Benim ki beğenmemek değil ben yıllarca tedavi gördüm ilaç iğne aşılama tüp bebek...vs ameliyatım sıkıntılıydı başarılı sonuçlandı tedavilerimi de sağolsun hoca yaptı. Tedavi konusunda üstüne tanimam Konyada
Bolum başkanı dediginiz Çolakoğlu mu? Ben de onun sayısız kötü tedavisini duydum. Kim olduğunu bilmesem de doktorumu karalayan insanlarda duydum. Tercih meselesi ben kalbi zayıf olan yavrumu kurtarabilmek için nasıl çabaladığını da biliyorum almadı çocuğumu başka doktora da sormuştum alınması lazım dediğinde o Allah büyük kurtulabilir demişti ama takdiri ilahi yaşamadı. Ben elinden geleni yaptığını bildigim için benim gözümde tedavisi başarısız değildir ama başkasi görse SaskinAnnenin bebeği Ali Acar yüzünden öldü der mesela. Bakış açısı hasta çok oldukça laf çok olur
Ama şunu söyleyebilirim hastanede bulunan intörnlerden tut prof.lara kadar hepsi alanında iyi doktor
yalansindunya
ya ondan dedim hepsi gerçekten A kalite hocalar
Ben o gebe poliklinigindeki doktorların hakkını ödeyemem mesela Allah bir değil bin defa razı olsun her sıkıntımda gittim ilgilendiler. Kendi doktorumdan çok görmüşümdür