaginiza da alirsiniz insallah.ben kese icin gittigimde iki kese gorduk. Sonra kalp atisini dinelemeye gittigimizde 3 kalp atisi duyduk canim.
Merhaba kızlar,
Ben hafif gobusluydum yani dumduz bir karnim yoktu bazen sisiyor bazen gayet normal oluyor ben pek anlayamadim
Ama 4.aydan once cok belirginlik olacagini sanmiyorum.
Benim karnim bu hafta belli olmaya basladi tabi disardan anlasilmiyor ama alt karnimda kucuk bir hamile gobegim var artik. Tabi benim ikinci gebeligim. Ilkinde 15. hafta belli olmaya baslamisti ikinci gebelikte daha erken belli oluyor. Annenin kilosu ve vucut yapisinin da faktoru var.
Şişkinliğim dışında hamile göbisi yok daha :)
Kızımda 4.ayin sonunda alt karnım belirmeye başlamıştı.
Bnm karnımda çıkmaya başladı ama ufacık belirgin. Çok yemek yersinde miden şişer ya öyle. Dün eşimde deyince göbüş büyümüş diyince bi tuhaf oldum
Bnm hiç göbeğim yoktur düzdür normalde. Birde bir anda belirginleşti .
Kızlar ben 10. haftadayım. Normalde dümdüz ve kaslı bir karnım vardı, 2 yıldır düzenli spor yapıyorum çünkü. Şu an sadece gazla dolu olan sert bir karnım var ama hamile gönbeği gibi değil. Uykudan uyanınca gazsız hali son derece düz :)
Şu 12 hafta bitse de spora başlasam...
Çok iyiiii
Önce alt karından başlar canim.Tabii erkende cikabilir :) Sen anlarsın en güzel :)