canım birsey soracagım 32. haftadan sonra kendi yıllık iznimizden kullanabilirmiyiz ? yane çalışabilir raporu alacagım ama son 2-3 hafta yıllık izinden kullanacagım öyle olur mu?Günaydın canım evet 32. Haftaya kadar alınan raporlar o 40 günlük hakkından düşüyor hangi branştan alacaksın bilmiyorum ama bizim buralarda dr lar 3 günün üstüne çok sıcak bakmıyorlardı tabi bu normal hamile olunmayan durumlarda geçerli alabilirsin sen sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Kızlar 32. Haftadan sonra alınan raporlarda bir sıkıntı vardı diye hatırlıyorum o 40 günden düşmüyordu isterseniz bir araştırın ilk hamileliğimden öyle hatırlıyorum yine de yanıltmak istemem sizler biraz araştırın olur mu? Çalışmaya devam edecekseniz 37 ye kadar ihtiyaç duyduğunuz anlar olursa diye söylüyorum. 32 den sonra normalde ücretli izne de ayrılabiliyoruz ya bu izinden düşmeye başlıyor olabilir. Dediğim gibi aklımda böyle kalmış sizler araştırıp netleştirebilirsiniz durumu yanlış bilgi vermek de istemem
sonucunu yaz mutlaka yazarım tabiki ben de Kontrol sonrası inşallah haberler de güzel olur da
Süt üretimi çok kalori yaktırıcı bir eylemmiş vücut için. Emzirme sürecinde sağlıklı beslenip aşırı tatlı tüketiminden falan uzak durursan hemen gidiyo kilolar