12.haftada başlıyor doktorlar ufaktan tahminlere ( erkekse daha net belli oluyor aslında ) ama yinede 16. haftadan önce net söylemek istemiyorlar çünkü malum kandırmaya müsait bir ortam var hehehe, allah gönlüne göre versin inşallah, en önemlisi sağlıklı olsun bizim olsunOyy tatlı ayaklarına onun :) benimde baya azaldı çok şükür mide bulantısı :) ben pazartesi gideceğim bebişimi görmeye bakalım cinsiyet tahmini de yapacak mi doktor :)
ne demek canım, burada önemli olan birbirimizi rahatlatmak, varsa tecrübelerden bahsetmek çünkü hamilelik güzel bir tecrübe ve çok hassas bir dönem, hormonlar tavan, alınganlık en yüksek seviyede. Güzel şeylerden bahsedip, birbirimizi anlamaya çalışmak en çok yardımcı olacak şey. Empati kurmak lazım bu dönemde, eh bende çok şükür 2. hamileliğimdeyim ve inşallah sorunsuz sonuna kadar gideriz. Her günün ve bu mucizenin keyfini çıkarınInşallah temennin için çok teşekkür ederim çok rahatlattın beni, doğru söylüyorsun bazı arkadaşlar daha zor geçiriyor hamileliğini Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun bebişlerimiz iyi olsun 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde hepimizi kucağımıza alalım inşallah
ayrıca ufak lekelenmeler yaşayan hamiş anne adaylarına da bir cümle edeyim:) endişelisiniz biliyorum ama bende yaşadım kahve lekeler şeklinde, dinlenme, yatış, rapor ve ilaç takviyesiyle atlattım oğlumu kucağıma aldım çok şükür. İnşallah sizinde bu şekilde hatırlayacağınız bir süreç olsun, en kötü yaşayacağınız tecrübe geçip giden lekelenmeler olsun der öperim sizi