• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Raporluyum evdeyim ondan geçmiyo çalısmaya başlayınca geçecek inş :) ay sağlıklı olsunlar doğsunlar da Önemi yok bişeyin :) 16 hafta dolduğunda çağrıldım ben,Detaylı usg de cinsiyeti öğrendim geçen hafta rutin Dr bebişin 88.7 gr olduğunu söyledi.Adam kırk takla atıyo içimi rahatlatmak için bakalım her şey yolunda gitsin inş.iyi dayandın cinsiyet için :)
Benım 15.haftada 120 gr dedk dr normalmı acana kılosu popoya kdr da 9 cm bacakla 13 cmmıs

Hareketler biraz kisisel bence.Vucut tipide cok onemli.
Ben kizimdada 16.haftanin icindeyken hissetmistim ilk.Hatta kosup esime bakmistim :)
Zaten sonra olan tekmelere gore cok daha narin ve az hareketler.

Bunda da erken hissettim.Sadece yattigim zamanlardaydi.
Artık ayaktayken bile hissediyorum.
Hala tekme denecek tarzda ve sayicada cok degil tabii ki :)
Keske bnde hissetsem ya

Bizimde iş düzenimiz yok ondan korkuyo zaten canm inşallah benmkide sever beni sevinir bebiş geliyo diye
E herhalde sever hemde ne asik olur benim esim beni annemlere gondermiyi yani yurtdisindayim gidince kalirim 1-2 hafta kizimi ozlerim diye eve kendini zor atiyo okadar mutlu ki calisiyi cabaliyo hem dukkani var hem oyle kendisi hobby olarak rk isler yapiyo para kazaniyo yani nerde o ilk hamileligi duydugunda sok geciren caylak nerde simdi bu kendini cocuklarina evine adamis 4x4 luk baba. Sabret bak goreceksin cocuk evin nesesi bereketi hayata tutunma cabalama mucadele sebepleri. Hersey coook cok guzel olacak.

Ben her turlu yatiyorm yuzustu disinda:) daha etkilnmedm hic
Bn garip bir şekilde bıçak sallanıyor gibi oluyor kimi zaman hiç nefes alamıyorum anlık kramplar kasılmalar ağrılar. Cuma dra gideceğim.gecende gittiğimde de vardı idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi acaba desi tahlil yaptı bisey çıkmadı. Ama devam ediyor. Rahim büyümesi dedi en son.bu zamana kadar yaşamamıştım hiç bir haftadır yaşıyorum.

Bn garip bir şekilde bıçak sallanıyor gibi oluyor kimi zaman hiç nefes alamıyorum anlık kramplar kasılmalar ağrılar. Cuma dra gideceğim.gecende gittiğimde de vardı idrar yolu enfeksiyonu olabilirmi acaba desi tahlil yaptı bisey çıkmadı. Ama devam ediyor. Rahim büyümesi dedi en son.bu zamana kadar yaşamamıştım hiç bir haftadır yaşıyorum.
Yani hamilelik butun vucut degisiyr. Illa bi sikinti var diye dusunme. Icini ferah tut. Ama gidince de sikayetlerini anlatrsin. Gun boyu mu yoksa sadece yatarken mi? Benm gun boyu olmustu ve enfksyonm tahlille anlasilmamsti mesela

InsaAllah. Herkesin kanamasi hayrlisiyla biter ins. Kardesmn esininde vardi kanamsi ama coksukur 3 ayla birlkte bitti. Onun annesinn 9 ay boyunce surermis mesela.
Hayırloso cnm kese arasında kanama barmıs benım rısklı cok dedı dr yatıym hep

Kızlar ben gene odama kactm kaynana basladı sacmalamaya partılerden konusmaya hıc sevmem soyaset konusmayı ınsanları ayrıstırıyo cunku sonır oldımm hep oglumu ozledım dıyo sankı cok arayıp sprmusta yarın kadın be adamlar gelckms bıze caharmıs sagolsn bnde onlerınde yatcm

Ya ben yatarkenki hissettiklerimi gaza yorabilirim ama ayaktayken iki üç ayrı zamanda hiç beklenmedik anlarda tık yapıp geçti bişey tam da Göbek altımda.Çok merak ediyorum neydi o diye :confused:15.haftanın sonundayım ilk hamilelik

Sırtüstü yatıp ozellikle bekliyordum :) emindim yani :) bide cidden bilince farkli oluyor.
Hissettiklerin dogru olabilir canim.
Daha bariz basladiginda anlarsin :)
Ama cidden sonralar cok daha guzel tekme tekme boyle :) karnini yamultuyor fln :) dokundukca oynuyor :)
Cok guzel.Ilk hamileligimden en cok ozledigim seydir❤

Bir şey sorayım ay Hesabını nasıl yapıyorsunuz ? Ben 4 hafta bir aydır hesabıyla örneğin 10 haftalıkken 2.5 aylık diyordum ama kardeşim adet Günü'nden adet Gününe ay tamamlanır diyor.5 Ocak ise sat 5 inden 5 ine tam ay,20 sinden 20 Sine buçuk ?

Canim ilk sat hesabina gore git.
Doldurdugun haftadan soyleyebilirsin.
14 bitti mesela 3bucuk ayliksin.
Benim 16 bitti 4 ayligim.
15tede 3 bucuk diyebilirsin.
Genelde hafta hesabi;)

Hanimlar selam,

Bugun ogleden sonra belimin sag tarafina, sag yan bosluguma ve sag kasigime bir agri girdi ama bicak saplanir gibi, korkunctu... bel fitigim var acaba ondan mi dedim ama bebis daha cok minik bi de kasik agrisi baslayinca panik oldum nefes alamadim agridan :KK43: esim geldi isten aldi, takipli oldugum hastaneye geldik. Cok sukur bebek gayey iyiymis, suyu gelisimi normal dedi :dua::nazar: ama bu agri kas agrisi ya da idrar yolu enfeksiyonuna bagli olabilir dedi :KK43: idrar kulturu verdim. hemen yine proluton depot igne vurdurdu ve serum baglatti hatta seruma Arveles de karistirtti cok sukur rahatladim gecti. Rapor da verdi, sizi dinlendirelim dedi ama Endol diye bir ilac verdi bu sirt bel agrisi icin. Onun da prospektusunde "hamilelikte kullanilmasi sakincalidir" diyo. Cok endiseliyim: agrim olmazsa kullanmayim mi diyorum. Aranizda daha once kullanan var mi hu ilaci? Doktoruk sadece 1 defaya mahsus kullanacaksin 6 saatte bir ve 4 doz dedi ama prospektusu okuyunca ona bile suphe ettim. Sizce ne yapmaliyim? :KK42:

Cok gecmis olsum canim.Insallah gecicidir ugrastirmaz seni.
Cogu ilacta bu yaziyor aslinda doktor kontrolu bu anlamda cok onemli.Doktorunun onerdigini yapabilirsin diye dusunuyorum ben.

Keske bnde hissetsem ya

Hissedeceksin hemde sen dubble :)))
Sonralari daha guzel canim zaten.Uyandiracaklar yeri gelecek :))))

Kızlar ben gene odama kactm kaynana basladı sacmalamaya partılerden konusmaya hıc sevmem soyaset konusmayı ınsanları ayrıstırıyo cunku sonır oldımm hep oglumu ozledım dıyo sankı cok arayıp sprmusta yarın kadın be adamlar gelckms bıze caharmıs sagolsn bnde onlerınde yatcm

Canim kaynanan zaten boyle biriyse cok takilmamani oneriyorum.
Gelisiguzel biseyden konusmasi fln birak takilma.
Odana gecip dinlen.
Ozluyorsada ozluyordur oglun de gec kendine.
Yani simdiden kendini hazirla boyle seylere baskalari yuzunden uzulme.
Ne kimseyi duzeltebiliriz ne de sorumlu tutabiliriz.
Bebegin olunca gercekten he he deyip gecmeyi bilmelisin unutma;)
Herseyine takilma,yokmus gb dusun.Kolay degildir ayni evde eminim ama sonucta sen duvarlarini saglam tuttukca insanlarda sana zarar veremez.

kacinci denemenizde oldu? Zor bir surec. Bir de bebekleri cok sevince katlanilmasi daha da zor oluyor. Ama Allah sabrini veriyor. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin insallah
İlk denemede tuttu çok şükür. Normal yolla hamile kalamadığım için bebeği kaybetme korkusunu daha çok yaşıyorum. Allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah

E herhalde sever hemde ne asik olur benim esim beni annemlere gondermiyi yani yurtdisindayim gidince kalirim 1-2 hafta kizimi ozlerim diye eve kendini zor atiyo okadar mutlu ki calisiyi cabaliyo hem dukkani var hem oyle kendisi hobby olarak rk isler yapiyo para kazaniyo yani nerde o ilk hamileligi duydugunda sok geciren caylak nerde simdi bu kendini cocuklarina evine adamis 4x4 luk baba. Sabret bak goreceksin cocuk evin nesesi bereketi hayata tutunma cabalama mucadele sebepleri. Hersey coook cok guzel olacak.
Inşallah benmkide öyle olur o günleri görürüm :)

Back
X